Eykul Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ne sen sor ne ben söyleyeyim uzun hikaye vallahi, taaa eski Türklere dayanıyor hikayesi... Genişletmek için tıkla ... Peki ama dumustum ya sabiha gokcen den
OttomaN TigeR' Alıntı: Ne sen sor ne ben söyleyeyim uzun hikaye vallahi, taaa eski Türklere dayanıyor hikayesi... Genişletmek için tıkla ... Peki ama dumustum ya sabiha gokcen den
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hay maşallah, havada iyiydi tabi oh... Genişletmek için tıkla ... Adana'ya yaz geldi Üstad millet şort atlet çıkmış piyasaya
OttomaN TigeR' Alıntı: Hay maşallah, havada iyiydi tabi oh... Genişletmek için tıkla ... Adana'ya yaz geldi Üstad millet şort atlet çıkmış piyasaya
AHMED... Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Vay sen biliyor musun yoksa kardeşim... Genişletmek için tıkla ... tam manasıyla bilmiyorum ama güzel isim
OttomaN TigeR' Alıntı: Vay sen biliyor musun yoksa kardeşim... Genişletmek için tıkla ... tam manasıyla bilmiyorum ama güzel isim
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Şunu da takayım Gökçen'ime tü tü tü tü.... daha nazar değmez Genişletmek için tıkla ... o kadar tükürükten sonra değmez artık refikim
Emrgncy112' Alıntı: Şunu da takayım Gökçen'ime tü tü tü tü.... daha nazar değmez Genişletmek için tıkla ... o kadar tükürükten sonra değmez artık refikim
AHMED... Üye Emrgncy112' Alıntı: Adana'ya yaz geldi Üstad millet şort atlet çıkmış piyasaya Genişletmek için tıkla ... Abooo biz burda ceketle geziyoz
Emrgncy112' Alıntı: Adana'ya yaz geldi Üstad millet şort atlet çıkmış piyasaya Genişletmek için tıkla ... Abooo biz burda ceketle geziyoz
Emrgncy Üye Neyse Abi sizinle muhabbete doyum olmaz Yarın önemli işlerim var yatmam gerek Hepinize hayırlı geceler diliyorum
Neyse Abi sizinle muhabbete doyum olmaz Yarın önemli işlerim var yatmam gerek Hepinize hayırlı geceler diliyorum
OttomaN TigeR Üye AHMED...' Alıntı: tam manasıyla bilmiyorum ama güzel isim Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim kardeşim, senin isminin yanında bizimkisi fıs kalır.
AHMED...' Alıntı: tam manasıyla bilmiyorum ama güzel isim Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim kardeşim, senin isminin yanında bizimkisi fıs kalır.
[ENGİN] Üye Emrgncy112' Alıntı: Şunu da takayım Gökçen'ime tü tü tü tü.... daha nazar değmez Genişletmek için tıkla ... naptın yıkadın adamımı yahu
Emrgncy112' Alıntı: Şunu da takayım Gökçen'ime tü tü tü tü.... daha nazar değmez Genişletmek için tıkla ... naptın yıkadın adamımı yahu
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Adana'ya yaz geldi Üstad millet şort atlet çıkmış piyasaya Genişletmek için tıkla ... Adana yazı erken getirmiş mübarek.
Emrgncy112' Alıntı: Adana'ya yaz geldi Üstad millet şort atlet çıkmış piyasaya Genişletmek için tıkla ... Adana yazı erken getirmiş mübarek.
Eykul Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Abi diyorlar... Kiz degilmisin diye sorcaktim isim kiz ismi sandim kusura bakma
OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Abi diyorlar... Kiz degilmisin diye sorcaktim isim kiz ismi sandim kusura bakma
AHMED... Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Teşekkür ederim kardeşim, senin isminin yanında bizimkisi fıs kalır. Genişletmek için tıkla ... estağfurullah kardeşim benim
OttomaN TigeR' Alıntı: Teşekkür ederim kardeşim, senin isminin yanında bizimkisi fıs kalır. Genişletmek için tıkla ... estağfurullah kardeşim benim
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Neyse Abi sizinle muhabbete doyum olmaz Yarın önemli işlerim var yatmam gerek Hepinize hayırlı geceler diliyorum Genişletmek için tıkla ... İyi geceler refikim ALLAH işlerini rast getirsin,
Emrgncy112' Alıntı: Neyse Abi sizinle muhabbete doyum olmaz Yarın önemli işlerim var yatmam gerek Hepinize hayırlı geceler diliyorum Genişletmek için tıkla ... İyi geceler refikim ALLAH işlerini rast getirsin,
Eykul Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Teşekkür ederim kardeşim, senin isminin yanında bizimkisi fıs kalır. Genişletmek için tıkla ... Neden? Peygamber ismi oldugu icin mi?
OttomaN TigeR' Alıntı: Teşekkür ederim kardeşim, senin isminin yanında bizimkisi fıs kalır. Genişletmek için tıkla ... Neden? Peygamber ismi oldugu icin mi?
[ENGİN] Üye Emrgncy112' Alıntı: Neyse Abi sizinle muhabbete doyum olmaz Yarın önemli işlerim var yatmam gerek Hepinize hayırlı geceler diliyorum Genişletmek için tıkla ... tatlı uykular kardeşim allaha emanet ol.
Emrgncy112' Alıntı: Neyse Abi sizinle muhabbete doyum olmaz Yarın önemli işlerim var yatmam gerek Hepinize hayırlı geceler diliyorum Genişletmek için tıkla ... tatlı uykular kardeşim allaha emanet ol.
OttomaN TigeR Üye rizENGİN' Alıntı: naptın yıkadın adamımı yahu Genişletmek için tıkla ... Çok şükür abi yıkanmış kadar oldum...
rizENGİN' Alıntı: naptın yıkadın adamımı yahu Genişletmek için tıkla ... Çok şükür abi yıkanmış kadar oldum...
OttomaN TigeR Üye Eykul' Alıntı: Abi diyorlar... Kiz degilmisin diye sorcaktim isim kiz ismi sandim kusura bakma Genişletmek için tıkla ... Estağfirullah kusur ne demek ya hiç önemli değil sıkma canını... ---------- Eklendi @ 01:51:08 ---------- Yazıldı @ 01:50:00 ---------- Eykul' Alıntı: Neden? Peygamber ismi oldugu icin mi? Genişletmek için tıkla ... Ahmed manası çok geniş bir isimdir ve çok beğenirim o yüzden, evet ayrıca peygamberimizin ismi olduğu için de ayrıca beğenirim. ---------- Eklendi @ 01:52:38 ---------- Yazıldı @ 01:51:08 ---------- AHMED...' Alıntı: iyi geceler refik kardeş Genişletmek için tıkla ... Ahmet arkadaşın adı Hidayet bilgin olsun kardeşim ben ona dost,arkadaş,yoldaş manasına gelen refik kelimesini kullanıyorum.
Eykul' Alıntı: Abi diyorlar... Kiz degilmisin diye sorcaktim isim kiz ismi sandim kusura bakma Genişletmek için tıkla ... Estağfirullah kusur ne demek ya hiç önemli değil sıkma canını... ---------- Eklendi @ 01:51:08 ---------- Yazıldı @ 01:50:00 ---------- Eykul' Alıntı: Neden? Peygamber ismi oldugu icin mi? Genişletmek için tıkla ... Ahmed manası çok geniş bir isimdir ve çok beğenirim o yüzden, evet ayrıca peygamberimizin ismi olduğu için de ayrıca beğenirim. ---------- Eklendi @ 01:52:38 ---------- Yazıldı @ 01:51:08 ---------- AHMED...' Alıntı: iyi geceler refik kardeş Genişletmek için tıkla ... Ahmet arkadaşın adı Hidayet bilgin olsun kardeşim ben ona dost,arkadaş,yoldaş manasına gelen refik kelimesini kullanıyorum.
Eykul Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Estağfirullah kusur ne demek ya hiç önemli değil sıkma canını... Genişletmek için tıkla ... Buda kul hakkina girmezdi dimi... Bu kul hakki varya beni cok korkutuyor biri kul hakkindan konustugundan beri birde bir erkege kiz felan degince cok yanlis alip kiziyor genelde... Anlayisin icin tsk ederim
OttomaN TigeR' Alıntı: Estağfirullah kusur ne demek ya hiç önemli değil sıkma canını... Genişletmek için tıkla ... Buda kul hakkina girmezdi dimi... Bu kul hakki varya beni cok korkutuyor biri kul hakkindan konustugundan beri birde bir erkege kiz felan degince cok yanlis alip kiziyor genelde... Anlayisin icin tsk ederim
AHMED... Üye evet gardasim manası çok güzel bir manası da ALLAHA ŞÜKREDEN ZIKREDEN anlamında benim bildiğim ama amet derler ya bizim türk hakli onun manası kötü
evet gardasim manası çok güzel bir manası da ALLAHA ŞÜKREDEN ZIKREDEN anlamında benim bildiğim ama amet derler ya bizim türk hakli onun manası kötü