Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Emrgncy

Üye
Yaa kardeşim gibi sevdiğim kız arkadaşım intihar etmiş.. ve kurtararamışlar 2 gün haber alamıyordum dedim kötü bişey mi oldu ulaşamadım biraz önce mesaj geldi. Yerle bir oldum bi anda

Yapma yaaa

Çok üzüldüm inanki, Allah ailesine sabırlar versin

MasteLaa

Üye

en mantıklısi twitter gibi

Olabilir bir seçenek sonuçta ve şu an tatildeyiz seni görmüyor..İçinden geçeni yazabilirsin.. Ben sana şunu söyleyeyim bunu yazdıktan sonra emin ol aklından hiç çıkmazsın..Ve gördüğü yerde heyecanlanır... Twitter bir seçenektir dostum ..

marist

Üye
Yaa kardeşim gibi sevdiğim kız arkadaşım intihar etmiş.. ve kurtararamışlar 2 gün haber alamıyordum dedim kötü bişey mi oldu ulaşamadım biraz önce mesaj geldi. Yerle bir oldum bi anda

ßu Saatte VeriLir mi ßu Haber. :S

ßaşın Sağ OLsun..

ya aklında kötü şekilde kalırsam

MasteLaa

Üye

Çok çok geçmiş olsun kardeş ya çok üzüldüm

Emrgncy

Üye
sizler sağolun..

Hayat bu Hüsnücan'ım, bir haber gelir mutluluktan havalara uçarsın, bir haber gelir dünyalar başına yıkılır.

bu dünya imtihan dünyası alışmalısın, Anahtar kelime şu ''Buda geçer Ya Hu''

MasteLaa

Üye

o kadar çok soru var ki kafamda

Seni çok iyi anlıyorum ... Bir gün ayrıca sohbet ederiz dostum uzun uzun anlatırsın içini dökersin konuşuruz.. Şimdi yatmam gerekiyor..Dediğim gibi çok strese girme zararlı.. Hadi iyi geceler..Tatlı rüyalar

sana da. Ben de yatayım