Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Elektr0

Elektr0

Üye
tereyağı konusunda ortak konuşayım en saf hali bile olsa yağ molekülleri çok büyük olduğu için deriden terleme ile atilamiyor süzülerek atılması günler alıyor cigerlerde yaglanma damarlarda tıkanma yapıyor :)

orda da işin en öenmli kısmı tüketicide mesela ben zayıf biriyim tere yag iskendermiş börekmiş yemekmiş hiç bakmam götürürüm zaten yarar bana --- ama işte az biraz kilosu fazla olan için tere yag önermiyorum :nono:

__xXx__

__xXx__

Üye

orda da işin en öenmli kısmı tüketicide mesela ben zayıf biriyim tere yag iskendermiş börekmiş yemekmiş hiç bakmam götürürüm zaten yarar bana --- ama işte az biraz kilosu fazla olan için tere yag önermiyorum :nono:

zayifliktan kemiklerin sayılacak halde bile olsa farketmiyor kardeşim

pro.engineer

pro.engineer

Üye

ayak bilegim catlayana kadar vücudumda yağ oranı azdı düzenli spor yapar sağlıklı yasardim inanki vücudum yaglandigindan beri rahat yatamiyorum bile

katılıyorum baya rahatsız ediyor insanı o yüzden son iki aydır basket oynuyorum mekik şınav çalışıyorum

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

taktik yapcaz abi sarhoş olana sağlam vurursan kendine gelmesi zor oluyor özellikle midesine iyi giriscen

tinerciyide diyaframa zarar verecek kadar şiddetli vurcan yada döverken yere dusurcen sonra kaccan kosamiyorlar

bu etkinliği eylülün 20 sine kadar yapalım

:ehe tamamdir.

Elektr0

Elektr0

Üye
psikoloji felan kalmadı bende :zong:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
neyse gençlik hızınıza yetişemiyorum herkese iyi geceler. :bye:

Üst Alt