Sofya- Üye __xXx__' Alıntı: hadi iyi geceler maxicep ailesi malum yarın okul var yatmazsam 8 de kalkamam bye Genişletmek için tıkla ... iyi geceler.. bi ben kaldım
__xXx__' Alıntı: hadi iyi geceler maxicep ailesi malum yarın okul var yatmazsam 8 de kalkamam bye Genişletmek için tıkla ... iyi geceler.. bi ben kaldım
Sofya- Üye m542tf' Alıntı: yanlız değilsin Genişletmek için tıkla ... naber abi, çok geç oldu ben herkes çıktı sandıydım :/
m542tf' Alıntı: yanlız değilsin Genişletmek için tıkla ... naber abi, çok geç oldu ben herkes çıktı sandıydım :/
m542tf Üye Sofya-' Alıntı: naber abi, çok geç oldu ben herkes çıktı sandıydım :/ Genişletmek için tıkla ... Sagol gunaydin sana
Sofya-' Alıntı: naber abi, çok geç oldu ben herkes çıktı sandıydım :/ Genişletmek için tıkla ... Sagol gunaydin sana
Sofya- Üye sagol gunaydın artık konuya yazılmaz dimi sabah oldu :/ ----------Eklendi @ 05:43:01 ---------- Yazıldı @ 05:42:08 ---------- bende yataım artık iyi sabahlar abicim
sagol gunaydın artık konuya yazılmaz dimi sabah oldu :/ ----------Eklendi @ 05:43:01 ---------- Yazıldı @ 05:42:08 ---------- bende yataım artık iyi sabahlar abicim
m542tf Üye Sofya-' Alıntı: sagol gunaydın artık konuya yazılmaz dimi sabah oldu :/ ----------Eklendi @ 05:43:01 ---------- Yazıldı @ 05:42:08 ---------- bende yataım artık iyi sabahlar abicim Genişletmek için tıkla ... 05:59'a kadar yazılıyor datlu rüyalar kardeşim
Sofya-' Alıntı: sagol gunaydın artık konuya yazılmaz dimi sabah oldu :/ ----------Eklendi @ 05:43:01 ---------- Yazıldı @ 05:42:08 ---------- bende yataım artık iyi sabahlar abicim Genişletmek için tıkla ... 05:59'a kadar yazılıyor datlu rüyalar kardeşim
m542tf Üye selamunaleykum hayırlı geceler ----------Eklendi @ 00:20:46 ---------- Yazıldı @ 00:20:12 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm ... Genişletmek için tıkla ... aleykumselam Ali hoşgeldin ----------Eklendi @ 00:21:24 ---------- Yazıldı @ 00:20:46 ---------- hasane51' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler hasan ----------Eklendi @ 00:23:44 ---------- Yazıldı @ 00:21:24 ---------- kimse yokmu
selamunaleykum hayırlı geceler ----------Eklendi @ 00:20:46 ---------- Yazıldı @ 00:20:12 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm ... Genişletmek için tıkla ... aleykumselam Ali hoşgeldin ----------Eklendi @ 00:21:24 ---------- Yazıldı @ 00:20:46 ---------- hasane51' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler hasan ----------Eklendi @ 00:23:44 ---------- Yazıldı @ 00:21:24 ---------- kimse yokmu
Sofya- Üye m542tf' Alıntı: hoşgeldin simge Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum abi nasılsın nasl gidiyor
m542tf Üye Sofya-' Alıntı: hoşbuldum abi nasılsın nasl gidiyor Genişletmek için tıkla ... hamdolsun simge yaşayıp gidiyoruz işte. işten çıktım eve gidiyorum
Sofya-' Alıntı: hoşbuldum abi nasılsın nasl gidiyor Genişletmek için tıkla ... hamdolsun simge yaşayıp gidiyoruz işte. işten çıktım eve gidiyorum
m542tf Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selam gecelerin yargıçlarına olsun... Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam hosgeldin
OttomaN TigeR' Alıntı: Selam gecelerin yargıçlarına olsun... Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam hosgeldin