MasteLaa Üye ynsemrekose' Alıntı: yok be abi çirkinim calimero gibiyim Genişletmek için tıkla ... Yok estafirulah Fotoğraftaki sen misin
ynsemrekose' Alıntı: yok be abi çirkinim calimero gibiyim Genişletmek için tıkla ... Yok estafirulah Fotoğraftaki sen misin
Nextman Emekli Yönetici MasteLaa' Alıntı: GB yi çok seviyorum Furkan cidden geçesim yok Genişletmek için tıkla ... Araya girmiş gibi olmayım ama bence gerçekten farkediyor birde root ettinmi canın istediği gibi kullanıyorsun tavsiyemdir.
MasteLaa' Alıntı: GB yi çok seviyorum Furkan cidden geçesim yok Genişletmek için tıkla ... Araya girmiş gibi olmayım ama bence gerçekten farkediyor birde root ettinmi canın istediği gibi kullanıyorsun tavsiyemdir.
doctorrr Üye MasteLaa' Alıntı: GB yi çok seviyorum Furkan cidden geçesim yok Genişletmek için tıkla ... jb ye geç bence
MasteLaa' Alıntı: GB yi çok seviyorum Furkan cidden geçesim yok Genişletmek için tıkla ... jb ye geç bence
OttomaN TigeR Üye rabbace' Alıntı: Için bana abi diyecek ben sana abi diyeceğim Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: GB yi çok seviyorum Furkan cidden geçesim yok Genişletmek için tıkla ... bırak bu GB ayaklarını. Geç dene beğenmezsen geri dönersin Sait abi sen ICS'ye geçtin di mi?
MasteLaa' Alıntı: GB yi çok seviyorum Furkan cidden geçesim yok Genişletmek için tıkla ... bırak bu GB ayaklarını. Geç dene beğenmezsen geri dönersin Sait abi sen ICS'ye geçtin di mi?
cardanadam Üye MasteLaa' Alıntı: 4 tane de elin var abim ama Genişletmek için tıkla ... 20 tane el parmağımda var ne oluyo lan bana
MasteLaa' Alıntı: 4 tane de elin var abim ama Genişletmek için tıkla ... 20 tane el parmağımda var ne oluyo lan bana
doctorrr Üye MasteLaa' Alıntı: Yok estafirulah Fotoğraftaki sen misin Genişletmek için tıkla ... hayır o dustin hoffman
MasteLaa' Alıntı: Yok estafirulah Fotoğraftaki sen misin Genişletmek için tıkla ... hayır o dustin hoffman
Amaru Shady Üye nextman' Alıntı: Araya girmiş gibi olmayım ama bence gerçekten farkediyor birde root ettinmi canın istediği gibi kullanıyorsun tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla ... tam da sana soru sormuştum
nextman' Alıntı: Araya girmiş gibi olmayım ama bence gerçekten farkediyor birde root ettinmi canın istediği gibi kullanıyorsun tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla ... tam da sana soru sormuştum
Amaru Shady Üye OttomaN TigeR' Alıntı: siz ne geçişi yaşıyorsunuz bakalım Genişletmek için tıkla ... 2.3'den 4.0'a Android gelişiyo
OttomaN TigeR' Alıntı: siz ne geçişi yaşıyorsunuz bakalım Genişletmek için tıkla ... 2.3'den 4.0'a Android gelişiyo
Nextman Emekli Yönetici rabbace' Alıntı: Için bana abi diyecek ben sana abi diyeceğim Genişletmek için tıkla ... Olur gözüm nedemek Pondusss' Alıntı: çokoş Genişletmek için tıkla ... OttomaN TigeR' Alıntı: maşallah Allah size bağışlasın abi, hayırlı bir evlat olur inşallah. Genişletmek için tıkla ... Sağolasın kardeşim cümlemize nasip etsin hayırlısından
rabbace' Alıntı: Için bana abi diyecek ben sana abi diyeceğim Genişletmek için tıkla ... Olur gözüm nedemek Pondusss' Alıntı: çokoş Genişletmek için tıkla ... OttomaN TigeR' Alıntı: maşallah Allah size bağışlasın abi, hayırlı bir evlat olur inşallah. Genişletmek için tıkla ... Sağolasın kardeşim cümlemize nasip etsin hayırlısından
OttomaN TigeR Üye cardanadam' Alıntı: 20 tane el parmağımda var ne oluyo lan bana Genişletmek için tıkla ... biran önce kafanı yastığa koyman gerektiğinin işareti bence abi.
cardanadam' Alıntı: 20 tane el parmağımda var ne oluyo lan bana Genişletmek için tıkla ... biran önce kafanı yastığa koyman gerektiğinin işareti bence abi.
Nextman Emekli Yönetici Pondusss' Alıntı: bırak bu GB ayaklarını. Geç dene beğenmezsen geri dönersin Sait abi sen ICS'ye geçtin di mi? Genişletmek için tıkla ... 87 tane rom denedim editledim halende keyfini sürüyorum 4.0.4 VK var
Pondusss' Alıntı: bırak bu GB ayaklarını. Geç dene beğenmezsen geri dönersin Sait abi sen ICS'ye geçtin di mi? Genişletmek için tıkla ... 87 tane rom denedim editledim halende keyfini sürüyorum 4.0.4 VK var
MasteLaa Üye nextman' Alıntı: Araya girmiş gibi olmayım ama bence gerçekten farkediyor birde root ettinmi canın istediği gibi kullanıyorsun tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla ... Yok estafirulah abim ICS li telefon akrabamda var buraya gelmişdi yani pek beğenmedim ömür boyu GB ile gitmeyi düşünüyorum ama bir denemek için de olsa geçebilirim
nextman' Alıntı: Araya girmiş gibi olmayım ama bence gerçekten farkediyor birde root ettinmi canın istediği gibi kullanıyorsun tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla ... Yok estafirulah abim ICS li telefon akrabamda var buraya gelmişdi yani pek beğenmedim ömür boyu GB ile gitmeyi düşünüyorum ama bir denemek için de olsa geçebilirim
Amaru Shady Üye ynsemrekose' Alıntı: aman Genişletmek için tıkla ... Symbian da gelişecek üzülme, 2016'ya kadar
OttomaN TigeR Üye Pondusss' Alıntı: 2.3'den 4.0'a Android gelişiyo Genişletmek için tıkla ... çabuk olun hazır can yokken gelmeden geçin
Pondusss' Alıntı: 2.3'den 4.0'a Android gelişiyo Genişletmek için tıkla ... çabuk olun hazır can yokken gelmeden geçin
CABBAR Üye Pondusss' Alıntı: 2.3'den 4.0'a Android gelişiyo Genişletmek için tıkla ... Androidimiz Yok dışlayın tabi. Nokia vurdu sizde vurun
Pondusss' Alıntı: 2.3'den 4.0'a Android gelişiyo Genişletmek için tıkla ... Androidimiz Yok dışlayın tabi. Nokia vurdu sizde vurun