CABBAR Üye MrTech' Alıntı: Konya>İstanbul Genişletmek için tıkla ... Ne zaman gideceksin yaşar ? Otobüste hangi firmalara baktın
MrTech' Alıntı: Konya>İstanbul Genişletmek için tıkla ... Ne zaman gideceksin yaşar ? Otobüste hangi firmalara baktın
Emrgncy Üye MrTech' Alıntı: Konya>İstanbul Genişletmek için tıkla ... Bilet neden yok? Bayram değil, seyran değil...
MrTech' Alıntı: Konya>İstanbul Genişletmek için tıkla ... Bilet neden yok? Bayram değil, seyran değil...
CABBAR Üye Pondusss' Alıntı: Kürtçe biliyor musun abi? nolur evet de Genişletmek için tıkla ... Arapçadan sonra kürtçe hayırdır
Pondusss' Alıntı: Kürtçe biliyor musun abi? nolur evet de Genişletmek için tıkla ... Arapçadan sonra kürtçe hayırdır
Emrgncy Üye MrTech' Alıntı: Öyle de Abim Bir de Lise Bulamaz İsem Genişletmek için tıkla ... Bulursun bulursun üzülme o kadar...
MrTech' Alıntı: Öyle de Abim Bir de Lise Bulamaz İsem Genişletmek için tıkla ... Bulursun bulursun üzülme o kadar...
Amaru Shady Üye rabbace' Alıntı: Arapçadan sonra kürtçe hayırdır Genişletmek için tıkla ... Kırmançi biliyorum çok az
rabbace' Alıntı: Arapçadan sonra kürtçe hayırdır Genişletmek için tıkla ... Kırmançi biliyorum çok az
Emrgncy Üye Pondusss' Alıntı: Kürtçe biliyor musun abi? nolur evet de Genişletmek için tıkla ... 15 sene komşuluk yaptım ama merak edipte öğrenmedim niyeyse.. Bidiğim topu topu 3-5 kelime..
Pondusss' Alıntı: Kürtçe biliyor musun abi? nolur evet de Genişletmek için tıkla ... 15 sene komşuluk yaptım ama merak edipte öğrenmedim niyeyse.. Bidiğim topu topu 3-5 kelime..
CABBAR Üye MasteLaa' Alıntı: Herkese merhaba hepinizi seviyorum Bu gece nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... Fatihim gelmiş hoşgelmis
MasteLaa' Alıntı: Herkese merhaba hepinizi seviyorum Bu gece nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... Fatihim gelmiş hoşgelmis
Amaru Shady Üye rabbace' Alıntı: Arapçadan sonra kürtçe hayırdır Genişletmek için tıkla ... merak işte yabancı dillere çok fazla merakım var. Kürtçe yabancı sayılmaz ama olsun Gerçi Kürtçe de ayrılıyor kendi içinde
rabbace' Alıntı: Arapçadan sonra kürtçe hayırdır Genişletmek için tıkla ... merak işte yabancı dillere çok fazla merakım var. Kürtçe yabancı sayılmaz ama olsun Gerçi Kürtçe de ayrılıyor kendi içinde
Emrgncy Üye MasteLaa' Alıntı: Herkese merhaba hepinizi seviyorum Bu gece nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Fatih, Allah için ben de seni seviyorum
MasteLaa' Alıntı: Herkese merhaba hepinizi seviyorum Bu gece nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Fatih, Allah için ben de seni seviyorum
Amaru Shady Üye Emrgncy112' Alıntı: 15 sene komşuluk yaptım ama merak edipte öğrenmedim niyeyse.. Bidiğim topu topu 3-5 kelime.. Genişletmek için tıkla ... nedir abi onlar? MasteLaa' Alıntı: Herkese merhaba hepinizi seviyorum Genişletmek için tıkla ...
Emrgncy112' Alıntı: 15 sene komşuluk yaptım ama merak edipte öğrenmedim niyeyse.. Bidiğim topu topu 3-5 kelime.. Genişletmek için tıkla ... nedir abi onlar? MasteLaa' Alıntı: Herkese merhaba hepinizi seviyorum Genişletmek için tıkla ...
MrTech Üye Emrgncy112' Alıntı: Bilet neden yok? Bayram değil, seyran değil... Genişletmek için tıkla ... İşi Son Güne Bırakınca Öyle Oldu Ama Bulmaya Calıscam Bi Caresini
Emrgncy112' Alıntı: Bilet neden yok? Bayram değil, seyran değil... Genişletmek için tıkla ... İşi Son Güne Bırakınca Öyle Oldu Ama Bulmaya Calıscam Bi Caresini
CABBAR Üye Pondusss' Alıntı: merak işte yabancı dillere çok fazla merakım var. Kürtçe yabancı sayılmaz ama olsun Gerçi Kürtçe de ayrılıyor kendi içinde Genişletmek için tıkla ... Güzel bi merak keşke bende de olsa ıngilizcede bile problemliyim anlıyorum ama konuşamıyorum
Pondusss' Alıntı: merak işte yabancı dillere çok fazla merakım var. Kürtçe yabancı sayılmaz ama olsun Gerçi Kürtçe de ayrılıyor kendi içinde Genişletmek için tıkla ... Güzel bi merak keşke bende de olsa ıngilizcede bile problemliyim anlıyorum ama konuşamıyorum
CABBAR Üye MrTech' Alıntı: İşi Son Güne Bırakınca Öyle Oldu Ama Bulmaya Calıscam Bi Caresini Genişletmek için tıkla ... Yaşar ne zaman gideceğini söyle arayalım
MrTech' Alıntı: İşi Son Güne Bırakınca Öyle Oldu Ama Bulmaya Calıscam Bi Caresini Genişletmek için tıkla ... Yaşar ne zaman gideceğini söyle arayalım
MasteLaa Üye Emrgncy112' Alıntı: Aleykum selam Fatih, Allah için ben de seni seviyorum Genişletmek için tıkla ... Cansın sen canım abim - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Furkan alıntı yapamadın ama düşünmen yeter
Emrgncy112' Alıntı: Aleykum selam Fatih, Allah için ben de seni seviyorum Genişletmek için tıkla ... Cansın sen canım abim - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Furkan alıntı yapamadın ama düşünmen yeter
Amaru Shady Üye rabbace' Alıntı: Güzel bi merak keşke bende de olsa ıngilizcede bile problemliyim anlıyorum ama konuşamıyorum Genişletmek için tıkla ... konuşmak daha zevkli ama yok mu Sakarya'da turist
rabbace' Alıntı: Güzel bi merak keşke bende de olsa ıngilizcede bile problemliyim anlıyorum ama konuşamıyorum Genişletmek için tıkla ... konuşmak daha zevkli ama yok mu Sakarya'da turist
CABBAR Üye MasteLaa' Alıntı: Nasılsın abim Genişletmek için tıkla ... yorgunum voleyboldan geldim sen nasılsın Fatihim
MasteLaa' Alıntı: Nasılsın abim Genişletmek için tıkla ... yorgunum voleyboldan geldim sen nasılsın Fatihim
Emrgncy Üye Pondusss' Alıntı: nedir abi onlar? MasteLaa' Alıntı: Herkese merhaba hepinizi seviyorum Genişletmek için tıkla ... Ya söyleniş biçimi benim bildiğim ama nasıl yazılır onu bilmiyorum ki Genişletmek için tıkla ...
Pondusss' Alıntı: nedir abi onlar? MasteLaa' Alıntı: Herkese merhaba hepinizi seviyorum Genişletmek için tıkla ... Ya söyleniş biçimi benim bildiğim ama nasıl yazılır onu bilmiyorum ki Genişletmek için tıkla ...