Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

bıraz gazete okuyalım zıra gazeteler ve kose yazıları bu saatte guncellenmıslerdır

SHS

Üye
sabahlıycak isek kalayım yoksa yatacam

SHS

Üye

hep kaybediyoz be birader

entel dantel ıslerle ısım olmaz benım sadece yasamıdımız ulke ve dunyada neler oluyor buyuk baslar neler soyluyor az bıraz haberımız olsun maksat...

Eykul

Üye
entel dantel ıslerle ısım olmaz benım sadece yasamıdımız ulke ve dunyada neler oluyor buyuk baslar neler soyluyor az bıraz haberımız olsun maksat...

Gunduz okuyoruz yeter
Yasamadigin ulkemi? Nerde yasiyorsun turkiye de degil mi?

Eykul

Üye

yaw ikide bir kapı caliyo sağa sola bakiyom kimse yok tanımadığım bi numara arıyor cevap veriyom ses yok

Kapi mi caliyor kimse yok mu? Ya korkma ben korktum eee bu saate mi.. Hizsiz olmasin senin evde oldugunu kontrol ediyor olmasin... Allah a emanet ol... Ya erkeklere de sapiklik varmiymis boyle

modılden yazmak zor oluyor klavye tusları sıkısık yasadıgımız yazacaktım... Rumuzun anlamı neydı?

__xXx__

Üye
Kapi mi caliyor kimse yok mu? Ya korkma ben korktum eee bu saate mi.. Hizsiz olmasin senin evde oldugunu kontrol ediyor olmasin... Allah a emanet ol... Ya erkeklere de sapiklik varmiymis boyle

amin sagol vallaha anlamış değilim çıkar kokusu yakında

---------- Eklendi @ 04:18:37 ---------- Yazıldı @ 04:17:48 ----------

peki

---------- Eklendi @ 04:16:22 ---------- Yazıldı @ 04:15:06 ----------

telefonu kapat, kapını kitle

kapı kilitli telefonlardan biri sarjda kapalı diğerini kapatsam foruma giremem

Eykul

Üye
modılden yazmak zor oluyor klavye tusları sıkısık yasadıgımız yazacaktım... Rumuzun anlamı neydı?

Pardon rumumuz? Eykul mu anlami yok oylesine yazdim... Bir konu yanitlamak icin uye oldum da ordan eykul gelmistir aklima bilmem..