Kilo gene body yaparken işe yarıyor ya.. Yağların kasa dönüşmesi gayet iyi oluyor Cılız haliyle vücut yapanlardan tiksiniyorum
Sigara konusuna gelirsek, sigara içip ciddi anlamda kas yapan arkadaşlarım var. Ama içmeyin tabi siz..
Bak Abi Dogruyu Söylemek Lazım 10 Yasımda İken Hayvan Gibiydim.Afedersin Pantolon Zor Bulurdum.Simdi O Pantolonlar Bana Bol.Zayıfım,Fitim,Hatlıyım,Boyluyum Fakat Bileklerim İnce ve Kassısızm En İyisi Baskete Bi Başlayayım Ya
Bak Abi Dogruyu Söylemek Lazım 10 Yasımda İken Hayvan Gibiydim.Afedersin Pantolon Zor Bulurdum.Simdi O Pantolonlar Bana Bol.Zayıfım,Fitim,Hatlıyım,Boyluyum Fakat Bileklerim İnce ve Kassısızm En İyisi Baskete Bi Başlayayım Ya
tabi hiç becerin yoksa ilk zamanlar kendi başına oyna yada samimi olduğun bir arkadaşınla. çunku ilk başlayanlar çok komik olur tabi bu şevkini kırmasın ben ilk zamanlarda karpuz demeyimde iki elle atıyordum . sonra bilek atmaya benzer bir atış atmaya başladım. en sonunda bilek atmayı öğrendim. tabi solağım birde. James harden gibi