Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Perfect!

Üye
olabilir.çünkü i-la-ç programlar için cr*ck dediğimiz şey o yüzden normal

i-l-a-ç diğer anlamı C'Rack oyunlarda kullanılan ondan yasaklıdır herhalde...

minoo

Üye
bn de ilk yazdıqımda dedim yanlş yazdm qaliba forum kandırdı bzi

Yağmur

Üye
hmm anladım saol aydınlattığım için halilcim bende diyorum noluyo

--------------- Ekleme ---------------

bn de ilk yazdıqımda dedim yanlş yazdm qaliba forum kandırdı bzi
aynen... kendimden şüphelendim

Aman şu internete dikkat edin...daha 1-2 hafta önce Hukuk dersinde konusu geçti... yazdınız kelimeler yüzünden Ağır cezalar yiyebilirsiniz

minoo

Üye
mesela nasıl cezalar ya da nsl kelimeler

Yağmur

Üye
ne yazıyoruz ki hasan ben bişey yazmıyorum walla o kelimeninde böyle olduğunu sizden öğrendim

Perfect!

Üye
aynen forumda çok bişey olmaz forumun kuralları var zaten ama bloglarda dikkat etmek lazım

tragedie

Emekli Yönetici
merhaba in gençler

minoo

Üye
hşqeldn Levent abi

Perfect!

Üye
ne yazıyoruz ki hasan ben bişey yazmıyorum walla o kelimeninde böyle olduğunu sizden öğrendim

her sitede böyle değildir kurallar ama maxicepte kullanmak yasak

iyi geceler levent abi

Yağmur

Üye
hoşgeldin levent... bizde !laç kelimesini neden yazamadığımızı tartışıyorduk

minoo

Üye
ewt abi beyin fırtınası yapıyorz

ben örnek verdim...sınıfta geçen bir örnekle başlıyalım...
misal MSNde biriyle kavga ediyorsunuz ve siz ona anobolic Quality dediniz... sonra hemen arkasına dediniz yani kısacası dizdiniz küfürleri...eğer o şahıs sizi gidip polise şikayet ederse önce onun PC incelemeye alınıyor ve o yazılar okunuyor haklı bulunrsa hemen sizin evinize gelip HDD niz alınıyor...ve polis başlıyor konuşmayı buluyor 1.000-3.000 tl arası ceza ordan geliyor yaklaşık...Sonra adamlar diyorlarki bu pcyi aldıkta aldık bakalım bakalım yasadışı başka program varmı...
Antivirüs programlarınızın Seri numarasından tutun MP3 Film özellikle ***** bulunduğu anda...cezanız 2ye 3 e katlanıyor ayrıca 6 ayla 5 yıla kadar hapis başlıyor...o yüzden aman dikkat kime ne dediğinize dikkat edin

tragedie

Emekli Yönetici
eyvallah gençler hoş buldum ssk yok bende ilaçtan bahsetmeyin yav

minoo

Üye
o da yazamadı i-l-a-çtan yazdı tan çıktı sadece

Perfect!

Üye
benim pc yi alsalar müebbet yerim garanti valla yaş 18 i de geçti direk içerdeyiz.

Yağmur

Üye
o zaman sorun yok ben zaten küfretmem yasal olmayan programım yok ***** işim olmaz ama mp3 konusunu bilemeyeceğim

merak etme eminim türkiyede 18-25 yaş arası erkek PC kullanıcıların evine girseler erkek azalması yaşanır

Perfect!

Üye
kardeşim i-la-ç yasaklı kelime eczaneciler isyanda marketlerde de satılırsa yandık

merak etme eminim türkiyede 18-25 yaş arası erkek PC kullanıcıların evine girseler erkek azalması yaşanır

80 gb hdd var 70 i falan prog. dolu sadece