[ENGİN] Üye MrCommanDTr' Alıntı: Çok şükür abi ben senin mesajı yorumu görmemişim mobilim ama arkadaş alıntı yapıp sormuş biz de bu vesileyle iyi olduğunu öğrendik Genişletmek için tıkla ... eyvallah alıntı yaparken küçük bir hata oldu ama iyi oldu
MrCommanDTr' Alıntı: Çok şükür abi ben senin mesajı yorumu görmemişim mobilim ama arkadaş alıntı yapıp sormuş biz de bu vesileyle iyi olduğunu öğrendik Genişletmek için tıkla ... eyvallah alıntı yaparken küçük bir hata oldu ama iyi oldu
Hasan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm. Şarkılar gelir geçer, bir heceden bin geceye, Yüreğim yare yare yankılanır bin acıya, Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hoşgeldin fransız
OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm. Şarkılar gelir geçer, bir heceden bin geceye, Yüreğim yare yare yankılanır bin acıya, Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hoşgeldin fransız
MrCommanDTr Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm. Şarkılar gelir geçer, bir heceden bin geceye, Yüreğim yare yare yankılanır bin acıya, Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam gönlü güzel abim Akasya durağındaki Arif gibi girdin valla
OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm. Şarkılar gelir geçer, bir heceden bin geceye, Yüreğim yare yare yankılanır bin acıya, Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam gönlü güzel abim Akasya durağındaki Arif gibi girdin valla
Eykul Üye __xXx__' Alıntı: hanım ağa diye birşey var canım hoşgeldin them-ck hoşgeldiniz sizde Genişletmek için tıkla ... Hanim aga mi hosbulduk o zaman
__xXx__' Alıntı: hanım ağa diye birşey var canım hoşgeldin them-ck hoşgeldiniz sizde Genişletmek için tıkla ... Hanim aga mi hosbulduk o zaman
MrCommanDTr Emekli Yönetici Hasan' Alıntı: Adını bilmiyorum kusura bakma Can Genişletmek için tıkla ... estağfueullah kusur ne demek
Hasan' Alıntı: Adını bilmiyorum kusura bakma Can Genişletmek için tıkla ... estağfueullah kusur ne demek
Amaru Shady Üye MrCommanDTr' Alıntı: çözülür be kardeşim aile içinde sıkıntı olmaz halledilir Genişletmek için tıkla ... onu takmıyorum zaten sürekli tartışıyoruz. Severim onu çok ama uzun süredir olmuyordu böyle şey cüzdan nerede acaba
MrCommanDTr' Alıntı: çözülür be kardeşim aile içinde sıkıntı olmaz halledilir Genişletmek için tıkla ... onu takmıyorum zaten sürekli tartışıyoruz. Severim onu çok ama uzun süredir olmuyordu böyle şey cüzdan nerede acaba
MrCommanDTr Emekli Yönetici [ENGİN];4728545' Alıntı: eyvallah alıntı yaparken küçük bir hata oldu ama iyi oldu Genişletmek için tıkla ... iyi oldu iyi abim ---------- Eklendi @ 00:42:17 ---------- Yazıldı @ 00:41:33 ---------- Pondusss' Alıntı: onu takmıyorum zaten sürekli tartışıyoruz. Severim onu çok ama uzun süredir olmuyordu böyle şey cüzdan nerede acaba Genişletmek için tıkla ... ahaha pantolon ceplerine falan bak
[ENGİN];4728545' Alıntı: eyvallah alıntı yaparken küçük bir hata oldu ama iyi oldu Genişletmek için tıkla ... iyi oldu iyi abim ---------- Eklendi @ 00:42:17 ---------- Yazıldı @ 00:41:33 ---------- Pondusss' Alıntı: onu takmıyorum zaten sürekli tartışıyoruz. Severim onu çok ama uzun süredir olmuyordu böyle şey cüzdan nerede acaba Genişletmek için tıkla ... ahaha pantolon ceplerine falan bak
[ENGİN] Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm. Şarkılar gelir geçer, bir heceden bin geceye, Yüreğim yare yare yankılanır bin acıya, Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldın yine boş gelmedin
OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm. Şarkılar gelir geçer, bir heceden bin geceye, Yüreğim yare yare yankılanır bin acıya, Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldın yine boş gelmedin
Eykul Üye [ENGİN];4728545' Alıntı: eyvallah alıntı yaparken küçük bir hata oldu ama iyi oldu Genişletmek için tıkla ... Gordunuz mu sorun bende degilmis duy sesimi Pondussss (kac s vardi yaw) alintilar sadece bende karismiyormus
[ENGİN];4728545' Alıntı: eyvallah alıntı yaparken küçük bir hata oldu ama iyi oldu Genişletmek için tıkla ... Gordunuz mu sorun bende degilmis duy sesimi Pondussss (kac s vardi yaw) alintilar sadece bende karismiyormus
__xXx__ Üye Eykul' Alıntı: Hanim aga mi hosbulduk o zaman Genişletmek için tıkla ... hiç mi duymadın yahu neyse var öyle birşey bayanlar da ağa olabilir
Eykul' Alıntı: Hanim aga mi hosbulduk o zaman Genişletmek için tıkla ... hiç mi duymadın yahu neyse var öyle birşey bayanlar da ağa olabilir
Amaru Shady Üye MrCommanDTr' Alıntı: iyi oldu iyi abim ---------- Eklendi @ 00:42:17 ---------- Yazıldı @ 00:41:33 ---------- ahaha pantolon ceplerine falan bak Genişletmek için tıkla ... hepsine baktım
MrCommanDTr' Alıntı: iyi oldu iyi abim ---------- Eklendi @ 00:42:17 ---------- Yazıldı @ 00:41:33 ---------- ahaha pantolon ceplerine falan bak Genişletmek için tıkla ... hepsine baktım
Amaru Shady Üye Eykul' Alıntı: Gordunuz mu sorun bende degilmis duy sesimi Pondussss (kac s vardi yaw) alintilar sadece bende karismiyormus Genişletmek için tıkla ... ben sadece olabilir demiştim ---------- Eklendi @ 00:44:42 ---------- Yazıldı @ 00:44:07 ---------- Elektr0' Alıntı: selam gençlik günaydın herkesee Genişletmek için tıkla ... a.s azizim günler aylar sonra hoşgeldin
Eykul' Alıntı: Gordunuz mu sorun bende degilmis duy sesimi Pondussss (kac s vardi yaw) alintilar sadece bende karismiyormus Genişletmek için tıkla ... ben sadece olabilir demiştim ---------- Eklendi @ 00:44:42 ---------- Yazıldı @ 00:44:07 ---------- Elektr0' Alıntı: selam gençlik günaydın herkesee Genişletmek için tıkla ... a.s azizim günler aylar sonra hoşgeldin
Elektr0 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Alıntı yapamıyorum malum mobilim herkese iyi geceler nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... kötüyük bee ustaa hiç sormaasan bile anlatasım varr ..
OttomaN TigeR' Alıntı: Alıntı yapamıyorum malum mobilim herkese iyi geceler nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... kötüyük bee ustaa hiç sormaasan bile anlatasım varr ..
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Alıntı yapamıyorum malum mobilim herkese iyi geceler nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... benden iyilik abi sen napiyon hızlı bir giriş yaptın allah bozmasın
OttomaN TigeR' Alıntı: Alıntı yapamıyorum malum mobilim herkese iyi geceler nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... benden iyilik abi sen napiyon hızlı bir giriş yaptın allah bozmasın
MrCommanDTr Emekli Yönetici Pondusss' Alıntı: hepsine baktım Genişletmek için tıkla ... o zaman bir buzdolabına bak kardeşim soğuk su varsa bi iç
Pondusss' Alıntı: hepsine baktım Genişletmek için tıkla ... o zaman bir buzdolabına bak kardeşim soğuk su varsa bi iç
[ENGİN] Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Alıntı yapamıyorum malum mobilim herkese iyi geceler nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... niye yapamıyosun bakem
OttomaN TigeR' Alıntı: Alıntı yapamıyorum malum mobilim herkese iyi geceler nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... niye yapamıyosun bakem