OttomaN TigeR Üye DiaBLoS' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm ... Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam, Ali varya o kadar kalbin temiz ki anlatamam ya... Allah sözümü doğruladı...
DiaBLoS' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm ... Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam, Ali varya o kadar kalbin temiz ki anlatamam ya... Allah sözümü doğruladı...
Hasan Üye DiaBLoS' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm ... Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hoşgeldin
Eykul Üye Ya bir kitap okuyorum ben bunlari bilmiyordum neden anlatmadilar ki bana... Peygamberimizi tanimiyormusum... Cok sasiriyorum ya benn
Ya bir kitap okuyorum ben bunlari bilmiyordum neden anlatmadilar ki bana... Peygamberimizi tanimiyormusum... Cok sasiriyorum ya benn
[ENGİN] Üye Emrgncy112' Alıntı: ihale sende kaldı Engin Abi Genişletmek için tıkla ... ya ben espri amaçlı demiştim gördünmü bak
Emrgncy112' Alıntı: ihale sende kaldı Engin Abi Genişletmek için tıkla ... ya ben espri amaçlı demiştim gördünmü bak
Joker. Üye DiaBLoS' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm ... Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam Ali Abi
OttomaN TigeR Üye Joker.' Alıntı: Aleyküm Selam Ali Abi Genişletmek için tıkla ... Ne dedim sana Berkant bak saat 1:00
Eykul Üye DiaBLoS' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm ... Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hakkina girdim yine bak
DiaBLoS' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm ... Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hakkina girdim yine bak
Emrgncy Üye DiaBLoS' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm ... Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Ali Hoşgeldin
[ENGİN] Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Abi o konuyu en iyisi karartalım diyorum. Genişletmek için tıkla ... mozaik karartma yapalım
OttomaN TigeR' Alıntı: Abi o konuyu en iyisi karartalım diyorum. Genişletmek için tıkla ... mozaik karartma yapalım
OttomaN TigeR Üye rizENGİN' Alıntı: mozaik karartma yapalım Genişletmek için tıkla ... Bana uyar beya!
Joker. Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ne dedim sana Berkant bak saat 1:00 Genişletmek için tıkla ... Aynen Büyük an geldi Abi
OttomaN TigeR' Alıntı: Ne dedim sana Berkant bak saat 1:00 Genişletmek için tıkla ... Aynen Büyük an geldi Abi
DiaBLoS Admin OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam, Ali varya o kadar kalbin temiz ki anlatamam ya... Allah sözümü doğruladı... Genişletmek için tıkla ... Hayırdır abicim ? hasane51' Alıntı: Aleykum selam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk kardeşim . Naber ? Joker.' Alıntı: Aleyküm Selam Ali Abi Genişletmek için tıkla ... Naber kardeşim ? OttomaN TigeR' Alıntı: Ne dedim sana Berkant bak saat 1:00 Genişletmek için tıkla ... Derken abicim ? ---------- Eklendi @ 01:03:13 ---------- Yazıldı @ 01:02:27 ---------- Eykul' Alıntı: Aleykum selam hakkina girdim yine bak Genişletmek için tıkla ... Hayırdır ne bakımdan anlamadım ? Emrgncy112' Alıntı: Aleykum selam Ali Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk abicim .
OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam, Ali varya o kadar kalbin temiz ki anlatamam ya... Allah sözümü doğruladı... Genişletmek için tıkla ... Hayırdır abicim ? hasane51' Alıntı: Aleykum selam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk kardeşim . Naber ? Joker.' Alıntı: Aleyküm Selam Ali Abi Genişletmek için tıkla ... Naber kardeşim ? OttomaN TigeR' Alıntı: Ne dedim sana Berkant bak saat 1:00 Genişletmek için tıkla ... Derken abicim ? ---------- Eklendi @ 01:03:13 ---------- Yazıldı @ 01:02:27 ---------- Eykul' Alıntı: Aleykum selam hakkina girdim yine bak Genişletmek için tıkla ... Hayırdır ne bakımdan anlamadım ? Emrgncy112' Alıntı: Aleykum selam Ali Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk abicim .
Emrgncy Üye DiaBLoS' Alıntı: Hayırdır abicim ? Hoşbulduk kardeşim . Naber ? Naber kardeşim ? Derken abicim ? ---------- Eklendi @ 01:03:13 ---------- Yazıldı @ 01:02:27 ---------- Hayırdır ne bakımdan anlamadım ? Hoşbulduk abicim . Genişletmek için tıkla ... senin konuya giriş saatini konuşuyorduk
DiaBLoS' Alıntı: Hayırdır abicim ? Hoşbulduk kardeşim . Naber ? Naber kardeşim ? Derken abicim ? ---------- Eklendi @ 01:03:13 ---------- Yazıldı @ 01:02:27 ---------- Hayırdır ne bakımdan anlamadım ? Hoşbulduk abicim . Genişletmek için tıkla ... senin konuya giriş saatini konuşuyorduk
OttomaN TigeR Üye Ali ne zaman gelecek diye soruldu, bende saat 1 gibi gelir dedim ve geldiğinde 1'e 2 dakika vardı...
DiaBLoS Admin Allah Allah . Enişteye benim babamın eski telefonu olan n8 i vermiştim . Widget atıyordum telefonuna . Yoksa erken gelirdim .
Allah Allah . Enişteye benim babamın eski telefonu olan n8 i vermiştim . Widget atıyordum telefonuna . Yoksa erken gelirdim .
Joker. Üye DiaBLoS' Alıntı: Hayırdır abicim ? İyi Hoşbulduk kardeşim . Naber ? Naber kardeşim ? Derken abicim ? ---------- Eklendi @ 01:03:13 ---------- Yazıldı @ 01:02:27 ---------- Hayırdır ne bakımdan anlamadım ? Hoşbulduk abicim . Genişletmek için tıkla ... İyim seni sormalı Abi
DiaBLoS' Alıntı: Hayırdır abicim ? İyi Hoşbulduk kardeşim . Naber ? Naber kardeşim ? Derken abicim ? ---------- Eklendi @ 01:03:13 ---------- Yazıldı @ 01:02:27 ---------- Hayırdır ne bakımdan anlamadım ? Hoşbulduk abicim . Genişletmek için tıkla ... İyim seni sormalı Abi
Eykul Üye Onceki mesajlari okumadin dimi... Ya gecen sen gicik ediyordun bende seni etmek istedim de ben daha fazla etmiycem ya edemiyorum... Son bir giciklik Ali Ivedigin fotografini bekliyor herkez dun gosteriyordun bugun de gosterecektin
Onceki mesajlari okumadin dimi... Ya gecen sen gicik ediyordun bende seni etmek istedim de ben daha fazla etmiycem ya edemiyorum... Son bir giciklik Ali Ivedigin fotografini bekliyor herkez dun gosteriyordun bugun de gosterecektin