Joker. Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Evet adamda varda kullanıyor Berkant. Genişletmek için tıkla ... Ali Abinin Yaş kaçtı ben 21 diye hatırlıyom ama
OttomaN TigeR' Alıntı: Evet adamda varda kullanıyor Berkant. Genişletmek için tıkla ... Ali Abinin Yaş kaçtı ben 21 diye hatırlıyom ama
Eykul Üye DiaBLoS' Alıntı: Yazık olurdu diyorsun . Eyvallah abi Genişletmek için tıkla ... Yok nesi yazik olcak... Giderdim ne olcak
DiaBLoS' Alıntı: Yazık olurdu diyorsun . Eyvallah abi Genişletmek için tıkla ... Yok nesi yazik olcak... Giderdim ne olcak
Joker. Üye Emrgncy112' Alıntı: Tamam abla diyeyim sana o zaman Yalnız kızmak yok Genişletmek için tıkla ... İSİMİ NEDİR HİDAYET aBİ BİR DE ABLA DİYEYİM TAM OLSUN
Emrgncy112' Alıntı: Tamam abla diyeyim sana o zaman Yalnız kızmak yok Genişletmek için tıkla ... İSİMİ NEDİR HİDAYET aBİ BİR DE ABLA DİYEYİM TAM OLSUN
DiaBLoS Admin Yok kardeşim ... Yaşım daha fazla . ---------- Eklendi @ 01:20:47 ---------- Yazıldı @ 01:20:21 ---------- Eykul' Alıntı: Yok nesi yazik olcak... Giderdim ne olcak Genişletmek için tıkla ... Deliyim gözü kara deliyim . Yakarım diyorsun .
Yok kardeşim ... Yaşım daha fazla . ---------- Eklendi @ 01:20:47 ---------- Yazıldı @ 01:20:21 ---------- Eykul' Alıntı: Yok nesi yazik olcak... Giderdim ne olcak Genişletmek için tıkla ... Deliyim gözü kara deliyim . Yakarım diyorsun .
Eykul Üye Emrgncy112' Alıntı: Tamam abla diyeyim sana o zaman Yalnız kızmak yok Genişletmek için tıkla ... Ya bilmem alisik degilim ablaya benden kucukler ismimle cagiriyor... Ne gerek var ya abla
Emrgncy112' Alıntı: Tamam abla diyeyim sana o zaman Yalnız kızmak yok Genişletmek için tıkla ... Ya bilmem alisik degilim ablaya benden kucukler ismimle cagiriyor... Ne gerek var ya abla
Emrgncy Üye Joker.' Alıntı: İSİMİ NEDİR HİDAYET aBİ BİR DE ABLA DİYEYİM TAM OLSUN Genişletmek için tıkla ... Şaka tadında güzel Berkant
Joker.' Alıntı: İSİMİ NEDİR HİDAYET aBİ BİR DE ABLA DİYEYİM TAM OLSUN Genişletmek için tıkla ... Şaka tadında güzel Berkant
Eykul Üye Joker.' Alıntı: İSİMİ NEDİR HİDAYET aBİ BİR DE ABLA DİYEYİM TAM OLSUN Genişletmek için tıkla ... Deme sakaydi
Joker.' Alıntı: İSİMİ NEDİR HİDAYET aBİ BİR DE ABLA DİYEYİM TAM OLSUN Genişletmek için tıkla ... Deme sakaydi
Emrgncy Üye Eykul' Alıntı: Ya bilmem alisik degilim ablaya benden kucukler ismimle cagiriyor... Ne gerek var ya abla Genişletmek için tıkla ... Sen dedin abla olayım diye Esma
Eykul' Alıntı: Ya bilmem alisik degilim ablaya benden kucukler ismimle cagiriyor... Ne gerek var ya abla Genişletmek için tıkla ... Sen dedin abla olayım diye Esma
OttomaN TigeR Üye Eykul' Alıntı: Ya bilmem alisik degilim ablaya benden kucukler ismimle cagiriyor... Ne gerek var ya abla Genişletmek için tıkla ... Tamam ablamız yok maalesef buranın ablası olarak seni tayin ediyoruz... Esma Abla,,,
Eykul' Alıntı: Ya bilmem alisik degilim ablaya benden kucukler ismimle cagiriyor... Ne gerek var ya abla Genişletmek için tıkla ... Tamam ablamız yok maalesef buranın ablası olarak seni tayin ediyoruz... Esma Abla,,,
Eykul Üye DiaBLoS' Alıntı: Yok kardeşim ... Yaşım daha fazla . ---------- Eklendi @ 01:20:47 ---------- Yazıldı @ 01:20:21 ---------- Deliyim gözü kara deliyim . Yakarım diyorsun . Genişletmek için tıkla ... Yok sadece bir insan nasil konusulmasini davranilmasini hakediyorsa oyke davranirim
DiaBLoS' Alıntı: Yok kardeşim ... Yaşım daha fazla . ---------- Eklendi @ 01:20:47 ---------- Yazıldı @ 01:20:21 ---------- Deliyim gözü kara deliyim . Yakarım diyorsun . Genişletmek için tıkla ... Yok sadece bir insan nasil konusulmasini davranilmasini hakediyorsa oyke davranirim
DiaBLoS Admin Ne yani bundan sonra Esma , bizim ablamız mı olacak ? Oylama yapalım isterseniz ? ---------- Eklendi @ 01:23:28 ---------- Yazıldı @ 01:23:03 ---------- Eykul' Alıntı: Yok sadece bir insan nasil konusulmasini davranilmasini hakediyorsa oyke davranirim Genişletmek için tıkla ... Allahına kurban .
Ne yani bundan sonra Esma , bizim ablamız mı olacak ? Oylama yapalım isterseniz ? ---------- Eklendi @ 01:23:28 ---------- Yazıldı @ 01:23:03 ---------- Eykul' Alıntı: Yok sadece bir insan nasil konusulmasini davranilmasini hakediyorsa oyke davranirim Genişletmek için tıkla ... Allahına kurban .
Emrgncy Üye DiaBLoS' Alıntı: Ne yani bundan sonra Esma , bizim ablamız mı olacak ? Oylama yapalım isterseniz ? ---------- Eklendi @ 01:23:28 ---------- Yazıldı @ 01:23:03 ---------- Allahına kurban . Genişletmek için tıkla ... Kabul ediyorum
DiaBLoS' Alıntı: Ne yani bundan sonra Esma , bizim ablamız mı olacak ? Oylama yapalım isterseniz ? ---------- Eklendi @ 01:23:28 ---------- Yazıldı @ 01:23:03 ---------- Allahına kurban . Genişletmek için tıkla ... Kabul ediyorum
Eykul Üye DiaBLoS' Alıntı: Ne yani bundan sonra Esma , bizim ablamız mı olacak ? Oylama yapalım isterseniz ? ---------- Eklendi @ 01:23:28 ---------- Yazıldı @ 01:23:03 ---------- Allahına kurban . Genişletmek için tıkla ... Amenna
DiaBLoS' Alıntı: Ne yani bundan sonra Esma , bizim ablamız mı olacak ? Oylama yapalım isterseniz ? ---------- Eklendi @ 01:23:28 ---------- Yazıldı @ 01:23:03 ---------- Allahına kurban . Genişletmek için tıkla ... Amenna