Metin MF Üye L-LumieRe' Alıntı: oooooooo selamun aleykum maxi geçnler iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam size de iyi geceler
L-LumieRe' Alıntı: oooooooo selamun aleykum maxi geçnler iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam size de iyi geceler
OttomaN TigeR Üye x-scarface' Alıntı: eyvallah hamd olsun sen nasılsın hocam Genişletmek için tıkla ... estağfurullah. çok şükür iyiyim.
x-scarface' Alıntı: eyvallah hamd olsun sen nasılsın hocam Genişletmek için tıkla ... estağfurullah. çok şükür iyiyim.
1STayTRue35 Üye Hasan' Alıntı: Çok yakın sdü bize Mehmet tönge mahallesinde oturuyorum ben hemen yukarı zaten. Genişletmek için tıkla ... bende çünürde kalıyorum şimdilik hemen aşağısı sizin kaldığınız mahallenin
Hasan' Alıntı: Çok yakın sdü bize Mehmet tönge mahallesinde oturuyorum ben hemen yukarı zaten. Genişletmek için tıkla ... bende çünürde kalıyorum şimdilik hemen aşağısı sizin kaldığınız mahallenin
L-LumieRe Üye Hasan' Alıntı: Acelen mi var adaş hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum... nasılsınız ?
Hasan Üye x-scarface' Alıntı: hangi bölüm hocam? ısparta ögrenci için pek cazip memleket değilmiş öyle duydum dogrumudur? Genişletmek için tıkla ... Tek üniversitesi var sessiz bi şehir...
x-scarface' Alıntı: hangi bölüm hocam? ısparta ögrenci için pek cazip memleket değilmiş öyle duydum dogrumudur? Genişletmek için tıkla ... Tek üniversitesi var sessiz bi şehir...
L-LumieRe Üye OttomaN TigeR' Alıntı: estağfurullah. çok şükür iyiyim. Genişletmek için tıkla ... abimm.... nasılsın... bu gece burdayımm valla kimse ayıramaz beni
OttomaN TigeR' Alıntı: estağfurullah. çok şükür iyiyim. Genişletmek için tıkla ... abimm.... nasılsın... bu gece burdayımm valla kimse ayıramaz beni
Hasan Üye 1STayTRue35' Alıntı: bende çünürde kalıyorum şimdilik hemen aşağısı sizin kaldığınız mahallenin Genişletmek için tıkla ... Akraba falan mi var çünürde yoksa yurtta mi kalıyorsun
1STayTRue35' Alıntı: bende çünürde kalıyorum şimdilik hemen aşağısı sizin kaldığınız mahallenin Genişletmek için tıkla ... Akraba falan mi var çünürde yoksa yurtta mi kalıyorsun
x-scarface Üye 1STayTRue35' Alıntı: aynen öyle ölü bi şehir burası ben otomotiv okuyorum siz de mi öğrencisiniz? Genişletmek için tıkla ... bir kaç kez geldim de hayat yoktu soğuk bi memleket. yok ben çalışıyorum
1STayTRue35' Alıntı: aynen öyle ölü bi şehir burası ben otomotiv okuyorum siz de mi öğrencisiniz? Genişletmek için tıkla ... bir kaç kez geldim de hayat yoktu soğuk bi memleket. yok ben çalışıyorum
Hasan Üye L-LumieRe' Alıntı: hoşbuldum... nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... Iyiyim sen nasılsın
1STayTRue35 Üye Hasan' Alıntı: Tek üniversitesi var sessiz bi şehir... Genişletmek için tıkla ... aynen ama her ilçesinde de yüksek okulu var üniversitenin.
Hasan' Alıntı: Tek üniversitesi var sessiz bi şehir... Genişletmek için tıkla ... aynen ama her ilçesinde de yüksek okulu var üniversitenin.
L-LumieRe Üye Hasan' Alıntı: Iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyi işte ne olsun... özledim yaa burayıı
Hasan' Alıntı: Iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyi işte ne olsun... özledim yaa burayıı
x-scarface Üye Hasan' Alıntı: Tek üniversitesi var sessiz bi şehir... Genişletmek için tıkla ... aynen ee sesin kralı bizden çıkıyor
Hasan' Alıntı: Tek üniversitesi var sessiz bi şehir... Genişletmek için tıkla ... aynen ee sesin kralı bizden çıkıyor
1STayTRue35 Üye x-scarface' Alıntı: bir kaç kez geldim de hayat yoktu soğuk bi memleket. yok ben çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... 3 senedir öğrenciyim bende burda alıştım havasına ama hala bir an önce bitse de gitsem niyetiyle duruyorum burda.
x-scarface' Alıntı: bir kaç kez geldim de hayat yoktu soğuk bi memleket. yok ben çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... 3 senedir öğrenciyim bende burda alıştım havasına ama hala bir an önce bitse de gitsem niyetiyle duruyorum burda.
OttomaN TigeR Üye L-LumieRe' Alıntı: abimm.... nasılsın... bu gece burdayımm valla kimse ayıramaz beni Genişletmek için tıkla ... iyiyim kardeşim. Hasan bana bir pc toplatmak için parça önerir misin?
L-LumieRe' Alıntı: abimm.... nasılsın... bu gece burdayımm valla kimse ayıramaz beni Genişletmek için tıkla ... iyiyim kardeşim. Hasan bana bir pc toplatmak için parça önerir misin?
Metin MF Üye Hasan' Alıntı: Karneler nasıl gençler benim 3 tane 2 var bi tane 3 var teşekkür aldım ortalama 76 Genişletmek için tıkla ... 3 tane 2 var 3 tane 3 var 3 tane 4 var gerisi 5 zayıfsız geçtim
Hasan' Alıntı: Karneler nasıl gençler benim 3 tane 2 var bi tane 3 var teşekkür aldım ortalama 76 Genişletmek için tıkla ... 3 tane 2 var 3 tane 3 var 3 tane 4 var gerisi 5 zayıfsız geçtim
x-scarface Üye tinasoft' Alıntı: Ispartanın gülleri meşhurdu demi Genişletmek için tıkla ... evet şehrin çeşitli yerlerinde kocaman gül heykelleri vs var hatta.
tinasoft' Alıntı: Ispartanın gülleri meşhurdu demi Genişletmek için tıkla ... evet şehrin çeşitli yerlerinde kocaman gül heykelleri vs var hatta.