Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

codblackops2

codblackops2

Üye
ömer Bende aykut :) sinirli gibi mesaj attın hayırdır :)

Bugun hayatımdaki en kötü günlerden biriydi.Sen bana bakma en sevdiğim 3 smileyler bunlar :hmmm :zzz: :naughty: ondan sık kullanırım :) tanıştığımıza memnun oldum :)

Revengeful

Emekli Yönetici
açtım mert. Hazır imza konusu açılmışken bu imza meselesi nedir yahu bu konuda forumda kurallar var okudum biraz ama tam anlamadım. :) bi de arkadaş selam verdi borçlu çıktı gibi bişey oldu haa :)
max 150 kb ve belli boyutlardaki resimleri imza olarak kullanabilirsiniz. Mesela bir adam 5 mb bir resim koyarsa başka bir kullanıcı o imza yüzünden kotasından olmak zorunda değil..

codblackops2

codblackops2

Üye
5800da opera mobilde masaüstü görünüme geçtim .telefon inanılmaz ısındı 10dkda anca tekrar mobile döndüm :zzz:

- - - Eklendi - - -

max 150 kb ve belli boyutlardaki resimleri imza olarak kullanabilirsiniz. Mesela bir adam 5 mb bir resim koyarsa başka bir kullanıcı o imza yüzünden kotasından olmak zorunda değil..

:hmmm

- - - Eklendi - - -

Pcye geçince değiştirrm

Hasan

Üye
5800da opera mobilde masaüstü görünüme geçtim .telefon inanılmaz ısındı 10dkda anca tekrar mobile döndüm :zzz:

- - - Eklendi - - -

:hmmm

Opera mobile kullanacaksan 10.10 sürümünü kullan sayfalar daha hızlı açılır ram den daha az yer :oke:

CABBAR

CABBAR

Üye
aha açıldı :) masaüstü görünümden yazıyorum :)

CABBAR

CABBAR

Üye
teşekkürler engin :)

CABBAR

CABBAR

Üye
şimdilik opera mini kullanmaya mahkumum :) mobile ile Giremem nete :)

codblackops2

codblackops2

Üye
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

Edemezsin:zzz:
Abi N2aber? Hiç selam da vermiyorsun?:(

- - - Eklendi - - -

Özür dilerim Kardeşim. Kusuruma bakma. Anlat. Rahatlarsın. Hayırdır?

Selam vermez olurmuyum verdim ama konu yoğundu arada kaynadı 00:30 sıraları iyiyim kardeşim sen nasılsın? Selamün aleyküm tekrar

codblackops2

codblackops2

Üye

Edemezsin:zzz:
Abi N'aber? Hiç selam da vermiyorsun?:(

- - - Eklendi - - -

Özür dilerim Kardeşim. Kusuruma bakma. Anlat. Rahatlarsın. Hayırdır?

Şaka yapıyorum ya özür dilemene gerek yok :) klasik ailenin seni anlamaması durumu.15 yaşındaki ergende değilimki yahu :vur

CABBAR

CABBAR

Üye
Özel değilse Anlat ömer. Dertler paylastikca azalır :)

-efşan

-efşan

Üye
[ENGİN];4875524' Alıntı:

Selam vermez olurmuyum verdim ama konu yoğundu arada kaynadı 00:30 sıraları iyiyim kardeşim sen nasılsın? Selamün aleyküm tekrar
Aleyküm Selam Abim:sarıl:
Çok şükür iyiyim Abim.
O saatlerde ben bir gel git yapmıştım. Görememişim demek:(

Üst Alt