çok şükür bir yaramazlık yok. abi sen evli miydin:islik
SHS Üye OttomaN TigeR' Alıntı: çok şükür bir yaramazlık yok. Genişletmek için tıkla ... abi sen evli miydin
OttomaN TigeR Üye ynsemrekose' Alıntı: naabünüz hafızlar Genişletmek için tıkla ... hoş geldin iyilik sen ?
doctorrr Üye TheM-CK' Alıntı: Keşke olabilsek. Genişletmek için tıkla ... benn onu o manada kullanmadım
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: hoş geldin iyilik sen ? Genişletmek için tıkla ... n'olsun be abi be çay demliyorum içenmi?
OttomaN TigeR' Alıntı: hoş geldin iyilik sen ? Genişletmek için tıkla ... n'olsun be abi be çay demliyorum içenmi?
-efşan Üye ynsemrekose' Alıntı: benn onu o manada kullanmadım Genişletmek için tıkla ... Hafızın başka manası yoktur ki Bir şey mi dedin yoksa bize.
ynsemrekose' Alıntı: benn onu o manada kullanmadım Genişletmek için tıkla ... Hafızın başka manası yoktur ki Bir şey mi dedin yoksa bize.
OttomaN TigeR Üye ynsemrekose' Alıntı: n'olsun be abi be çay demliyorum içenmi? Genişletmek için tıkla ... içmem mi? Dibini bulurum demliğin
ynsemrekose' Alıntı: n'olsun be abi be çay demliyorum içenmi? Genişletmek için tıkla ... içmem mi? Dibini bulurum demliğin
doctorrr Üye TheM-CK' Alıntı: Hafızın başka manası yoktur ki Bir şey mi dedin yoksa bize. Genişletmek için tıkla ... yok ya öyle derler samimiyet ibaresi çok kalenderce oldu bu cümle efenim
TheM-CK' Alıntı: Hafızın başka manası yoktur ki Bir şey mi dedin yoksa bize. Genişletmek için tıkla ... yok ya öyle derler samimiyet ibaresi çok kalenderce oldu bu cümle efenim
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: coluk çocuk Genişletmek için tıkla ... pek özele girmem ama sana cevap vereyim yeniyiz daha çoluk çocuk hiç birşey yok.
- SerkeŞ -' Alıntı: coluk çocuk Genişletmek için tıkla ... pek özele girmem ama sana cevap vereyim yeniyiz daha çoluk çocuk hiç birşey yok.
-efşan Üye ynsemrekose' Alıntı: yok ya öyle derler samimiyet ibaresi çok kalenderce oldu bu cümle efenim Genişletmek için tıkla ... Olsun. Biz yine de Keşke olabiksek.
ynsemrekose' Alıntı: yok ya öyle derler samimiyet ibaresi çok kalenderce oldu bu cümle efenim Genişletmek için tıkla ... Olsun. Biz yine de Keşke olabiksek.
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: içmem mi? Dibini bulurum demliğin Genişletmek için tıkla ... ketıl metıl değil abi çaydanlıklan demliyorum ama kaçak değil kaçak çok acı yutulmuyor D:
OttomaN TigeR' Alıntı: içmem mi? Dibini bulurum demliğin Genişletmek için tıkla ... ketıl metıl değil abi çaydanlıklan demliyorum ama kaçak değil kaçak çok acı yutulmuyor D:
SHS Üye OttomaN TigeR' Alıntı: pek özele girmem ama sana cevap vereyim yeniyiz daha çoluk çocuk hiç birşey yok. Genişletmek için tıkla ... pardon abi aklıma geldi birden, daldım mevzuya mazur gör
OttomaN TigeR' Alıntı: pek özele girmem ama sana cevap vereyim yeniyiz daha çoluk çocuk hiç birşey yok. Genişletmek için tıkla ... pardon abi aklıma geldi birden, daldım mevzuya mazur gör