[ENGİN] Üye Emrgncy112' Alıntı: selamun aleykum gececiler kim var bakalım Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam kardeşim ---------- Eklendi @ 01:36:19 ---------- Yazıldı @ 01:35:18 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: hoş buldum abi. Nasılsın. Genişletmek için tıkla ... iyiyim gözüm sen nasılsın bakem.
Emrgncy112' Alıntı: selamun aleykum gececiler kim var bakalım Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam kardeşim ---------- Eklendi @ 01:36:19 ---------- Yazıldı @ 01:35:18 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: hoş buldum abi. Nasılsın. Genişletmek için tıkla ... iyiyim gözüm sen nasılsın bakem.
Emrgncy Üye [ENGİN];4660770' Alıntı: aleyküm selam kardeşim Genişletmek için tıkla ... Nasılsın Engin abi
OttomaN TigeR Üye [ENGİN];4660770' Alıntı: aleyküm selam kardeşim ---------- Eklendi @ 01:36:19 ---------- Yazıldı @ 01:35:18 ---------- iyiyim gözüm sen nasılsın bakem. Genişletmek için tıkla ... ben de iyiyim abi sağol. ---------- Eklendi @ 01:37:39 ---------- Yazıldı @ 01:36:57 ---------- Metin hoş buldum kardeşim nasılsın.
[ENGİN];4660770' Alıntı: aleyküm selam kardeşim ---------- Eklendi @ 01:36:19 ---------- Yazıldı @ 01:35:18 ---------- iyiyim gözüm sen nasılsın bakem. Genişletmek için tıkla ... ben de iyiyim abi sağol. ---------- Eklendi @ 01:37:39 ---------- Yazıldı @ 01:36:57 ---------- Metin hoş buldum kardeşim nasılsın.
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: refikim hoş geldin. Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum Üstad sen de geç gelmişsin herhalde bu gün
OttomaN TigeR' Alıntı: refikim hoş geldin. Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum Üstad sen de geç gelmişsin herhalde bu gün
[ENGİN] Üye Emrgncy112' Alıntı: Nasılsın Engin abi Genişletmek için tıkla ... iyiyim hamd olsun sen nasılsın?
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Hoşbuldum Üstad sen de geç gelmişsin herhalde bu gün Genişletmek için tıkla ... evet refikim senden az evvel girdim. Nasılsın.
Emrgncy112' Alıntı: Hoşbuldum Üstad sen de geç gelmişsin herhalde bu gün Genişletmek için tıkla ... evet refikim senden az evvel girdim. Nasılsın.
[ENGİN] Üye OttomaN TigeR' Alıntı: ben de iyiyim abi sağol. ---------- Eklendi @ 01:37:39 ---------- Yazıldı @ 01:36:57 ---------- Metin hoş buldum kardeşim nasılsın. Genişletmek için tıkla ... maşallah diyelim
OttomaN TigeR' Alıntı: ben de iyiyim abi sağol. ---------- Eklendi @ 01:37:39 ---------- Yazıldı @ 01:36:57 ---------- Metin hoş buldum kardeşim nasılsın. Genişletmek için tıkla ... maşallah diyelim
Emrgncy Üye [ENGİN];4660785' Alıntı: iyiyim hamd olsun sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Çok şükür Engin abi
[ENGİN];4660785' Alıntı: iyiyim hamd olsun sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Çok şükür Engin abi
OttomaN TigeR Üye [ENGİN];4660792' Alıntı: maşallah diyelim Genişletmek için tıkla ... Eyvallah abimm.
Emrgncy Üye - SerkeŞ -' Alıntı: ben yatıyorum iyi geceler☻ Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Metin
OttomaN TigeR Üye bana müsaade kendinize iyi bakın. Iyi geceler. ---------- Eklendi @ 01:43:30 ---------- Yazıldı @ 01:42:50 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: ben yatıyorum iyi geceler☻ Genişletmek için tıkla ... iyi geceler.
bana müsaade kendinize iyi bakın. Iyi geceler. ---------- Eklendi @ 01:43:30 ---------- Yazıldı @ 01:42:50 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: ben yatıyorum iyi geceler☻ Genişletmek için tıkla ... iyi geceler.
[ENGİN] Üye OttomaN TigeR' Alıntı: bana müsaade kendinize iyi bakın. Iyi geceler. ---------- Eklendi @ 01:43:30 ---------- Yazıldı @ 01:42:50 ---------- iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler kardeşlik
OttomaN TigeR' Alıntı: bana müsaade kendinize iyi bakın. Iyi geceler. ---------- Eklendi @ 01:43:30 ---------- Yazıldı @ 01:42:50 ---------- iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler kardeşlik
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: bana müsaade kendinize iyi bakın. Iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Üstad'ım. Beraber geldik beraber çıkalım Kalanlara iyi geceler iyi muhabbetler
OttomaN TigeR' Alıntı: bana müsaade kendinize iyi bakın. Iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Üstad'ım. Beraber geldik beraber çıkalım Kalanlara iyi geceler iyi muhabbetler
OttomaN TigeR Üye nasılsın hasan yazı tipi iyi mi. ---------- Eklendi @ 01:46:10 ---------- Yazıldı @ 01:44:55 ---------- Emrgncy112' Alıntı: iyi geceler Üstad'ım. Beraber geldik beraber çıkalım Kalanlara iyi geceler iyi muhabbetler Genişletmek için tıkla ... gözlerim gidelim dese de, yüreğim hiç dinleniyor refikim. ---------- Eklendi @ 01:47:02 ---------- Yazıldı @ 01:46:10 ---------- [ENGİN];4660813' Alıntı: hayırlı geceler kardeşlik Genişletmek için tıkla ... seni seviyorum abi kendine iyi bak selametle.
nasılsın hasan yazı tipi iyi mi. ---------- Eklendi @ 01:46:10 ---------- Yazıldı @ 01:44:55 ---------- Emrgncy112' Alıntı: iyi geceler Üstad'ım. Beraber geldik beraber çıkalım Kalanlara iyi geceler iyi muhabbetler Genişletmek için tıkla ... gözlerim gidelim dese de, yüreğim hiç dinleniyor refikim. ---------- Eklendi @ 01:47:02 ---------- Yazıldı @ 01:46:10 ---------- [ENGİN];4660813' Alıntı: hayırlı geceler kardeşlik Genişletmek için tıkla ... seni seviyorum abi kendine iyi bak selametle.
[ENGİN] Üye Emrgncy112' Alıntı: iyi geceler Üstad'ım. Beraber geldik beraber çıkalım Kalanlara iyi geceler iyi muhabbetler Genişletmek için tıkla ... durun benide bekleyin hayırlı geceler herkese :/
Emrgncy112' Alıntı: iyi geceler Üstad'ım. Beraber geldik beraber çıkalım Kalanlara iyi geceler iyi muhabbetler Genişletmek için tıkla ... durun benide bekleyin hayırlı geceler herkese :/