__xXx__ Üye Elektr0' Alıntı: açlık çok pis bastırdı google yi bu yüzden sevmiyorum resimleri rahatça buluyoruz - iş gerçege gelince google emmi dükkanı kapatıyorr Genişletmek için tıkla ... ayağım sağlam olsa hepinizi davet eder on numara bi kaşarlı menemen yapardım beraber yirdik
Elektr0' Alıntı: açlık çok pis bastırdı google yi bu yüzden sevmiyorum resimleri rahatça buluyoruz - iş gerçege gelince google emmi dükkanı kapatıyorr Genişletmek için tıkla ... ayağım sağlam olsa hepinizi davet eder on numara bi kaşarlı menemen yapardım beraber yirdik
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: git me be abi konuşuyoruz ne güzel Genişletmek için tıkla ... mobilim arda zor oluyor yetişmem yahu.
__xXx__' Alıntı: git me be abi konuşuyoruz ne güzel Genişletmek için tıkla ... mobilim arda zor oluyor yetişmem yahu.
__xXx__ Üye sürmenaj6169' Alıntı: iyi geceler abi bende gidiyorum Genişletmek için tıkla ... olmuyor ama böyle nireye yahu
sürmenaj6169' Alıntı: iyi geceler abi bende gidiyorum Genişletmek için tıkla ... olmuyor ama böyle nireye yahu
Elektr0 Üye sürmenaj6169' Alıntı: iyi geceler abi bende gidiyorum Genişletmek için tıkla ... buzdolabının kapısını fazla açık tutmaiyi geceler
sürmenaj6169' Alıntı: iyi geceler abi bende gidiyorum Genişletmek için tıkla ... buzdolabının kapısını fazla açık tutmaiyi geceler
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: mobilim arda zor oluyor yetişmem yahu. Genişletmek için tıkla ... tamam abi o zaman allaha emanet hayırlı geceler
OttomaN TigeR' Alıntı: mobilim arda zor oluyor yetişmem yahu. Genişletmek için tıkla ... tamam abi o zaman allaha emanet hayırlı geceler
pro.engineer Üye OttomaN TigeR' Alıntı: 'Peyki!' böyle yazarsam Genişletmek için tıkla ... bunu düşünmem gerek
OttomaN TigeR Üye Elektr0' Alıntı: sende acıktın tabi iyi geceler abi Genişletmek için tıkla ... belki inanmayacaksın ama hala sabah kahvaltısı ile duruyorum. Yani açılmakta laf mı?
Elektr0' Alıntı: sende acıktın tabi iyi geceler abi Genişletmek için tıkla ... belki inanmayacaksın ama hala sabah kahvaltısı ile duruyorum. Yani açılmakta laf mı?
Elektr0 Üye __xXx__' Alıntı: ayağım sağlam olsa hepinizi davet eder on numara bi kaşarlı menemen yapardım beraber yirdik Genişletmek için tıkla ... niee ayagın kırık mı gene davet et smartduççç nerdee onuda çagırr
__xXx__' Alıntı: ayağım sağlam olsa hepinizi davet eder on numara bi kaşarlı menemen yapardım beraber yirdik Genişletmek için tıkla ... niee ayagın kırık mı gene davet et smartduççç nerdee onuda çagırr
Elektr0 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: belki inanmayacaksın ama hala sabah kahvaltısı ile duruyorum. Yani açılmakta laf mı? Genişletmek için tıkla ... biliyordum gönderdigim fotoları görmediysen sorun yok abi smartduççç o yüzden gitti fotolar agır geldi...
OttomaN TigeR' Alıntı: belki inanmayacaksın ama hala sabah kahvaltısı ile duruyorum. Yani açılmakta laf mı? Genişletmek için tıkla ... biliyordum gönderdigim fotoları görmediysen sorun yok abi smartduççç o yüzden gitti fotolar agır geldi...
__xXx__ Üye Elektr0' Alıntı: niee ayagın kırık mı gene davet et smartduççç nerdee onuda çagırr Genişletmek için tıkla ... bilegim çatlak hacı vida var üstüne basamiyorum
Elektr0' Alıntı: niee ayagın kırık mı gene davet et smartduççç nerdee onuda çagırr Genişletmek için tıkla ... bilegim çatlak hacı vida var üstüne basamiyorum
Elektr0 Üye __xXx__' Alıntı: bilegim çatlak hacı vida var üstüne basamiyorum Genişletmek için tıkla ... g. olsun
pro.engineer Üye __xXx__' Alıntı: ayağım sağlam olsa hepinizi davet eder on numara bi kaşarlı menemen yapardım beraber yirdik Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun inşallah düzelir karnım aç da
__xXx__' Alıntı: ayağım sağlam olsa hepinizi davet eder on numara bi kaşarlı menemen yapardım beraber yirdik Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun inşallah düzelir karnım aç da
__xXx__ Üye sürmenaj6169' Alıntı: geçmiş olsun inşallah düzelir karnım aç da Genişletmek için tıkla ... amin
OttomaN TigeR Üye Elektr0' Alıntı: biliyordum gönderdigim fotoları görmediysen sorun yok abi smartduççç o yüzden gitti fotolar agır geldi... Genişletmek için tıkla ... ışte o fotoğraflar için midemle tartışıyorum şuan inanılmaz bir sesi var duysan gıcık olursun.
Elektr0' Alıntı: biliyordum gönderdigim fotoları görmediysen sorun yok abi smartduççç o yüzden gitti fotolar agır geldi... Genişletmek için tıkla ... ışte o fotoğraflar için midemle tartışıyorum şuan inanılmaz bir sesi var duysan gıcık olursun.
Elektr0 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: ışte o fotoğraflar için midemle tartışıyorum şuan inanılmaz bir sesi var duysan gıcık olursun. Genişletmek için tıkla ... benim midem sövüyor şuan ---------- Eklendi @ 02:30:43 ---------- Yazıldı @ 02:30:21 ---------- Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... gitttttttmeeeeeee smartduçççç
OttomaN TigeR' Alıntı: ışte o fotoğraflar için midemle tartışıyorum şuan inanılmaz bir sesi var duysan gıcık olursun. Genişletmek için tıkla ... benim midem sövüyor şuan ---------- Eklendi @ 02:30:43 ---------- Yazıldı @ 02:30:21 ---------- Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... gitttttttmeeeeeee smartduçççç