AHMED... Üye Eykul' Alıntı: Allah mesut etsin Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim darısı herkese
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Bu gün f_ull time piknikteydim Üstad Genişletmek için tıkla ... Oh mangalı yuttun löp löp afiyet olsun, şimdi hamakında sefasını sürmüşündür.
Emrgncy112' Alıntı: Bu gün f_ull time piknikteydim Üstad Genişletmek için tıkla ... Oh mangalı yuttun löp löp afiyet olsun, şimdi hamakında sefasını sürmüşündür.
-LiveYourLife- Üye DiaBLoS' Alıntı: Bana müsade ... Gözlerim kaydı gitti . Sabah da iş var ... Off hem de pazartesiiiiiiiiiiiiiiiiiii ... Herkese keyifli muhabbetler . iyi geceler olsun . Genişletmek için tıkla ... Pazartesi sendromu İyi geceler..
DiaBLoS' Alıntı: Bana müsade ... Gözlerim kaydı gitti . Sabah da iş var ... Off hem de pazartesiiiiiiiiiiiiiiiiiii ... Herkese keyifli muhabbetler . iyi geceler olsun . Genişletmek için tıkla ... Pazartesi sendromu İyi geceler..
[ENGİN] Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Refikim sen nasılsın bu gün görüşemedik... ---------- Eklendi @ 01:33:30 ---------- Yazıldı @ 01:32:48 ---------- Engin abiiiiiiiiiiiiii nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyiyim gözüm sen nasılsın?
OttomaN TigeR' Alıntı: Refikim sen nasılsın bu gün görüşemedik... ---------- Eklendi @ 01:33:30 ---------- Yazıldı @ 01:32:48 ---------- Engin abiiiiiiiiiiiiii nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyiyim gözüm sen nasılsın?
Eykul Üye AHMED...' Alıntı: teşekkür ederim darısı herkese Genişletmek için tıkla ... Amin in tersi ne acaba? Onu diyecegim Gokcen? Ilk defa duydum bu ismi.. Anlami nedir?
AHMED...' Alıntı: teşekkür ederim darısı herkese Genişletmek için tıkla ... Amin in tersi ne acaba? Onu diyecegim Gokcen? Ilk defa duydum bu ismi.. Anlami nedir?
AHMED... Üye Gökçen senin enerjine hayranım maşallah yorulmak nedir bilmiyorsun yarın iş var çok geç saatlere kadar otura biliyorsun
Gökçen senin enerjine hayranım maşallah yorulmak nedir bilmiyorsun yarın iş var çok geç saatlere kadar otura biliyorsun
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Oh mangalı yuttun löp löp afiyet olsun, şimdi hamakında sefasını sürmüşündür. Genişletmek için tıkla ... Hamağın tadı başka deliksiz 3 saat uyumuşum
OttomaN TigeR' Alıntı: Oh mangalı yuttun löp löp afiyet olsun, şimdi hamakında sefasını sürmüşündür. Genişletmek için tıkla ... Hamağın tadı başka deliksiz 3 saat uyumuşum
OttomaN TigeR Üye rizENGİN' Alıntı: iyiyim gözüm sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Gözünü yaratana kurban olurum senin, taş gibiyim mübarek taş taş...
rizENGİN' Alıntı: iyiyim gözüm sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Gözünü yaratana kurban olurum senin, taş gibiyim mübarek taş taş...
AHMED... Üye Eykul' Alıntı: Amin in tersi ne acaba? Onu diyecegim Genişletmek için tıkla ... niye ya yalnızlık Allaha mahsus
Eykul' Alıntı: Amin in tersi ne acaba? Onu diyecegim Genişletmek için tıkla ... niye ya yalnızlık Allaha mahsus
Eykul Üye DiaBLoS' Alıntı: Bana müsade ... Gözlerim kaydı gitti . Sabah da iş var ... Off hem de pazartesiiiiiiiiiiiiiiiiiii ... Herkese keyifli muhabbetler . iyi geceler olsun . Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler... Ve iyi isler... Ne iyi iste isin var duzenin var halen sikayet halen sikayet
DiaBLoS' Alıntı: Bana müsade ... Gözlerim kaydı gitti . Sabah da iş var ... Off hem de pazartesiiiiiiiiiiiiiiiiiii ... Herkese keyifli muhabbetler . iyi geceler olsun . Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler... Ve iyi isler... Ne iyi iste isin var duzenin var halen sikayet halen sikayet
OttomaN TigeR Üye Eykul' Alıntı: Gokcen? Ilk defa duydum bu ismi.. Anlami nedir? Genişletmek için tıkla ... Ne sen sor ne ben söyleyeyim uzun hikaye vallahi, taaa eski Türklere dayanıyor hikayesi...
Eykul' Alıntı: Gokcen? Ilk defa duydum bu ismi.. Anlami nedir? Genişletmek için tıkla ... Ne sen sor ne ben söyleyeyim uzun hikaye vallahi, taaa eski Türklere dayanıyor hikayesi...
[ENGİN] Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Gözünü yaratana kurban olurum senin, taş gibiyim mübarek taş taş... Genişletmek için tıkla ... bi maşallah çekeyim ne olur ne olmaz
OttomaN TigeR' Alıntı: Gözünü yaratana kurban olurum senin, taş gibiyim mübarek taş taş... Genişletmek için tıkla ... bi maşallah çekeyim ne olur ne olmaz
OttomaN TigeR Üye AHMED...' Alıntı: Gökçen senin enerjine hayranım maşallah yorulmak nedir bilmiyorsun yarın iş var çok geç saatlere kadar otura biliyorsun Genişletmek için tıkla ... Alışkanlık be kardeşim, son günlerde biraz rahatsızdım ama atlattım çok şükür. Ayrıca teşekkür ederim kardeşim benim,
AHMED...' Alıntı: Gökçen senin enerjine hayranım maşallah yorulmak nedir bilmiyorsun yarın iş var çok geç saatlere kadar otura biliyorsun Genişletmek için tıkla ... Alışkanlık be kardeşim, son günlerde biraz rahatsızdım ama atlattım çok şükür. Ayrıca teşekkür ederim kardeşim benim,
Eykul Üye AHMED...' Alıntı: niye ya yalnızlık Allaha mahsus Genişletmek için tıkla ... Yanliz degilin ki rahatim ben ailemle burdaki rahatligi nerde bulacagim... Allah onlardan razi olsun hersey icin
AHMED...' Alıntı: niye ya yalnızlık Allaha mahsus Genişletmek için tıkla ... Yanliz degilin ki rahatim ben ailemle burdaki rahatligi nerde bulacagim... Allah onlardan razi olsun hersey icin
OttomaN TigeR Üye rizENGİN' Alıntı: bi maşallah çekeyim ne olur ne olmaz Genişletmek için tıkla ... Aman abi ağzını yerim senin hemen çek yoksa ne olacağını ben tahmin ediyorum... Abimsin
rizENGİN' Alıntı: bi maşallah çekeyim ne olur ne olmaz Genişletmek için tıkla ... Aman abi ağzını yerim senin hemen çek yoksa ne olacağını ben tahmin ediyorum... Abimsin
AHMED... Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ne sen sor ne ben söyleyeyim uzun hikaye vallahi, taaa eski Türklere dayanıyor hikayesi... Genişletmek için tıkla ... göktürkler den gelme dimi kardeşim
OttomaN TigeR' Alıntı: Ne sen sor ne ben söyleyeyim uzun hikaye vallahi, taaa eski Türklere dayanıyor hikayesi... Genişletmek için tıkla ... göktürkler den gelme dimi kardeşim
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Hamağın tadı başka deliksiz 3 saat uyumuşum Genişletmek için tıkla ... Hay maşallah, havada iyiydi tabi oh...
Emrgncy112' Alıntı: Hamağın tadı başka deliksiz 3 saat uyumuşum Genişletmek için tıkla ... Hay maşallah, havada iyiydi tabi oh...
Emrgncy Üye rizENGİN' Alıntı: bi maşallah çekeyim ne olur ne olmaz Genişletmek için tıkla ... Şunu da takayım Gökçen'ime tü tü tü tü.... daha nazar değmez
rizENGİN' Alıntı: bi maşallah çekeyim ne olur ne olmaz Genişletmek için tıkla ... Şunu da takayım Gökçen'ime tü tü tü tü.... daha nazar değmez
OttomaN TigeR Üye AHMED...' Alıntı: göktürkler den gelme dimi kardeşim Genişletmek için tıkla ... Vay sen biliyor musun yoksa kardeşim...
AHMED...' Alıntı: göktürkler den gelme dimi kardeşim Genişletmek için tıkla ... Vay sen biliyor musun yoksa kardeşim...
AHMED... Üye Eykul' Alıntı: Yanliz degilin ki rahatim ben ailemle burdaki rahatligi nerde bulacagim... Allah onlardan razi olsun hersey icin Genişletmek için tıkla ... doğru diyorsun
Eykul' Alıntı: Yanliz degilin ki rahatim ben ailemle burdaki rahatligi nerde bulacagim... Allah onlardan razi olsun hersey icin Genişletmek için tıkla ... doğru diyorsun