doctorrr Üye nsekiz' Alıntı: sanmıyorum grafikler source ile aynı gibi. Genişletmek için tıkla ... source ı minimum grafik seviyeleriyle oynuyorum anca
nsekiz' Alıntı: sanmıyorum grafikler source ile aynı gibi. Genişletmek için tıkla ... source ı minimum grafik seviyeleriyle oynuyorum anca
doctorrr Üye u anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (8 üye ve 3 misafir) ynsemrekose, codblackops2, Adilx05, Pondusss+, StunnerDead, nsekiz+, MasteLaa+
u anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (8 üye ve 3 misafir) ynsemrekose, codblackops2, Adilx05, Pondusss+, StunnerDead, nsekiz+, MasteLaa+
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap alpayoktay' Alıntı: :tebessum: Genişletmek için tıkla ... u değil ü olacak
StunnerDead Üye totti_pk' Alıntı: Hayırdır Abi Hastane ? Genişletmek için tıkla ... Hastanede çalışıyor murat abi
MasteLaa Üye alpayoktay' Alıntı: :tebessum: Genişletmek için tıkla ... Şaka yaptım kardeşim Yahu ben seni sevdim Alpay biliyor musun Lena o avatardaki
alpayoktay' Alıntı: :tebessum: Genişletmek için tıkla ... Şaka yaptım kardeşim Yahu ben seni sevdim Alpay biliyor musun Lena o avatardaki
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap MasteLaa' Alıntı: Üzüldüm Genişletmek için tıkla ... üzülme yok fururum hastane de portlar engelli. kısmetse yarın akşam bakarıma azcık.
MasteLaa' Alıntı: Üzüldüm Genişletmek için tıkla ... üzülme yok fururum hastane de portlar engelli. kısmetse yarın akşam bakarıma azcık.
codblackops2 Üye MasteLaa' Alıntı: Şaka yaptım kardeşim Yahu ben seni sevdim Alpay biliyor musun Lena o avatardaki Genişletmek için tıkla ... Lena kardeşliği
MasteLaa' Alıntı: Şaka yaptım kardeşim Yahu ben seni sevdim Alpay biliyor musun Lena o avatardaki Genişletmek için tıkla ... Lena kardeşliği
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: neden?? Genişletmek için tıkla ... Mahir kardeşim ile oyuna girdim ondan
ANIL Admin ynsemrekose' Alıntı: source ı minimum grafik seviyeleriyle oynuyorum anca Genişletmek için tıkla ... o kadar mı kötü ya [h=3]Minimum Sistem Gereksinimleri[/h] Intel CPU:2.4GHz Core 2 Duo E6600 AMD işlemci :Athlon 7750 Dual Core Nvidia GFX Kart:GeForce GTS 240 ATI GFX Kart:Radeon HD 3870 RAM (Bellek):3 GB Hard Disk Alanı:5 GB Direct X:9
ynsemrekose' Alıntı: source ı minimum grafik seviyeleriyle oynuyorum anca Genişletmek için tıkla ... o kadar mı kötü ya [h=3]Minimum Sistem Gereksinimleri[/h] Intel CPU:2.4GHz Core 2 Duo E6600 AMD işlemci :Athlon 7750 Dual Core Nvidia GFX Kart:GeForce GTS 240 ATI GFX Kart:Radeon HD 3870 RAM (Bellek):3 GB Hard Disk Alanı:5 GB Direct X:9
Adilx05 Üye ynsemrekose' Alıntı: neyse beyler yunus kaçar öpüldünüz kendinize iyi bakın Genişletmek için tıkla ... Güle Güle
ynsemrekose' Alıntı: neyse beyler yunus kaçar öpüldünüz kendinize iyi bakın Genişletmek için tıkla ... Güle Güle
Amaru Shady Üye ynsemrekose' Alıntı: u anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (8 üye ve 3 misafir) ynsemrekose, codblackops2, Adilx05, Pondusss+, StunnerDead, nsekiz+, MasteLaa+ Genişletmek için tıkla ... ben de varım
ynsemrekose' Alıntı: u anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (8 üye ve 3 misafir) ynsemrekose, codblackops2, Adilx05, Pondusss+, StunnerDead, nsekiz+, MasteLaa+ Genişletmek için tıkla ... ben de varım
MasteLaa Üye Vatron' Alıntı: üzülme yok fururum hastane de portlar engelli. kısmetse yarın akşam bakarıma azcık. Genişletmek için tıkla ...
Vatron' Alıntı: üzülme yok fururum hastane de portlar engelli. kısmetse yarın akşam bakarıma azcık. Genişletmek için tıkla ...
codblackops2 Üye Vatron' Alıntı: üzülme yok fururum hastane de portlar engelli. kısmetse yarın akşam bakarıma azcık. Genişletmek için tıkla ... BİZ burda üzülmeye devam o zaman
Vatron' Alıntı: üzülme yok fururum hastane de portlar engelli. kısmetse yarın akşam bakarıma azcık. Genişletmek için tıkla ... BİZ burda üzülmeye devam o zaman
FeC! Üye MasteLaa' Alıntı: Şaka yaptım kardeşim Yahu ben seni sevdim Alpay biliyor musun Lena o avatardaki Genişletmek için tıkla ... Kim bu lena yahu ? Lena meyer landrut mu? Hani almanya adına eurovisiona katılan ve satellite sarkısıyla birinci olan kız mı?
MasteLaa' Alıntı: Şaka yaptım kardeşim Yahu ben seni sevdim Alpay biliyor musun Lena o avatardaki Genişletmek için tıkla ... Kim bu lena yahu ? Lena meyer landrut mu? Hani almanya adına eurovisiona katılan ve satellite sarkısıyla birinci olan kız mı?
MasteLaa Üye alpayoktay' Alıntı: Telefondan abi anca bu kadar Genişletmek için tıkla ... Tapatalkı çözemedim foruma giriyor ama mesaj nasıl yazacam
alpayoktay' Alıntı: Telefondan abi anca bu kadar Genişletmek için tıkla ... Tapatalkı çözemedim foruma giriyor ama mesaj nasıl yazacam