Bende diyorum , bu kızın şuuru yerinde mi ? :ehe Canın sağolsun be Esma ... Eyvallah :)
Eykul Üye DiaBLoS' Alıntı: Bende diyorum , bu kızın şuuru yerinde mi ? Canın sağolsun be Esma ... Genişletmek için tıkla ... Eyvallah
DiaBLoS' Alıntı: Bende diyorum , bu kızın şuuru yerinde mi ? Canın sağolsun be Esma ... Genişletmek için tıkla ... Eyvallah
OttomaN TigeR Üye Joker.' Alıntı: Hı Tamam Ancak Sizin İsminiz Nedir ? Genişletmek için tıkla ... Gökçen abin olurum...
Joker.' Alıntı: Hı Tamam Ancak Sizin İsminiz Nedir ? Genişletmek için tıkla ... Gökçen abin olurum...
Eykul Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş geldin Esma şeref verdin... Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim Gokcen
OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş geldin Esma şeref verdin... Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim Gokcen
Emrgncy Üye DiaBLoS' Alıntı: Abi manken gibi çocuğum be ... Kumralım bir de ... Genişletmek için tıkla ... Yakıyosun yani
DiaBLoS' Alıntı: Abi manken gibi çocuğum be ... Kumralım bir de ... Genişletmek için tıkla ... Yakıyosun yani
OttomaN TigeR Üye DiaBLoS' Alıntı: Abi manken gibi çocuğum be ... Kumralım bir de ... Genişletmek için tıkla ... Maşallah diyelim maşallah.
DiaBLoS' Alıntı: Abi manken gibi çocuğum be ... Kumralım bir de ... Genişletmek için tıkla ... Maşallah diyelim maşallah.
Joker. Üye DiaBLoS' Alıntı: Abi manken gibi çocuğum be ... Kumralım bir de ... Genişletmek için tıkla ... Abi Bence Erkek Manken ol dizilerden teklifte alırsan paraya para demessin
DiaBLoS' Alıntı: Abi manken gibi çocuğum be ... Kumralım bir de ... Genişletmek için tıkla ... Abi Bence Erkek Manken ol dizilerden teklifte alırsan paraya para demessin
Eykul Üye Emrgncy112' Alıntı: Ortalık abiden geçilmezz oldu Genişletmek için tıkla ... Iyi bari ablaniz olayim abi cok ise
Emrgncy112' Alıntı: Ortalık abiden geçilmezz oldu Genişletmek için tıkla ... Iyi bari ablaniz olayim abi cok ise
OttomaN TigeR Üye Joker.' Alıntı: Abi Bence Erkek Manken ol dizilerden teklifte alırsan paraya para demessin Genişletmek için tıkla ... . (nokta) daha da bir şey demeyin.
Joker.' Alıntı: Abi Bence Erkek Manken ol dizilerden teklifte alırsan paraya para demessin Genişletmek için tıkla ... . (nokta) daha da bir şey demeyin.
DiaBLoS Admin Benim havayla suyla işimiz olmaz . Allah ın verdiğini kuldan da saklamam yani . ---------- Eklendi @ 01:16:49 ---------- Yazıldı @ 01:16:29 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: . (nokta) daha da bir şey demeyin. Genişletmek için tıkla ...
Benim havayla suyla işimiz olmaz . Allah ın verdiğini kuldan da saklamam yani . ---------- Eklendi @ 01:16:49 ---------- Yazıldı @ 01:16:29 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: . (nokta) daha da bir şey demeyin. Genişletmek için tıkla ...
Eykul Üye DiaBLoS' Alıntı: Ne demek bilader falan dermişim . Genişletmek için tıkla ... Bende sana o zaman bir bilader gibi cevap verirdim ama burdan da atilirdim
DiaBLoS' Alıntı: Ne demek bilader falan dermişim . Genişletmek için tıkla ... Bende sana o zaman bir bilader gibi cevap verirdim ama burdan da atilirdim
OttomaN TigeR Üye Joker.' Alıntı: Ali abi Havamı Atıyorsun Yakışıklıyım diye Genişletmek için tıkla ... Evet adamda varda kullanıyor Berkant.
Joker.' Alıntı: Ali abi Havamı Atıyorsun Yakışıklıyım diye Genişletmek için tıkla ... Evet adamda varda kullanıyor Berkant.
Emrgncy Üye Eykul' Alıntı: Iyi bari ablaniz olayim abi cok ise Genişletmek için tıkla ... Tamam abla diyeyim sana o zaman Yalnız kızmak yok
Eykul' Alıntı: Iyi bari ablaniz olayim abi cok ise Genişletmek için tıkla ... Tamam abla diyeyim sana o zaman Yalnız kızmak yok
DiaBLoS Admin Eykul' Alıntı: Bende sana o zaman bir bilader gibi cevap verirdim ama burdan da atilirdim Genişletmek için tıkla ... Yazık olurdu diyorsun . OttomaN TigeR' Alıntı: Evet adamda varda kullanıyor Berkant. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah abi
Eykul' Alıntı: Bende sana o zaman bir bilader gibi cevap verirdim ama burdan da atilirdim Genişletmek için tıkla ... Yazık olurdu diyorsun . OttomaN TigeR' Alıntı: Evet adamda varda kullanıyor Berkant. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah abi