doctorrr Üye TheM-CK' Alıntı: Olsun. Biz yine de Keşke olabiksek. Genişletmek için tıkla ... he ya demi
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: pardon abi aklıma geldi birden, daldım mevzuya mazur gör Genişletmek için tıkla ... önemli değil kardeşim sen sorarsın da ben cevaplamaz mıyım.
- SerkeŞ -' Alıntı: pardon abi aklıma geldi birden, daldım mevzuya mazur gör Genişletmek için tıkla ... önemli değil kardeşim sen sorarsın da ben cevaplamaz mıyım.
OttomaN TigeR Üye ynsemrekose' Alıntı: ketıl metıl değil abi çaydanlıklan demliyorum ama kaçak değil kaçak çok acı yutulmuyor D: Genişletmek için tıkla ... tam çay ışte hadi bekliyorum
ynsemrekose' Alıntı: ketıl metıl değil abi çaydanlıklan demliyorum ama kaçak değil kaçak çok acı yutulmuyor D: Genişletmek için tıkla ... tam çay ışte hadi bekliyorum
-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: hatamı kolluyon demek Genişletmek için tıkla ... Esta'ğfurullah Bro'm. Tesadüfen şey oldu ııı şey.
- SerkeŞ -' Alıntı: hatamı kolluyon demek Genişletmek için tıkla ... Esta'ğfurullah Bro'm. Tesadüfen şey oldu ııı şey.
OttomaN TigeR Üye sürmenaj6169' Alıntı: 6 oldu hayırlı geceler ben geldim Genişletmek için tıkla ... hoş geldin 5 kişi sensin
sürmenaj6169' Alıntı: 6 oldu hayırlı geceler ben geldim Genişletmek için tıkla ... hoş geldin 5 kişi sensin
OttomaN TigeR Üye MrTech' Alıntı: Selamün Aleyküm Hayırlı Geceler Keyifli Sohbetler Bro'lar. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoş geldin.
MrTech' Alıntı: Selamün Aleyküm Hayırlı Geceler Keyifli Sohbetler Bro'lar. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoş geldin.
pro.engineer Üye OttomaN TigeR' Alıntı: hoş geldin 5 kişi sensin Genişletmek için tıkla ... 5. Kişi demek istedin galiba abi
OttomaN TigeR' Alıntı: hoş geldin 5 kişi sensin Genişletmek için tıkla ... 5. Kişi demek istedin galiba abi