VKUCUKSAHİN Üye ynsemrekose' Alıntı: hastasaıyım vay bi matraxçı buldum D: Genişletmek için tıkla ... ilk oldu bu forumda bende oda sensin
ynsemrekose' Alıntı: hastasaıyım vay bi matraxçı buldum D: Genişletmek için tıkla ... ilk oldu bu forumda bende oda sensin
x-scarface Üye Hasan' Alıntı: Sadece yol kenarlarında bi kaç tane var Ben de hiç görmüyorum Genişletmek için tıkla ... sözde gülün vatanı. geçen kış gittim yav bir is bi kömür kokusu ki sorma fenaa
Hasan' Alıntı: Sadece yol kenarlarında bi kaç tane var Ben de hiç görmüyorum Genişletmek için tıkla ... sözde gülün vatanı. geçen kış gittim yav bir is bi kömür kokusu ki sorma fenaa
VKUCUKSAHİN Üye 1STayTRue35' Alıntı: ilk geldiğimde bunu düşünmedim değil gerçekten Genişletmek için tıkla ...
doctorrr Üye Metin' Alıntı: ben de eskiden matraxçıydm ama artık tadı kaçtı Genişletmek için tıkla ... 5 sene oldu sıkmadı daha programına katılmayı düşünüyorum
Metin' Alıntı: ben de eskiden matraxçıydm ama artık tadı kaçtı Genişletmek için tıkla ... 5 sene oldu sıkmadı daha programına katılmayı düşünüyorum
L-LumieRe Üye OttomaN TigeR' Alıntı: eyvallah kardeşim artık şu kasadan kurtulsam iyi olacak. Genişletmek için tıkla ... nasıl bir şey düşünüyorsun abim Hasan' Alıntı: 1 haftalık ban atmıştım kendime ben de özledim buraları Genişletmek için tıkla ... sen niye ban attın TheM-CK' Alıntı: Sohbet etmeye keyif mi kalmıştır artık. Her kimi kırdı isem Hakkınızı Helal edin dostlar. Genişletmek için tıkla ... hayırdır yahu ne oldu ?
OttomaN TigeR' Alıntı: eyvallah kardeşim artık şu kasadan kurtulsam iyi olacak. Genişletmek için tıkla ... nasıl bir şey düşünüyorsun abim Hasan' Alıntı: 1 haftalık ban atmıştım kendime ben de özledim buraları Genişletmek için tıkla ... sen niye ban attın TheM-CK' Alıntı: Sohbet etmeye keyif mi kalmıştır artık. Her kimi kırdı isem Hakkınızı Helal edin dostlar. Genişletmek için tıkla ... hayırdır yahu ne oldu ?
Metin MF Üye ynsemrekose' Alıntı: 5 sene oldu sıkmadı daha programına katılmayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... ben katıldım ama 18 den küçük olduğumu öğrenince kara listeye aldılar
ynsemrekose' Alıntı: 5 sene oldu sıkmadı daha programına katılmayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... ben katıldım ama 18 den küçük olduğumu öğrenince kara listeye aldılar
doctorrr Üye tinasoft' Alıntı: ilk oldu bu forumda bende oda sensin Genişletmek için tıkla ... iyiymiş
VKUCUKSAHİN Üye Metin' Alıntı: ben de eskiden matraxçıydm ama artık tadı kaçtı Genişletmek için tıkla ... Geçen sene Aralık ayından beri dinliyorum bazen kaçırsam da dinlemeye çalışıyorum .dD Sokakta patlamış mısır yapmayı düşünüyorum yayına bağlanıp - - - Eklendi - - - ynsemrekose' Alıntı: iyiymiş Genişletmek için tıkla ... senin :d
Metin' Alıntı: ben de eskiden matraxçıydm ama artık tadı kaçtı Genişletmek için tıkla ... Geçen sene Aralık ayından beri dinliyorum bazen kaçırsam da dinlemeye çalışıyorum .dD Sokakta patlamış mısır yapmayı düşünüyorum yayına bağlanıp - - - Eklendi - - - ynsemrekose' Alıntı: iyiymiş Genişletmek için tıkla ... senin :d
doctorrr Üye Metin' Alıntı: ben katıldım ama 18 den küçük olduğumu öğrenince kara listeye aldılar Genişletmek için tıkla ... kötü olmuş
Metin' Alıntı: ben katıldım ama 18 den küçük olduğumu öğrenince kara listeye aldılar Genişletmek için tıkla ... kötü olmuş
L-LumieRe Üye tinasoft' Alıntı: Geçen sene Aralık ayından beri dinliyorum bazen kaçırsam da dinlemeye çalışıyorum .dD Sokakta patlamış mısır yapmayı düşünüyorum yayına bağlanıp - - - Eklendi - - - senin :d Genişletmek için tıkla ... hüsnücan bırak yaa zeki ile baş edemezsin
tinasoft' Alıntı: Geçen sene Aralık ayından beri dinliyorum bazen kaçırsam da dinlemeye çalışıyorum .dD Sokakta patlamış mısır yapmayı düşünüyorum yayına bağlanıp - - - Eklendi - - - senin :d Genişletmek için tıkla ... hüsnücan bırak yaa zeki ile baş edemezsin
doctorrr Üye tinasoft' Alıntı: Geçen sene Aralık ayından beri dinliyorum bazen kaçırsam da dinlemeye çalışıyorum .dD Sokakta patlamış mısır yapmayı düşünüyorum yayına bağlanıp - - - Eklendi - - - senin :d Genişletmek için tıkla ... benimde aynen
tinasoft' Alıntı: Geçen sene Aralık ayından beri dinliyorum bazen kaçırsam da dinlemeye çalışıyorum .dD Sokakta patlamış mısır yapmayı düşünüyorum yayına bağlanıp - - - Eklendi - - - senin :d Genişletmek için tıkla ... benimde aynen
Hasan Üye x-scarface' Alıntı: sözde gülün vatanı. geçen kış gittim yav bir is bi kömür kokusu ki sorma fenaa Genişletmek için tıkla ... Çünür p.k kokuyor eskiden koydu ora mehmet tönge her yer bahçe e havası da güzel oluyor tabi
x-scarface' Alıntı: sözde gülün vatanı. geçen kış gittim yav bir is bi kömür kokusu ki sorma fenaa Genişletmek için tıkla ... Çünür p.k kokuyor eskiden koydu ora mehmet tönge her yer bahçe e havası da güzel oluyor tabi
L-LumieRe Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hasan yada bir laptop mı alsam? Genişletmek için tıkla ... bence senin için daha iyi olabilir abim... nasıl olsa oyun oynamazsin internet ve film amaçlı kullanırsın... kullanım açısından daha iyi olur... çantaya koyup götürürsünde sen bilirsin abi
OttomaN TigeR' Alıntı: Hasan yada bir laptop mı alsam? Genişletmek için tıkla ... bence senin için daha iyi olabilir abim... nasıl olsa oyun oynamazsin internet ve film amaçlı kullanırsın... kullanım açısından daha iyi olur... çantaya koyup götürürsünde sen bilirsin abi