Emrgncy Üye Eykul' Alıntı: Cahillik baska birsey degil... Ugrasiyorlar zavallilar inanmak zor karalamak kolay ya.. Bunu gormeden once iyidim tsk... Sen? Genişletmek için tıkla ... Ben sadece üzüldüm izleyince, direk şirk ve sonu ebedi cehennem
Eykul' Alıntı: Cahillik baska birsey degil... Ugrasiyorlar zavallilar inanmak zor karalamak kolay ya.. Bunu gormeden once iyidim tsk... Sen? Genişletmek için tıkla ... Ben sadece üzüldüm izleyince, direk şirk ve sonu ebedi cehennem
m542tf Üye OttomaN TigeR' Alıntı: mustafa abi özledik seni ya nasılsın. ---------- Eklendi @ 00:18:24 ---------- Yazıldı @ 00:17:56 ---------- amin kardeşim. Genişletmek için tıkla ... sağol gökçen hamdolsun
OttomaN TigeR' Alıntı: mustafa abi özledik seni ya nasılsın. ---------- Eklendi @ 00:18:24 ---------- Yazıldı @ 00:17:56 ---------- amin kardeşim. Genişletmek için tıkla ... sağol gökçen hamdolsun
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: boşver ya onlarada yazık bin liralık cahazlara senelerdir üç katı parayı veriyorlar Genişletmek için tıkla ... iyiya boşuna verdiklerini anlarlar. ---------- Eklendi @ 00:26:42 ---------- Yazıldı @ 00:26:00 ---------- rizENGİN' Alıntı: esselamün aleyküm dostlar Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam hoşgeldin abim.
papakudioflu' Alıntı: boşver ya onlarada yazık bin liralık cahazlara senelerdir üç katı parayı veriyorlar Genişletmek için tıkla ... iyiya boşuna verdiklerini anlarlar. ---------- Eklendi @ 00:26:42 ---------- Yazıldı @ 00:26:00 ---------- rizENGİN' Alıntı: esselamün aleyküm dostlar Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam hoşgeldin abim.
OttomaN TigeR Üye m542tf' Alıntı: sağol gökçen hamdolsun Genişletmek için tıkla ... sarı nasıl abi büyütüyorsun maşallah.
m542tf' Alıntı: sağol gökçen hamdolsun Genişletmek için tıkla ... sarı nasıl abi büyütüyorsun maşallah.
m542tf Üye - SerkeŞ -' Alıntı: hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler metin hoşgeldin
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hoş geldin sefa getirdin kardeşim.
papakudioflu Emekli Yönetici rizENGİN' Alıntı: esselamün aleyküm dostlar Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin engin
Emrgncy Üye rizENGİN' Alıntı: esselamün aleyküm dostlar Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Hoşgeldin Engin abi
rizENGİN' Alıntı: esselamün aleyküm dostlar Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Hoşgeldin Engin abi
papakudioflu Emekli Yönetici m542tf' Alıntı: hayırlı geceler metin hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... sanada hayırlı geceler hoşgeldin metin
m542tf' Alıntı: hayırlı geceler metin hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... sanada hayırlı geceler hoşgeldin metin
m542tf Üye OttomaN TigeR' Alıntı: sarı nasıl abi büyütüyorsun maşallah. Genişletmek için tıkla ... büyüyor gökçen buyumez mi
OttomaN TigeR' Alıntı: sarı nasıl abi büyütüyorsun maşallah. Genişletmek için tıkla ... büyüyor gökçen buyumez mi
OttomaN TigeR Üye m542tf' Alıntı: büyüyor gökçen buyumez mi Genişletmek için tıkla ... maşallah Allah size bagislasin
[ENGİN] Üye OttomaN TigeR' Alıntı: iyiya boşuna verdiklerini anlarlar. ---------- Eklendi @ 00:26:42 ---------- Yazıldı @ 00:26:00 ---------- Aleykümselam hoşgeldin abim. Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk kardeşim avatar nasıl görünüyor bakem
OttomaN TigeR' Alıntı: iyiya boşuna verdiklerini anlarlar. ---------- Eklendi @ 00:26:42 ---------- Yazıldı @ 00:26:00 ---------- Aleykümselam hoşgeldin abim. Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk kardeşim avatar nasıl görünüyor bakem
m542tf Üye OttomaN TigeR' Alıntı: maşallah Allah size bagislasin Genişletmek için tıkla ... amin Allah (c.c) sanada nasip eder inşallah
OttomaN TigeR' Alıntı: maşallah Allah size bagislasin Genişletmek için tıkla ... amin Allah (c.c) sanada nasip eder inşallah
OttomaN TigeR Üye mustafa abi bizim simge ile hasan görünmez oldular fransız muhabbeti ile kayıplardalar.