Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

pelın_

Brazdan çatlycam galba çokmu su içtım ne

pelın_

Ay brı winç getrsn kaldm böle kuscam 1 lt yakn su içtm patlycm

pelın_

Wallaha bilmiyorum şişko kediler gibi oldum bıldığn kımıldayamyorum haha bıda bukadar su icmycem

Tebrik ediyorum ama ikimizi yendin sayılmaz Mahir ben 3-1 ken girdim 4-2 oldu zaman bitti bi de Ömerle anlaşamadık başta o yüzden Ömer kötü günündeydi bugün karışmayın Ömer'ime

Tepkiler: StunnerDead

Tebrik ediyorum ama ikimizi yendin sayılmaz Mahir ben 3-1 ken girdim 4-2 oldu zaman bitti bi de Ömerle anlaşamadık başta o yüzden Ömer kötü günündeydi bugün karışmayın Ömer'ime

Aynen bu arada mahir tebrikler..
Yarın adam gibi2v2 yapalım 1-1e göre daha iyiyim en azından

bi ara oynayalım ama
ben hep kötü günümdeyim ona göre

pelın_

Ay anneme seslendm kurtar benı dye aldığm cewaba bak.zorun neydi içmeseydın okadar suyu yat geçer bde bulaşık ları makinaya yerkeştiqyo odanda brdak warsa getır sonra uğraştrma benı dyo of anne of

Forumca suya yüklendik galiba.
Biliyorum o son bardağı içmemeliydim

Ay anneme seslendm kurtar benı dye aldığm cewaba bak.zorun neydi içmeseydın okadar suyu yat geçer bde bulaşık ları makinaya yerkeştiqyo odanda brdak warsa getır sonra uğraştrma benı dyo of anne of

aynı benimki