onurahmet03 Üye Pondusss' Alıntı: Sakarya'ya kötü diyemezsin, orada büyüdüm ben Genişletmek için tıkla ... Şuhuta dedim Furkan abi
Pondusss' Alıntı: Sakarya'ya kötü diyemezsin, orada büyüdüm ben Genişletmek için tıkla ... Şuhuta dedim Furkan abi
StunnerDead Üye OttomaN TigeR' Alıntı: bu arada bizi perdeye ne oldu Genişletmek için tıkla ... Unuttugunu sanmıştım söylemedım
OttomaN TigeR' Alıntı: bu arada bizi perdeye ne oldu Genişletmek için tıkla ... Unuttugunu sanmıştım söylemedım
CABBAR Üye __xXx__' Alıntı: evet cevabı veriyorum bazı tavanlarda gördüğümüz pervaneler ortamı yada havayı ısıtmaz nedeni ise pervane döndükçe ufak bir dairesel hava akımı oluşur bu da havadaki gazın kendisine surterek ısınmasına neden olur hava soguyacagina ısınır cevap buydu Genişletmek için tıkla ... Ben bildim ben bildim
__xXx__' Alıntı: evet cevabı veriyorum bazı tavanlarda gördüğümüz pervaneler ortamı yada havayı ısıtmaz nedeni ise pervane döndükçe ufak bir dairesel hava akımı oluşur bu da havadaki gazın kendisine surterek ısınmasına neden olur hava soguyacagina ısınır cevap buydu Genişletmek için tıkla ... Ben bildim ben bildim
Amaru Shady Üye pelın_' Alıntı: buralardayım vampırlı bı fılm buldum ona bakıyorumm Genişletmek için tıkla ... vampir mi
pelın_' Alıntı: buralardayım vampırlı bı fılm buldum ona bakıyorumm Genişletmek için tıkla ... vampir mi
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: evet cevabı veriyorum bazı tavanlarda gördüğümüz pervaneler ortamı yada havayı ısıtmaz nedeni ise pervane döndükçe ufak bir dairesel hava akımı oluşur bu da havadaki gazın kendisine surterek ısınmasına neden olur hava soguyacagina ısınır cevap buydu Genişletmek için tıkla ...
__xXx__' Alıntı: evet cevabı veriyorum bazı tavanlarda gördüğümüz pervaneler ortamı yada havayı ısıtmaz nedeni ise pervane döndükçe ufak bir dairesel hava akımı oluşur bu da havadaki gazın kendisine surterek ısınmasına neden olur hava soguyacagina ısınır cevap buydu Genişletmek için tıkla ...
StunnerDead Üye __xXx__' Alıntı: evet cevabı veriyorum bazı tavanlarda gördüğümüz pervaneler ortamı yada havayı ısıtmaz nedeni ise pervane döndükçe ufak bir dairesel hava akımı oluşur bu da havadaki gazın kendisine surterek ısınmasına neden olur hava soguyacagina ısınır cevap buydu Genişletmek için tıkla ...
__xXx__' Alıntı: evet cevabı veriyorum bazı tavanlarda gördüğümüz pervaneler ortamı yada havayı ısıtmaz nedeni ise pervane döndükçe ufak bir dairesel hava akımı oluşur bu da havadaki gazın kendisine surterek ısınmasına neden olur hava soguyacagina ısınır cevap buydu Genişletmek için tıkla ...
CABBAR Üye onurahmet03' Alıntı: Şuhuta dedim Furkan abi Genişletmek için tıkla ... Şuhuta da diyemezsin
__xXx__ Üye pelın_' Alıntı: buralardayım vampırlı bı fılm buldum ona bakıyorumm Genişletmek için tıkla ... filmin adı ne
pelın_' Alıntı: buralardayım vampırlı bı fılm buldum ona bakıyorumm Genişletmek için tıkla ... filmin adı ne
Amaru Shady Üye rabbace' Alıntı: Evet Adapazarı hafııııız Genişletmek için tıkla ... ben orada büyüdüm. Sinema hâlâ ucuz mu? Burada oraya göre çok pahalı da
rabbace' Alıntı: Evet Adapazarı hafııııız Genişletmek için tıkla ... ben orada büyüdüm. Sinema hâlâ ucuz mu? Burada oraya göre çok pahalı da
MasteLaa Üye onurahmet03' Alıntı: H.bulduk kuzum iyiyimde insan olup hayvan avatarıyla ban lafına alındım Genişletmek için tıkla ... Çok çok özür diliyorum ben eğleniyoruz diye yazdım silebilme şansım var ise sildireyim çok özür dilerim kalbini kırdıysam
onurahmet03' Alıntı: H.bulduk kuzum iyiyimde insan olup hayvan avatarıyla ban lafına alındım Genişletmek için tıkla ... Çok çok özür diliyorum ben eğleniyoruz diye yazdım silebilme şansım var ise sildireyim çok özür dilerim kalbini kırdıysam
onurahmet03 Üye rabbace' Alıntı: Şuhuta da diyemezsin Genişletmek için tıkla ... Merkez hariç sevmiyorum k.bakma
CABBAR Üye Pondusss' Alıntı: ben orada büyüdüm. Sinema hâlâ ucuz mu? Burada oraya göre çok pahalı da Genişletmek için tıkla ... 8'e mi 10'a mı ne gitmiştim en son Ama bowling ucuz 2 oyuna 1 oyun bedava 10 lira
Pondusss' Alıntı: ben orada büyüdüm. Sinema hâlâ ucuz mu? Burada oraya göre çok pahalı da Genişletmek için tıkla ... 8'e mi 10'a mı ne gitmiştim en son Ama bowling ucuz 2 oyuna 1 oyun bedava 10 lira
onurahmet03 Üye MasteLaa' Alıntı: Çok çok özür diliyorum ben eğleniyoruz diye yazdım silebilme şansım var ise sildireyim çok özür dilerim kalbini kırdıysam Genişletmek için tıkla ... Ö.Değil bende sana kötü yazdım galiba yok gerek yok fatihim devam
MasteLaa' Alıntı: Çok çok özür diliyorum ben eğleniyoruz diye yazdım silebilme şansım var ise sildireyim çok özür dilerim kalbini kırdıysam Genişletmek için tıkla ... Ö.Değil bende sana kötü yazdım galiba yok gerek yok fatihim devam
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: filmin adı ne Genişletmek için tıkla ... vampirli geceler. - - - Eklendi - - - 6