karayel90 Üye As evde tek başımayım ve elektrikler yok konuşacaj birileri lazım garip sesler duyuyorum
[ENGİN] Üye m542tf' Alıntı: selamünaleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam kardeşim hayırlı geceler
m542tf' Alıntı: selamünaleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam kardeşim hayırlı geceler
m542tf Üye Hasan' Alıntı: Aleykum selam mustafa abi hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum hasan nasılsın ---------- Eklendi @ 00:12:22 ---------- Yazıldı @ 00:11:49 ---------- [ENGİN];4696426' Alıntı: aleyküm selam kardeşim hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler kardeşim
Hasan' Alıntı: Aleykum selam mustafa abi hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum hasan nasılsın ---------- Eklendi @ 00:12:22 ---------- Yazıldı @ 00:11:49 ---------- [ENGİN];4696426' Alıntı: aleyküm selam kardeşim hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler kardeşim
[ENGİN] Üye Emrgncy112' Alıntı: Selamun aleykum Cümleten hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam kardeşlık hoşgeldin
Emrgncy112' Alıntı: Selamun aleykum Cümleten hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam kardeşlık hoşgeldin
m542tf Üye Emrgncy112' Alıntı: Selamun aleykum Cümleten hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam hidayet hoşgeldin
Emrgncy112' Alıntı: Selamun aleykum Cümleten hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam hidayet hoşgeldin
Hasan Üye Emrgncy112' Alıntı: Selamun aleykum Cümleten hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam hidayet abi hoşgeldin ..
Emrgncy112' Alıntı: Selamun aleykum Cümleten hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam hidayet abi hoşgeldin ..
Emrgncy Üye [ENGİN];4696434' Alıntı: aleyküm selam kardeşlık hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Engin abi nasılsın
[ENGİN];4696434' Alıntı: aleyküm selam kardeşlık hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Engin abi nasılsın
karayel90 Üye Emrgncy112' Alıntı: Selamun aleykum Cümleten hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler
Emrgncy112' Alıntı: Selamun aleykum Cümleten hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler
Emrgncy Üye m542tf' Alıntı: Aleykümselam hidayet hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum Mustafa abi ---------- Eklendi @ 00:16:02 ---------- Yazıldı @ 00:15:11 ---------- Hasan' Alıntı: Aleykumselam hidayet abi hoşgeldin .. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Hasan
m542tf' Alıntı: Aleykümselam hidayet hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum Mustafa abi ---------- Eklendi @ 00:16:02 ---------- Yazıldı @ 00:15:11 ---------- Hasan' Alıntı: Aleykumselam hidayet abi hoşgeldin .. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Hasan
karayel90 Üye Arkadaşlar şu an evdeyim ve kimse yok elektrikler kesik garip sesler duyuyorum ne yaoabilirim
Emrgncy Üye Boyabatlı57' Alıntı: selamun aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Hoşgeldin ---------- Eklendi @ 00:19:03 ---------- Yazıldı @ 00:17:43 ---------- karayel90' Alıntı: Arkadaşlar şu an evdeyim ve kimse yok elektrikler kesik garip sesler duyuyorum ne yaoabilirim Genişletmek için tıkla ... Bildiğin duaları okumaya başlayabilirsin Korkunun ecele faydası yok
Boyabatlı57' Alıntı: selamun aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Hoşgeldin ---------- Eklendi @ 00:19:03 ---------- Yazıldı @ 00:17:43 ---------- karayel90' Alıntı: Arkadaşlar şu an evdeyim ve kimse yok elektrikler kesik garip sesler duyuyorum ne yaoabilirim Genişletmek için tıkla ... Bildiğin duaları okumaya başlayabilirsin Korkunun ecele faydası yok
[ENGİN] Üye Emrgncy112' Alıntı: Hoşbulduk Engin abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... hamd olsun iyiyim gözüm sen nasılsın?
Emrgncy112' Alıntı: Hoşbulduk Engin abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... hamd olsun iyiyim gözüm sen nasılsın?
Emrgncy Üye tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm geceniz hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Hoşgeldin Hüsnücan
tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm geceniz hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Hoşgeldin Hüsnücan
[ENGİN] Üye karayel90' Alıntı: Arkadaşlar şu an evdeyim ve kimse yok elektrikler kesik garip sesler duyuyorum ne yaoabilirim Genişletmek için tıkla ... ayetel kürsi'yi oku
karayel90' Alıntı: Arkadaşlar şu an evdeyim ve kimse yok elektrikler kesik garip sesler duyuyorum ne yaoabilirim Genişletmek için tıkla ... ayetel kürsi'yi oku
Silinen Üye 440290 Kapalı Hesap hoş buldum , hayırlı geceler herkese. Açık öğretim sınavlarına giren var mı nasıl geçti sınav