MrTech Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hemen ekleyim o zaman.... - - - Eklendi - - - ben de tank var ezerim her türlü... Genişletmek için tıkla ... Ben Jetlerle Gelirdim Pilotlar Uyuyor Şimdi Kaldırmayayım Abi
OttomaN TigeR' Alıntı: Hemen ekleyim o zaman.... - - - Eklendi - - - ben de tank var ezerim her türlü... Genişletmek için tıkla ... Ben Jetlerle Gelirdim Pilotlar Uyuyor Şimdi Kaldırmayayım Abi
OttomaN TigeR Üye MrTech' Alıntı: Ben Jetlerle Gelirdim Pilotlar Uyuyor Şimdi Kaldırmayayım Abi Genişletmek için tıkla ... Tabi tabi dinlensinler... benim filo hazırda bekliyor nasılsa...
MrTech' Alıntı: Ben Jetlerle Gelirdim Pilotlar Uyuyor Şimdi Kaldırmayayım Abi Genişletmek için tıkla ... Tabi tabi dinlensinler... benim filo hazırda bekliyor nasılsa...
codblackops2 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hemen ekleyim o zaman.... - - - Eklendi - - - ben de tank var ezerim her türlü... Genişletmek için tıkla ... Problem?
OttomaN TigeR' Alıntı: Hemen ekleyim o zaman.... - - - Eklendi - - - ben de tank var ezerim her türlü... Genişletmek için tıkla ... Problem?
OttomaN TigeR Üye onurahmet03' Alıntı: Burda herkez birbirini tanıyo ben kimseyi tanımıyom hadi iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Senin burada olduğunu fark etmedim yahu gel nereye gidiyorsun, zaten herkes birbirini burada tanıyor...
onurahmet03' Alıntı: Burda herkez birbirini tanıyo ben kimseyi tanımıyom hadi iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Senin burada olduğunu fark etmedim yahu gel nereye gidiyorsun, zaten herkes birbirini burada tanıyor...
codblackops2 Üye benimki senn jeti pert eder.dünyanın en iyi bombardıman uçağı radardan kaybolabiliyo
MrTech Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Tabi tabi dinlensinler... benim filo hazırda bekliyor nasılsa... Genişletmek için tıkla ... Abi Kıza Mesajı Attım,Vallahi Rahatladım...
OttomaN TigeR' Alıntı: Tabi tabi dinlensinler... benim filo hazırda bekliyor nasılsa... Genişletmek için tıkla ... Abi Kıza Mesajı Attım,Vallahi Rahatladım...
OttomaN TigeR Üye codblackops2' Alıntı: Problem? Genişletmek için tıkla ... no proplem!!! - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: benimki senn jeti pert eder.dünyanın en iyi bombardıman uçağı radardan kaybolabiliyo Genişletmek için tıkla ... öylede yerdeki hedefler için o benim jet arkadan gömer bombayı...
codblackops2' Alıntı: Problem? Genişletmek için tıkla ... no proplem!!! - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: benimki senn jeti pert eder.dünyanın en iyi bombardıman uçağı radardan kaybolabiliyo Genişletmek için tıkla ... öylede yerdeki hedefler için o benim jet arkadan gömer bombayı...
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap selamünaleyküm dostlarım.... OttomaN TigeR' Alıntı: Ayın üyesi oldum ya bir ay boyunca kendi fotoğrafımı mı koysam profilime nasıl olur? Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun sevgili kardeşim... - - - Eklendi - - - MrCommanDTr' Alıntı: ah ah sorma be abi sanki yıllae geçti ne banmış bi daha tövbee Genişletmek için tıkla ... kardeşim hoşgeldin. özlettin kendini...
selamünaleyküm dostlarım.... OttomaN TigeR' Alıntı: Ayın üyesi oldum ya bir ay boyunca kendi fotoğrafımı mı koysam profilime nasıl olur? Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun sevgili kardeşim... - - - Eklendi - - - MrCommanDTr' Alıntı: ah ah sorma be abi sanki yıllae geçti ne banmış bi daha tövbee Genişletmek için tıkla ... kardeşim hoşgeldin. özlettin kendini...
onurahmet03 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Senin burada olduğunu fark etmedim yahu gel nereye gidiyorsun, zaten herkes birbirini burada tanıyor... Genişletmek için tıkla ... Olabilirde siz jetler , tanklar savaş açtınız birbirinize Bende mağdur insan mı oliyim
OttomaN TigeR' Alıntı: Senin burada olduğunu fark etmedim yahu gel nereye gidiyorsun, zaten herkes birbirini burada tanıyor... Genişletmek için tıkla ... Olabilirde siz jetler , tanklar savaş açtınız birbirinize Bende mağdur insan mı oliyim
OttomaN TigeR Üye MrTech' Alıntı: Abi Kıza Mesajı Attım,Vallahi Rahatladım... Genişletmek için tıkla ... Helal olsun işte bu, hayırlısı olsun...
MrTech' Alıntı: Abi Kıza Mesajı Attım,Vallahi Rahatladım... Genişletmek için tıkla ... Helal olsun işte bu, hayırlısı olsun...
codblackops2 Üye MrTech' Alıntı: Abi Kıza Mesajı Attım,Vallahi Rahatladım... Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap OttomaN TigeR' Alıntı: Nasılsın Murat abi? Genişletmek için tıkla ... sen varsan daha sormana gerek var mıki? tabiki iyiyim
OttomaN TigeR' Alıntı: Nasılsın Murat abi? Genişletmek için tıkla ... sen varsan daha sormana gerek var mıki? tabiki iyiyim
OttomaN TigeR Üye onurahmet03' Alıntı: Olabilirde siz jetler , tanklar savaş açtınız birbirinize Bende mağdur insan mı oliyim Genişletmek için tıkla ... Yok ya gel katıl aramıza işte kaynatırız birlikte... sana bir tane kara şahin vereyim mi?
onurahmet03' Alıntı: Olabilirde siz jetler , tanklar savaş açtınız birbirinize Bende mağdur insan mı oliyim Genişletmek için tıkla ... Yok ya gel katıl aramıza işte kaynatırız birlikte... sana bir tane kara şahin vereyim mi?
MrTech Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Helal olsun işte bu, hayırlısı olsun... Genişletmek için tıkla ... Saol Abim.İnşallah Bi Evet Derde Bayramlık Cocuklar Gibi Sevinirim Abim.
OttomaN TigeR' Alıntı: Helal olsun işte bu, hayırlısı olsun... Genişletmek için tıkla ... Saol Abim.İnşallah Bi Evet Derde Bayramlık Cocuklar Gibi Sevinirim Abim.
OttomaN TigeR Üye Vatron' Alıntı: selamünaleyküm dostlarım, hayırlı olsun sevgili kardeşim... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler/Sağol abim nasılsın? bu ikinci soruşum ha...
Vatron' Alıntı: selamünaleyküm dostlarım, hayırlı olsun sevgili kardeşim... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler/Sağol abim nasılsın? bu ikinci soruşum ha...
MrTech Üye codblackops2' Alıntı: Saygılar reyiz Genişletmek için tıkla ... Gökcen Abi Ömeri Aldım Bizim Tayfaya
OttomaN TigeR Üye Vatron' Alıntı: sen varsan daha sormana gerek var mıki? tabiki iyiyim Genişletmek için tıkla ... Eyvallah abim, Yine hiç bir şey kaçmıyor mübarek...
Vatron' Alıntı: sen varsan daha sormana gerek var mıki? tabiki iyiyim Genişletmek için tıkla ... Eyvallah abim, Yine hiç bir şey kaçmıyor mübarek...