sözlüğüm yok ama :( Zargan var :D
OttomaN TigeR Üye onurahmet03' Alıntı: Sözlük lazım kesin gugıl amca iyi çevirmiyor Genişletmek için tıkla ...
onurahmet03 Üye StunnerDead' Alıntı: ben yeni yedim abi - - - Eklendi - - - Gugıl transleyt ? Genişletmek için tıkla ... Sözlük lazım kesin gugıl amca iyi çevirmiyor
StunnerDead' Alıntı: ben yeni yedim abi - - - Eklendi - - - Gugıl transleyt ? Genişletmek için tıkla ... Sözlük lazım kesin gugıl amca iyi çevirmiyor
OttomaN TigeR Üye StunnerDead' Alıntı: ben yeni yedim abi - - - Eklendi - - - Gugıl transleyt ? Genişletmek için tıkla ... mobilim oda yok
StunnerDead' Alıntı: ben yeni yedim abi - - - Eklendi - - - Gugıl transleyt ? Genişletmek için tıkla ... mobilim oda yok
onurahmet03 Üye codblackops2' Alıntı: beni de aranıza alsanız diyorum Olaylara fransız kaldım Genişletmek için tıkla ... Ben japonca kaldım bişi bilmiyok
codblackops2' Alıntı: beni de aranıza alsanız diyorum Olaylara fransız kaldım Genişletmek için tıkla ... Ben japonca kaldım bişi bilmiyok
Amaru Shady Üye OttomaN TigeR' Alıntı: pc de değilim ama Genişletmek için tıkla ... mobil sitesi de var. Direk gir mobile yönlendiriyor.
OttomaN TigeR' Alıntı: pc de değilim ama Genişletmek için tıkla ... mobil sitesi de var. Direk gir mobile yönlendiriyor.
OttomaN TigeR Üye codblackops2' Alıntı: beni de aranıza alsanız diyorum Olaylara fransız kaldım Genişletmek için tıkla ... lö mösyo gel gel.
codblackops2' Alıntı: beni de aranıza alsanız diyorum Olaylara fransız kaldım Genişletmek için tıkla ... lö mösyo gel gel.
Amaru Shady Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bu da Arapça Latin harfleriyle yazmayı yeni yeni öğreniyorum Üzülme, rahat ol demek
OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bu da Arapça Latin harfleriyle yazmayı yeni yeni öğreniyorum Üzülme, rahat ol demek
onurahmet03 Üye Pondusss' Alıntı: bu da Arapça Latin harfleriyle yazmayı yeni yeni öğreniyorum Üzülme, rahat ol demek Genişletmek için tıkla ... Ekele furganun elhubze bil bakalım
Pondusss' Alıntı: bu da Arapça Latin harfleriyle yazmayı yeni yeni öğreniyorum Üzülme, rahat ol demek Genişletmek için tıkla ... Ekele furganun elhubze bil bakalım
StunnerDead Üye Pondusss' Alıntı: bu da Arapça Latin harfleriyle yazmayı yeni yeni öğreniyorum Üzülme, rahat ol demek Genişletmek için tıkla ... La takla atak . hem evi alak ben böyle çevirdim ama ya
Pondusss' Alıntı: bu da Arapça Latin harfleriyle yazmayı yeni yeni öğreniyorum Üzülme, rahat ol demek Genişletmek için tıkla ... La takla atak . hem evi alak ben böyle çevirdim ama ya
OttomaN TigeR Üye Pondusss' Alıntı: mobil sitesi de var. Direk gir mobile yönlendiriyor. Genişletmek için tıkla ... translet mı?
Pondusss' Alıntı: mobil sitesi de var. Direk gir mobile yönlendiriyor. Genişletmek için tıkla ... translet mı?