doctorrr Üye Pondusss' Alıntı: Furkan diyebilirsin. Usta baba falan kasma kendini Genişletmek için tıkla ... kasan yok hacım ben sana hacı derim hafız derim baba derim müdür derim furkan da derim...
Pondusss' Alıntı: Furkan diyebilirsin. Usta baba falan kasma kendini Genişletmek için tıkla ... kasan yok hacım ben sana hacı derim hafız derim baba derim müdür derim furkan da derim...
Amaru Shady Üye ynsemrekose' Alıntı: kasan yok hacım ben sana hacı derim hafız derim baba derim müdür derim furkan da derim... Genişletmek için tıkla ... peki öyle olsun
ynsemrekose' Alıntı: kasan yok hacım ben sana hacı derim hafız derim baba derim müdür derim furkan da derim... Genişletmek için tıkla ... peki öyle olsun
VKUCUKSAHİN Üye MasteLaa' Alıntı: Arkadaşlar herkese iyi geceler diliyorum.Tatlı rüyalar görün.Hadi bakalım Genişletmek için tıkla ... İyi geceler dadlu rüyalar..
MasteLaa' Alıntı: Arkadaşlar herkese iyi geceler diliyorum.Tatlı rüyalar görün.Hadi bakalım Genişletmek için tıkla ... İyi geceler dadlu rüyalar..
Oğuzhan Üye MasteLaa' Alıntı: Arkadaşlar herkese iyi geceler diliyorum.Tatlı rüyalar görün.Hadi bakalım Genişletmek için tıkla ... aynen iyi geceler güzel güzel sohbet edin kavga ederseniz topuklarınıza sıkarım
MasteLaa' Alıntı: Arkadaşlar herkese iyi geceler diliyorum.Tatlı rüyalar görün.Hadi bakalım Genişletmek için tıkla ... aynen iyi geceler güzel güzel sohbet edin kavga ederseniz topuklarınıza sıkarım
SHS Üye tinasoft' Alıntı: merak ettim, Kötü birşey yok. - - - Eklendi - - - Kulaklarının hatrına seni sırtımda bile taşırım Genişletmek için tıkla ... ne var la kulaklarımda
tinasoft' Alıntı: merak ettim, Kötü birşey yok. - - - Eklendi - - - Kulaklarının hatrına seni sırtımda bile taşırım Genişletmek için tıkla ... ne var la kulaklarımda
MrTech Üye Oğuzhan' Alıntı: ümitsiz vaka tabi Allah'tan ümit kesilmez bizlerin yapabileceği tek şey dua etmek... ben s60v5 temalarını s60 bir telefon olan n85e yüklemiştim çalışmıştı anna ikonlu falan yapabileceğin tek şey bu Genişletmek için tıkla ... sistem ikonlarını degistırsem olmaz mı.bide yabancı bi sitede gordum 5130da ev ekranı var onu nasıl yaparım.
Oğuzhan' Alıntı: ümitsiz vaka tabi Allah'tan ümit kesilmez bizlerin yapabileceği tek şey dua etmek... ben s60v5 temalarını s60 bir telefon olan n85e yüklemiştim çalışmıştı anna ikonlu falan yapabileceğin tek şey bu Genişletmek için tıkla ... sistem ikonlarını degistırsem olmaz mı.bide yabancı bi sitede gordum 5130da ev ekranı var onu nasıl yaparım.
VKUCUKSAHİN Üye - SerkeŞ -' Alıntı: ne var la kulaklarımda Genişletmek için tıkla ... Yav geçenki muhabbet işte anla
VKUCUKSAHİN Üye sürmenaj6169' Alıntı: selamunaleyküm Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam, hoş geldin.
pro.engineer Üye tinasoft' Alıntı: Ve aleyküm selam, hoş geldin. Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk
pro.engineer Üye MrTech' Alıntı: dunkı tostları kım yapmıstı. Genişletmek için tıkla ... biri benden mi bahsetti