[ENGİN] Üye TheM-CK' Alıntı: Aleyküm Selam Abim Çok şükür iyiyim Abim. O saatlerde ben bir gel git yapmıştım. Görememişim demek Genişletmek için tıkla ... galiba öyle olmuş
TheM-CK' Alıntı: Aleyküm Selam Abim Çok şükür iyiyim Abim. O saatlerde ben bir gel git yapmıştım. Görememişim demek Genişletmek için tıkla ... galiba öyle olmuş
-efşan Üye codblackops2' Alıntı: Şaka yapıyorum ya özür dilemene gerek yok klasik ailenin seni anlamaması durumu.15 yaşındaki ergende değilimki yahu Genişletmek için tıkla ... Durum vahim Oluyor böyle yahu. Beni bile anlamıyorlar bazen. Bazen değil genelde.
codblackops2' Alıntı: Şaka yapıyorum ya özür dilemene gerek yok klasik ailenin seni anlamaması durumu.15 yaşındaki ergende değilimki yahu Genişletmek için tıkla ... Durum vahim Oluyor böyle yahu. Beni bile anlamıyorlar bazen. Bazen değil genelde.
-efşan Üye [ENGİN];4875534' Alıntı: galiba öyle olmuş Genişletmek için tıkla ... Neyse sağlık olsun Abim. İyi olman güzel haber. Daim olsun - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: Adam düşünür,filozof . Genişletmek için tıkla ... smart o smart
[ENGİN];4875534' Alıntı: galiba öyle olmuş Genişletmek için tıkla ... Neyse sağlık olsun Abim. İyi olman güzel haber. Daim olsun - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: Adam düşünür,filozof . Genişletmek için tıkla ... smart o smart
CABBAR Üye analar babalar çoğu zaman kendi zamanlarına ölçüyorlar ondan anlamıyorlar Aslında kötü bi düşünceleri yok
analar babalar çoğu zaman kendi zamanlarına ölçüyorlar ondan anlamıyorlar Aslında kötü bi düşünceleri yok
codblackops2 Üye TheM-CK' Alıntı: Durum vahim Oluyor böyle yahu. Beni bile anlamıyorlar bazen. Bazen değil genelde. Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle
TheM-CK' Alıntı: Durum vahim Oluyor böyle yahu. Beni bile anlamıyorlar bazen. Bazen değil genelde. Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle
codblackops2 Üye rabbace' Alıntı: analar babalar çoğu zaman kendi zamanlarına ölçüyorlar ondan anlamıyorlar Aslında kötü bi düşünceleri yok Genişletmek için tıkla ... Kötü bi düşünceleri olmadığından şüphem yok . Ama ne bileyim neyse salla içinizi karartmayayım
rabbace' Alıntı: analar babalar çoğu zaman kendi zamanlarına ölçüyorlar ondan anlamıyorlar Aslında kötü bi düşünceleri yok Genişletmek için tıkla ... Kötü bi düşünceleri olmadığından şüphem yok . Ama ne bileyim neyse salla içinizi karartmayayım
codblackops2 Üye TheM-CK' Alıntı: Neyse sağlık olsun Abim. İyi olman güzel haber. Daim olsun - - - Eklendi - - - smart o smart Genişletmek için tıkla ... Furkan bu konu gereksizlere taşıncakmış gitti senin 6000 mesaj
TheM-CK' Alıntı: Neyse sağlık olsun Abim. İyi olman güzel haber. Daim olsun - - - Eklendi - - - smart o smart Genişletmek için tıkla ... Furkan bu konu gereksizlere taşıncakmış gitti senin 6000 mesaj
[ENGİN] Üye TheM-CK' Alıntı: Neyse sağlık olsun Abim. İyi olman güzel haber. Daim olsun - - - Eklendi - - - smart o smart Genişletmek için tıkla ... Amin seninde kardeşim
TheM-CK' Alıntı: Neyse sağlık olsun Abim. İyi olman güzel haber. Daim olsun - - - Eklendi - - - smart o smart Genişletmek için tıkla ... Amin seninde kardeşim
Amaru Shady Üye codblackops2' Alıntı: Furkan bu konu gereksizlere taşıncakmış gitti senin 6000 mesaj Genişletmek için tıkla ... 6000 değil 5000
codblackops2' Alıntı: Furkan bu konu gereksizlere taşıncakmış gitti senin 6000 mesaj Genişletmek için tıkla ... 6000 değil 5000
codblackops2 Üye rabbace' Alıntı: Ne demek ömer sen Nasıl istersen düşünceli durma ama be Genişletmek için tıkla ...