Hasan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: biz eskiden saklambaç oynarken mezarlığa girer mezarların yanına uzanıp yatardik. Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR' Alıntı: biz eskiden saklambaç oynarken mezarlığa girer mezarların yanına uzanıp yatardik. Genişletmek için tıkla ...
VKUCUKSAHİN Üye DiaBLoS' Alıntı: İstanbul - Sultançiftligindeyim kardeşim ... Genişletmek için tıkla ... Sen bir tarafta ben bir tarafta olmadı abi şimdi haa - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Bir şey yok .. Sohbet edemiyoruz gibime geliyor Genişletmek için tıkla ... Edelim
DiaBLoS' Alıntı: İstanbul - Sultançiftligindeyim kardeşim ... Genişletmek için tıkla ... Sen bir tarafta ben bir tarafta olmadı abi şimdi haa - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Bir şey yok .. Sohbet edemiyoruz gibime geliyor Genişletmek için tıkla ... Edelim
MasteLaa Üye tinasoft' Alıntı: Sen bir tarafta ben bir tarafta olmadı abi şimdi haa - - - Eklendi - - - Edelim Genişletmek için tıkla ... Bana uyar
tinasoft' Alıntı: Sen bir tarafta ben bir tarafta olmadı abi şimdi haa - - - Eklendi - - - Edelim Genişletmek için tıkla ... Bana uyar
VKUCUKSAHİN Üye DiaBLoS' Alıntı: Herkese iyi geceler . İyi bakın kendinize canlarım ... Yürektesiniz ... Genişletmek için tıkla ... Sende abi İstanbul'da dikkat et kendine.. Ne olur ne olmaz - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Bana uyar Genişletmek için tıkla ... Hangi konudan giriş yapalım
DiaBLoS' Alıntı: Herkese iyi geceler . İyi bakın kendinize canlarım ... Yürektesiniz ... Genişletmek için tıkla ... Sende abi İstanbul'da dikkat et kendine.. Ne olur ne olmaz - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Bana uyar Genişletmek için tıkla ... Hangi konudan giriş yapalım
Hasan Üye DiaBLoS' Alıntı: Herkese iyi geceler . İyi bakın kendinize canlarım ... Yürektesiniz ... Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler
DiaBLoS' Alıntı: Herkese iyi geceler . İyi bakın kendinize canlarım ... Yürektesiniz ... Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler
MasteLaa Üye tinasoft' Alıntı: Sende abi İstanbul'da dikkat et kendine.. Ne olur ne olmaz - - - Eklendi - - - Hangi konudan giriş yapalım Genişletmek için tıkla ... Konu bulmak dünyanın en zor işi
tinasoft' Alıntı: Sende abi İstanbul'da dikkat et kendine.. Ne olur ne olmaz - - - Eklendi - - - Hangi konudan giriş yapalım Genişletmek için tıkla ... Konu bulmak dünyanın en zor işi
VKUCUKSAHİN Üye MasteLaa' Alıntı: Konu bulmak dünyanın en zor işi Genişletmek için tıkla ... O zaman o senin işin Çünkü ben anlamam
MasteLaa' Alıntı: Konu bulmak dünyanın en zor işi Genişletmek için tıkla ... O zaman o senin işin Çünkü ben anlamam
VKUCUKSAHİN Üye Metin' Alıntı: Ben yatıyorum hepinize iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler MEtin
OttomaN TigeR Üye ynsemrekose' Alıntı: yok artık Genişletmek için tıkla ... evet kardeşim aynen öyle. Çünkü bizler şunu çok iyi biliyoruz. Allah dilemedikten sonra hiç bir mevta o kabirden kalkamaz. Insanlara bir zarar veremezler, hele ki çığlık ışte bunu hiç yapamazlar.
ynsemrekose' Alıntı: yok artık Genişletmek için tıkla ... evet kardeşim aynen öyle. Çünkü bizler şunu çok iyi biliyoruz. Allah dilemedikten sonra hiç bir mevta o kabirden kalkamaz. Insanlara bir zarar veremezler, hele ki çığlık ışte bunu hiç yapamazlar.
MasteLaa Üye tinasoft' Alıntı: O zaman o senin işin Çünkü ben anlamam Genişletmek için tıkla ... Tamam dur konu geliyor bomba gibi : Belle yükledin mi yüklediysen memnun musun ?? Nasıl soru ??
tinasoft' Alıntı: O zaman o senin işin Çünkü ben anlamam Genişletmek için tıkla ... Tamam dur konu geliyor bomba gibi : Belle yükledin mi yüklediysen memnun musun ?? Nasıl soru ??
OttomaN TigeR Üye Hasan' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Metin' Alıntı: Ben yatıyorum hepinize iyi geceler Genişletmek için tıkla ...
Hasan' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Metin' Alıntı: Ben yatıyorum hepinize iyi geceler Genişletmek için tıkla ...