MasteLaa Üye TheM-CK' Alıntı: Karamsarlık bize haramdır Paşam. Sadece şehit haberlerini görünce bunları yazmak geldi içimden. - - - Eklendi - - - Bu arada Selamın Aleyküm. Genişletmek için tıkla ... Abi yazıların çok güzel bence - - - Eklendi - - - Vatron' Alıntı: Ömer hoşgeldin. çok şükür. iki lafın belini kırmaya geldik. Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin o zaman
TheM-CK' Alıntı: Karamsarlık bize haramdır Paşam. Sadece şehit haberlerini görünce bunları yazmak geldi içimden. - - - Eklendi - - - Bu arada Selamın Aleyküm. Genişletmek için tıkla ... Abi yazıların çok güzel bence - - - Eklendi - - - Vatron' Alıntı: Ömer hoşgeldin. çok şükür. iki lafın belini kırmaya geldik. Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin o zaman
OttomaN TigeR Üye sürmenaj6169' Alıntı: hoş bulduk abi nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... iyiyim canım benim sen nasılsın?
sürmenaj6169' Alıntı: hoş bulduk abi nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... iyiyim canım benim sen nasılsın?
-efşan Üye Vatron' Alıntı: ve aleykümselam hoşgeldin. Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk abi. Nasılsın?
pro.engineer Üye TheM-CK' Alıntı: Karamsarlık bize haramdır Paşam. Sadece şehit haberlerini görünce bunları yazmak geldi içimden. - - - Eklendi - - - Bu arada Selamın Aleyküm. Genişletmek için tıkla ... anladım ya şiirler ? aleykumselam
TheM-CK' Alıntı: Karamsarlık bize haramdır Paşam. Sadece şehit haberlerini görünce bunları yazmak geldi içimden. - - - Eklendi - - - Bu arada Selamın Aleyküm. Genişletmek için tıkla ... anladım ya şiirler ? aleykumselam
-efşan Üye MasteLaa' Alıntı: Abi yazıların çok güzel bence - - - Eklendi - - - Kolay gelsin o zaman Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. - - - Eklendi - - - sürmenaj6169' Alıntı: anladım ya şiirler ? aleykumselam Genişletmek için tıkla ... Adı üstünde ''şiir''. Yaşanmışlığı anlatacak diye bir kaidesi bulunmadan yazabiliyorsun. İyi bir şey.
MasteLaa' Alıntı: Abi yazıların çok güzel bence - - - Eklendi - - - Kolay gelsin o zaman Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. - - - Eklendi - - - sürmenaj6169' Alıntı: anladım ya şiirler ? aleykumselam Genişletmek için tıkla ... Adı üstünde ''şiir''. Yaşanmışlığı anlatacak diye bir kaidesi bulunmadan yazabiliyorsun. İyi bir şey.
pro.engineer Üye Vatron' Alıntı: Ömer hoşgeldin. çok şükür. iki lafın belini kırmaya geldik. Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk abi nasılsn ? - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: iyiyim canım benim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim abi sağol. Can seninle konuştu mu ?
Vatron' Alıntı: Ömer hoşgeldin. çok şükür. iki lafın belini kırmaya geldik. Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk abi nasılsn ? - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: iyiyim canım benim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim abi sağol. Can seninle konuştu mu ?
pro.engineer Üye TheM-CK' Alıntı: Teşekkür ederim. - - - Eklendi - - - Adı üstünde ''şiir''. Yaşanmışlığı anlatacak diye bir kaidesi bulunmadan yazabiliyorsun. İyi bir şey. Genişletmek için tıkla ... öyle ama şiir duyguları anlatır
TheM-CK' Alıntı: Teşekkür ederim. - - - Eklendi - - - Adı üstünde ''şiir''. Yaşanmışlığı anlatacak diye bir kaidesi bulunmadan yazabiliyorsun. İyi bir şey. Genişletmek için tıkla ... öyle ama şiir duyguları anlatır
OttomaN TigeR Üye sürmenaj6169' Alıntı: hoşbulduk abi nasılsn ? - - - Eklendi - - - bende iyiyim abi sağol. Can seninle konuştu mu ? Genişletmek için tıkla ... evet konuştuk
sürmenaj6169' Alıntı: hoşbulduk abi nasılsn ? - - - Eklendi - - - bende iyiyim abi sağol. Can seninle konuştu mu ? Genişletmek için tıkla ... evet konuştuk
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Cengiz nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun. İyiyim Abim. Sen nasılsın? - - - Eklendi - - - sürmenaj6169' Alıntı: öyle ama şiir duyguları anlatır Genişletmek için tıkla ... http://www.maxicep.com/konu-disi/ozel-hayati-foruma-bulastirmak-273869.html
OttomaN TigeR' Alıntı: Cengiz nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun. İyiyim Abim. Sen nasılsın? - - - Eklendi - - - sürmenaj6169' Alıntı: öyle ama şiir duyguları anlatır Genişletmek için tıkla ... http://www.maxicep.com/konu-disi/ozel-hayati-foruma-bulastirmak-273869.html
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: ben de iyiyim kardeşim Genişletmek için tıkla ... Daim olsun Abim. Ne var ne yok?
OttomaN TigeR' Alıntı: ben de iyiyim kardeşim Genişletmek için tıkla ... Daim olsun Abim. Ne var ne yok?
OttomaN TigeR Üye sürmenaj6169' Alıntı: gün söyledi mi ? Genişletmek için tıkla ... şimdilik bekleyecek sanırım, bana gün vermedi.
sürmenaj6169' Alıntı: gün söyledi mi ? Genişletmek için tıkla ... şimdilik bekleyecek sanırım, bana gün vermedi.
pro.engineer Üye TheM-CK' Alıntı: Şükürler olsun. İyiyim Abim. Sen nasılsın? - - - Eklendi - - - http://www.maxicep.com/konu-disi/ozel-hayati-foruma-bulastirmak-273869.html Genişletmek için tıkla ... anladım abi
TheM-CK' Alıntı: Şükürler olsun. İyiyim Abim. Sen nasılsın? - - - Eklendi - - - http://www.maxicep.com/konu-disi/ozel-hayati-foruma-bulastirmak-273869.html Genişletmek için tıkla ... anladım abi
OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: Daim olsun Abim. Ne var ne yok? Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim. Iyilik bir yaramazlık yok şükür.
TheM-CK' Alıntı: Daim olsun Abim. Ne var ne yok? Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim. Iyilik bir yaramazlık yok şükür.
pro.engineer Üye OttomaN TigeR' Alıntı: şimdilik bekleyecek sanırım, bana gün vermedi. Genişletmek için tıkla ... beni bekliyor galiba sağol abi
OttomaN TigeR' Alıntı: şimdilik bekleyecek sanırım, bana gün vermedi. Genişletmek için tıkla ... beni bekliyor galiba sağol abi
OttomaN TigeR Üye sürmenaj6169' Alıntı: beni bekliyor galiba sağol abi Genişletmek için tıkla ... rica ederim