doctorrr
Üye
harbimi? bakayım hemen
hadi ya. counter global offensive çıkacak betaları çıkmaya devam edeyor ona geç sen

harbimi? bakayım hemen
hadi ya. counter global offensive çıkacak betaları çıkmaya devam edeyor ona geç sen

Çok şükür ama kuzum bana kızdı

Bir garip oldum![]()

Bize mi sinirlendin abi?

Bide Orası var DemiYakalayamadık ki Hiç![]()

de kasar bu ya

Kardişim avatarındaki kim yahu o kadar mesaj attım bunun için
harbimi? bakayım hemen![]()

ben youtube dan gene nba izleyip gaza geliyorum nba2k12 oynama vaktim geldi![]()
evet. buraya sohbete geliyorum, hastane stresini ancak burada atıyorum. siz kalkıp oyuna gidiyorsunuz. gelemediğimide söyledim. neyse benim için keyfinizden mahrum olmayın tabi. boşver gitsin![]()

Üzüldüm
evet. buraya sohbete geliyorum, hastane stresini ancak burada atıyorum. siz kalkıp oyuna gidiyorsunuz. gelemediğimide söyledim. neyse benim için keyfinizden mahrum olmayın tabi. boşver gitsin![]()

Glen geçen ateş etsin zaten bende hedef tahtasıydım![]()

SevgilimFatih ben de senin avatarındakini çok merak ediyorum![]()

de kasar bu ya![]()
bana da taş geldi sanki![]()

ben sana pm atmıştım gitmemiş demek natalie portman ın küçüklüğü şimdiki halini görsen off
Kardişim avatarındaki kim yahu o kadar mesaj attım bunun için![]()

Hayırdır Abi Hastane ?