Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Aleykum selam... Hidayet aklim youtube den islam hakkinda bir video paylastilar ya hani sen guzel bir yorum yazdin.. Sozde islam putperest bir dinmis... Aklim orda cok sinirlendim... Hem Muhammed diyor onune Hz koymadi saygisizlik degil mi bir profesore doktora avukata felan saygidan kullaniyor lar ya dr. felan...

kötü söz sahibine aittir derler

m542tf

m542tf

Üye
Wampir dostlar nasılsınız

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yeni gelenler hepiniz hoşgeldiniz

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Aleykum selam... Hidayet aklim youtube den islam hakkinda bir video paylastilar ya hani sen guzel bir yorum yazdin.. Sozde islam putperest bir dinmis... Aklim orda cok sinirlendim... Hem Muhammed diyor onune Hz koymadi saygisizlik degil mi bir profesore doktora avukata felan saygidan kullaniyor lar ya dr. felan...

Şeytan görevini yapıyor Esma
Bize kızmak değil mücadele düşer

Bu arada hoşgeldin Nasılsın

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ne diyosun gökçen bir iphone alıp lumia900 gelince bizde mi kırsak videodaki gibi

Eykul

Eykul

Üye

Şeytan görevini yapıyor Esma
Bize kızmak değil mücadele düşer

Bu arada hoşgeldin Nasılsın

Cahillik baska birsey degil... Ugrasiyorlar zavallilar inanmak zor karalamak kolay ya..
Bunu gormeden once iyidim tsk... Sen?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

hakaret etmişler dedin ya videoda onların hadsizligini gösterir hz muhammed efendimiz onların göstericegi saygıyla yücelmeyecegi gibi saygısızlıklarıyla da saygınlıgından zerre eksiklik olmaz

Hasan

Üye
Yarın görüşürüz :bye2:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

hakaret etmişler dedin ya videoda onların hadsizligini gösterir hz muhammed efendimiz onların göstericegi saygıyla yücelmeyecegi gibi saygısızlıklarıyla da saygınlıgından zerre eksiklik olmaz

aynen abi.

Üst Alt