Amaru Shady Üye onurahmet03' Alıntı: Ekele furganun elhubze bil bakalım Genişletmek için tıkla ... vay vay Nereden öğrendin??
onurahmet03' Alıntı: Ekele furganun elhubze bil bakalım Genişletmek için tıkla ... vay vay Nereden öğrendin??
onurahmet03 Üye Pondusss' Alıntı: vay vay Nereden öğrendin?? Genişletmek için tıkla ... İhl İlk lise 1.sınıf ihl sonra atatürk meslek :Ehe
Pondusss' Alıntı: vay vay Nereden öğrendin?? Genişletmek için tıkla ... İhl İlk lise 1.sınıf ihl sonra atatürk meslek :Ehe
Amaru Shady Üye OttomaN TigeR' Alıntı: translet mı? Genişletmek için tıkla ... kelime çeviriyor abi. Bir kelime için yaklaşık 10 15 manası var
OttomaN TigeR' Alıntı: translet mı? Genişletmek için tıkla ... kelime çeviriyor abi. Bir kelime için yaklaşık 10 15 manası var
StunnerDead Üye OttomaN TigeR' Alıntı: size bir fıkra anlatayım mı? Genişletmek için tıkla ... Anlat şeyhim
Amaru Shady Üye rabbace' Alıntı: furkan arapça falan hayırdır Genişletmek için tıkla ... merak sardım öğrendim. Ingilizce herkeste var
rabbace' Alıntı: furkan arapça falan hayırdır Genişletmek için tıkla ... merak sardım öğrendim. Ingilizce herkeste var
codblackops2 Üye onurahmet03' Alıntı: Ekele furganun elhubze bil bakalım Genişletmek için tıkla ... Elhubze peynir mi ekmek miydi?
onurahmet03' Alıntı: Ekele furganun elhubze bil bakalım Genişletmek için tıkla ... Elhubze peynir mi ekmek miydi?
onurahmet03 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: size bir fıkra anlatayım mı? Genişletmek için tıkla ... Kısa ve öz olsun
Amaru Shady Üye codblackops2' Alıntı: Arapça hakkında birşeyler hatırlıyorum.. 2 yılda ne öğrenilebilirse.. Genişletmek için tıkla ... nereden?
codblackops2' Alıntı: Arapça hakkında birşeyler hatırlıyorum.. 2 yılda ne öğrenilebilirse.. Genişletmek için tıkla ... nereden?
onurahmet03 Üye codblackops2' Alıntı: Elhubze peynir mi ekmek miydi? Genişletmek için tıkla ... ekmek peyniri hatırlamıyom pek Geldi Cübnün
codblackops2' Alıntı: Elhubze peynir mi ekmek miydi? Genişletmek için tıkla ... ekmek peyniri hatırlamıyom pek Geldi Cübnün
Amaru Shady Üye onurahmet03' Alıntı: İhl İlk lise 1.sınıf ihl sonra atatürk meslek :Ehe Genişletmek için tıkla ... hâlâ aklında kaldı mı
onurahmet03' Alıntı: İhl İlk lise 1.sınıf ihl sonra atatürk meslek :Ehe Genişletmek için tıkla ... hâlâ aklında kaldı mı
CABBAR Üye Pondusss' Alıntı: merak sardım öğrendim. Ingilizce herkeste var Genişletmek için tıkla ... Arapçaya ha iyiymiş
Pondusss' Alıntı: merak sardım öğrendim. Ingilizce herkeste var Genişletmek için tıkla ... Arapçaya ha iyiymiş
onurahmet03 Üye codblackops2' Alıntı: 2 yıl ihlde okumuştum Genişletmek için tıkla ... Ekmek Elhubze Peynir ; Cübnün - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: hâlâ aklında kaldı mı Genişletmek için tıkla ... arada kitaba bakıyorumda arapça iyiydi ingilizceden güzel merak tebrikler
codblackops2' Alıntı: 2 yıl ihlde okumuştum Genişletmek için tıkla ... Ekmek Elhubze Peynir ; Cübnün - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: hâlâ aklında kaldı mı Genişletmek için tıkla ... arada kitaba bakıyorumda arapça iyiydi ingilizceden güzel merak tebrikler
codblackops2 Üye onurahmet03' Alıntı: Ekmek Elhubze Peynir ; Cübnün Genişletmek için tıkla ... En azından yarım yamalkta olsa hatırlıyormuşum bişiler
onurahmet03' Alıntı: Ekmek Elhubze Peynir ; Cübnün Genişletmek için tıkla ... En azından yarım yamalkta olsa hatırlıyormuşum bişiler
Amaru Shady Üye codblackops2' Alıntı: Elhubze peynir mi ekmek miydi? Genişletmek için tıkla ... ekmek