Hasan Üye Blackhawk1111' Alıntı: iyiyim hüseyin sen nasılsın kardeşim. ----------Eklendi @ 00:18:25 ---------- Yazıldı @ 00:16:39 ---------- Haydar ve Hasan sizin de iyi olduğunuzu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Sağol gökçen ben iyiyim sen nasılsın
Blackhawk1111' Alıntı: iyiyim hüseyin sen nasılsın kardeşim. ----------Eklendi @ 00:18:25 ---------- Yazıldı @ 00:16:39 ---------- Haydar ve Hasan sizin de iyi olduğunuzu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Sağol gökçen ben iyiyim sen nasılsın
haydaravısyon Üye m542tf' Alıntı: selamün aleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aslm hoş geldin
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap m542tf' Alıntı: selamün aleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... as hoşgeldin. Nasılsın
m542tf Üye 'TUĞ'' Alıntı: as hoşgeldin. Nasılsın Genişletmek için tıkla ... hoşgördük hüseyin sağolasın iyiyim keyif nasıl
'TUĞ'' Alıntı: as hoşgeldin. Nasılsın Genişletmek için tıkla ... hoşgördük hüseyin sağolasın iyiyim keyif nasıl
OttomaN TigeR Üye m542tf' Alıntı: selamün aleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aman aman kimleri görüyorum Aleyküm selam abi. ----------Eklendi @ 00:25:01 ---------- Yazıldı @ 00:24:00 ---------- hasane51' Alıntı: Sağol gökçen ben iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Sağol hasan bende iyiyim.
m542tf' Alıntı: selamün aleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aman aman kimleri görüyorum Aleyküm selam abi. ----------Eklendi @ 00:25:01 ---------- Yazıldı @ 00:24:00 ---------- hasane51' Alıntı: Sağol gökçen ben iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Sağol hasan bende iyiyim.
m542tf Üye Colchium' Alıntı: Şu anda 26 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 23 misafir) 26 kişi varmış.. Genişletmek için tıkla ... iyi ev sahipliği yapıyoruz ki 23 misafirimiz var
Colchium' Alıntı: Şu anda 26 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 23 misafir) 26 kişi varmış.. Genişletmek için tıkla ... iyi ev sahipliği yapıyoruz ki 23 misafirimiz var
haydaravısyon Üye vay arkadaş bu gece aç kaldım, kendime bir ekmek ayırmıştım onu yemişler, şimdi kendime nasıl kahvaltı hazırlayacam
vay arkadaş bu gece aç kaldım, kendime bir ekmek ayırmıştım onu yemişler, şimdi kendime nasıl kahvaltı hazırlayacam
m542tf Üye Blackhawk1111' Alıntı: aman aman kimleri görüyorum Aleyküm selam abi. ----------Eklendi @ 00:25:01 ---------- Yazıldı @ 00:24:00 ---------- Sağol hasan bende iyiyim. Genişletmek için tıkla ... yoğun çalışıyorum pek vakit kalmıyor. Sabah 8 de işe başladım 00 da bıraktım sabah 6:30 da kalk tekrar işe ----------Eklendi @ 00:28:59 ---------- Yazıldı @ 00:27:59 ---------- hasane51' Alıntı: size Iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hasan
Blackhawk1111' Alıntı: aman aman kimleri görüyorum Aleyküm selam abi. ----------Eklendi @ 00:25:01 ---------- Yazıldı @ 00:24:00 ---------- Sağol hasan bende iyiyim. Genişletmek için tıkla ... yoğun çalışıyorum pek vakit kalmıyor. Sabah 8 de işe başladım 00 da bıraktım sabah 6:30 da kalk tekrar işe ----------Eklendi @ 00:28:59 ---------- Yazıldı @ 00:27:59 ---------- hasane51' Alıntı: size Iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hasan
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap m542tf' Alıntı: hoşgördük hüseyin sağolasın iyiyim keyif nasıl Genişletmek için tıkla ... var yine ayaklarıma pranga vurulmadan gitsemmi acaba?
m542tf' Alıntı: hoşgördük hüseyin sağolasın iyiyim keyif nasıl Genişletmek için tıkla ... var yine ayaklarıma pranga vurulmadan gitsemmi acaba?
OttomaN TigeR Üye m542tf' Alıntı: yoğun çalışıyorum pek vakit kalmıyor. Sabah 8 de işe başladım 00 da bıraktım sabah 6:30 da kalk tekrar işe Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin abi birde sağlık ve sıhhat tabi.
m542tf' Alıntı: yoğun çalışıyorum pek vakit kalmıyor. Sabah 8 de işe başladım 00 da bıraktım sabah 6:30 da kalk tekrar işe Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin abi birde sağlık ve sıhhat tabi.
OttomaN TigeR Üye 'TUĞ'' Alıntı: var yine ayaklarıma pranga vurulmadan gitsemmi acaba? Genişletmek için tıkla ... ben ne kaçırdım kime pranga vuruyorsunuz?
'TUĞ'' Alıntı: var yine ayaklarıma pranga vurulmadan gitsemmi acaba? Genişletmek için tıkla ... ben ne kaçırdım kime pranga vuruyorsunuz?