Elektr0 Üye codblackops2' Alıntı: O değilde Almanya Yunanistana fena koydu Genişletmek için tıkla ... almanya denilince aklıma futbol ve BMW geliyor... ( koyacak futbol oynuyorlar. )
codblackops2' Alıntı: O değilde Almanya Yunanistana fena koydu Genişletmek için tıkla ... almanya denilince aklıma futbol ve BMW geliyor... ( koyacak futbol oynuyorlar. )
-efşan Üye MasteLaa' Alıntı: Herkese Aleykum Selam Hoşgeldin kuzum inşallah daimi olursun burada - - - Eklendi - - - Aleykum Selam . Nasılsın Abi Genişletmek için tıkla ... Şükrolsun. Sen nasılsın?
MasteLaa' Alıntı: Herkese Aleykum Selam Hoşgeldin kuzum inşallah daimi olursun burada - - - Eklendi - - - Aleykum Selam . Nasılsın Abi Genişletmek için tıkla ... Şükrolsun. Sen nasılsın?
MasteLaa Üye Elektr0' Alıntı: mükemmel telefon kabloları ile Vs yapıyorum Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin
Elektr0' Alıntı: mükemmel telefon kabloları ile Vs yapıyorum Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin
MasteLaa Üye TheM-CK' Alıntı: Şükrolsun. Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Ben de çok iyiyim çok şükür sizleri gördüm daha iyi oldum
TheM-CK' Alıntı: Şükrolsun. Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Ben de çok iyiyim çok şükür sizleri gördüm daha iyi oldum
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: almanya denilince aklıma futbol ve BMW geliyor... ( koyacak futbol oynuyorlar. ) Genişletmek için tıkla ... benim aklıma dayım ve büyükannem geliyor
Elektr0' Alıntı: almanya denilince aklıma futbol ve BMW geliyor... ( koyacak futbol oynuyorlar. ) Genişletmek için tıkla ... benim aklıma dayım ve büyükannem geliyor
StunnerDead Üye MasteLaa' Alıntı: Aleykum Selam kuzum sana da iyi geceler nasılsın iyisindir inşallah Genişletmek için tıkla ... İyiyiz Allah'a şükür sizi sormalı
MasteLaa' Alıntı: Aleykum Selam kuzum sana da iyi geceler nasılsın iyisindir inşallah Genişletmek için tıkla ... İyiyiz Allah'a şükür sizi sormalı
Elektr0 Üye MasteLaa' Alıntı: Allah kolaylık versin Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun topramm... - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: benim aklıma dayım ve büyükannem geliyor Genişletmek için tıkla ... .. bnim akrabam olacak orda bende burda duracam ...
MasteLaa' Alıntı: Allah kolaylık versin Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun topramm... - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: benim aklıma dayım ve büyükannem geliyor Genişletmek için tıkla ... .. bnim akrabam olacak orda bende burda duracam ...
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: Allah razı olsun topramm... Genişletmek için tıkla ... Fatih Maraşlı mı?
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: Fatih Maraşlı mı? Genişletmek için tıkla ... evettt - - - Eklendi - - - StunnerDead' Alıntı: hoşbulduk arkadaşlar. nasılsınız bakalım Genişletmek için tıkla ... idir sen ? ...
Pondusss' Alıntı: Fatih Maraşlı mı? Genişletmek için tıkla ... evettt - - - Eklendi - - - StunnerDead' Alıntı: hoşbulduk arkadaşlar. nasılsınız bakalım Genişletmek için tıkla ... idir sen ? ...
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: Allah razı olsun topramm... - - - Eklendi - - - .. bnim akrabam olacak orda bende burda duracam ... Genişletmek için tıkla ... ben küçükken götürmek istemişler ama babam yollamamış. Bi kaç sene sonra kalıcı olarak gitmeyi düşünüyorum.
Elektr0' Alıntı: Allah razı olsun topramm... - - - Eklendi - - - .. bnim akrabam olacak orda bende burda duracam ... Genişletmek için tıkla ... ben küçükken götürmek istemişler ama babam yollamamış. Bi kaç sene sonra kalıcı olarak gitmeyi düşünüyorum.
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: Fatih Maraşlı mı? Genişletmek için tıkla ... Aslında Bursa'lıyım 2 sene oldu Maraş'a geleli kuzum
Pondusss' Alıntı: Fatih Maraşlı mı? Genişletmek için tıkla ... Aslında Bursa'lıyım 2 sene oldu Maraş'a geleli kuzum
StunnerDead Üye Elektr0' Alıntı: evettt - - - Eklendi - - - idir sen ? ... Genişletmek için tıkla ... İyidir işte uyku düzenim bozuk kardeş sabaha kadar oturuyorum
Elektr0' Alıntı: evettt - - - Eklendi - - - idir sen ? ... Genişletmek için tıkla ... İyidir işte uyku düzenim bozuk kardeş sabaha kadar oturuyorum
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: ben küçükken götürmek istemişler ama babam yollamamış. Bi kaç sene sonra kalıcı olarak gitmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... o kadar da demedik heriiii
Pondusss' Alıntı: ben küçükken götürmek istemişler ama babam yollamamış. Bi kaç sene sonra kalıcı olarak gitmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... o kadar da demedik heriiii
MasteLaa Üye StunnerDead' Alıntı: İyiyiz Allah'a şükür sizi sormalı Genişletmek için tıkla ... Ben de çok iyiyim Hamd olsun.Forumdaki güzel insanlar ile mesajlaşıyorum
StunnerDead' Alıntı: İyiyiz Allah'a şükür sizi sormalı Genişletmek için tıkla ... Ben de çok iyiyim Hamd olsun.Forumdaki güzel insanlar ile mesajlaşıyorum
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: evettt - - - Eklendi - - - idir sen ? ... Genişletmek için tıkla ... benim de bi kaç tane Maraşlı arkadaşım var. Gittim bi kaç kere, fabrikadan dondurma da yedim. :eller
Elektr0' Alıntı: evettt - - - Eklendi - - - idir sen ? ... Genişletmek için tıkla ... benim de bi kaç tane Maraşlı arkadaşım var. Gittim bi kaç kere, fabrikadan dondurma da yedim. :eller