StunnerDead
Üye
Hd yi dvd righter. Unuttum
limonata içiyom isten misigarayla iyi geder
Evet oynarsın ama i7 de oynadığın oyun ile p 4 de ki aynı olmazayrıca Onu bunu geç Nvdıa 9800 gt diyorum yani ekran kartında iş biter fiyata şaşırmayın ben verdim o parayı çok ta memnunum 6 senedır pc oyunu oynarım . son 1 sene en son grafiklerde oyunlar oynadıkdan sonra 6 sene boşa yaşamışım dedim
Özellikleri Benim de Hosuma Gitti.2.300 Hımm Biraz Tuzlu'ymus.Bende Alcam Eylül Civarı Bi Prof.
Laptop daha iyi beiyi bi kasa alacaksın ekstra fan lazım soğutmak için . hdd desen 500 gb en az 100 lirakasa 150 200 lira righter monitör felan 600 u de geçer tabi çin malı alırsan ayrı
- - - Eklendi - - -
Kahve alayım canım ben
12000.sayfaya gelmeden gideni döverim
iyi bi kasa alacaksın ekstra fan lazım soğutmak için . hdd desen 500 gb en az 100 lirakasa 150 200 lira righter monitör felan 600 u de geçer tabi çin malı alırsan ayrı
- - - Eklendi - - -
Kahve alayım canım ben
anlaştık12000.sayfaya gelmeden gideni döverim
Evet oynarsın ama i7 de oynadığın oyun ile p 4 de ki aynı olmazayrıca Onu bunu geç Nvdıa 9800 gt diyorum yani ekran kartında iş biter fiyata şaşırmayın ben verdim o parayı çok ta memnunum 6 senedır pc oyunu oynarım . son 1 sene en son grafiklerde oyunlar oynadıkdan sonra 6 sene boşa yaşamışım dedim
madem 6 senedir oyun oynayan birini bulmuşum oyun tavsiyesi almadan olmaz
Yok problem değil ben biraz dallamalık yaptım
bu gün cuma oldu ...genç ömer cuma ya gitmek lazım uyumaz isek uyanamayız...
tamam lan kapatalım bu konuyu sktr et ( inş. konuda kız veya mod. yoktur) gel barışak
Laptop daha iyi be
kahve mi ? ne bulduysan iç adamı hasta etme
böyle doğal konuşmak en güzeli ehetamam lan kapatalım bu konuyu sktr et ( inş. konuda kız veya mod. yoktur) gel barışak
Dogrudur.Benim Parcalar Bunlar 8 Ay Önce 800'e Almıstım.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bugun 20000 olmadan çıkamıcam sanırım forumdan daha nba2k12 oynuyacaktım dizimi izleyecektim saat 2.30 oldu nerdeysebuyur kardeşim konuşalım
Bugun 20000 olmadan çıkamıcam sanırım forumdan daha nba2k12 oynuyacaktım dizimi izleyecektim saat 2.30 oldu nerdeysebuyur kardeşim konuşalım
fenomen deme Enes deTamam yahu bu arada yavaşın beyler farkında değilsinizde birinizle oyun sohbeti birinizle bilgisayar muhabbeti birinizle hardisk monitor sohbeti ve the fenomen senle de cigara muhabbeti yapıyoruz yetişemiyorum hepinize
oyun önerisi bulunur musun kardeşim sıkıntıdan patlıyom
Ben uyumadan gideceğim için problem yok
- - - Eklendi - - -
böyle doğal konuşmak en güzeli ehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?