OttomaN TigeR Üye temporay' Alıntı: nawifirmle indirdim rm675 charco black 059g803 yazıyor bataryanın altındakide 059g803 Genişletmek için tıkla ... Yani orj.fw yükledin ama yapmaması lazım. ----------Eklendi @ 05:08:41 ---------- Yazıldı @ 05:07:50 ---------- AHMED...' Alıntı: navi den indirdiğin dosyalarda zaten ekstradan uygulama oluyor Gökçen biliyorum ben onu Genişletmek için tıkla ... İşte ben bilmiyordum yeni öğrendim...
temporay' Alıntı: nawifirmle indirdim rm675 charco black 059g803 yazıyor bataryanın altındakide 059g803 Genişletmek için tıkla ... Yani orj.fw yükledin ama yapmaması lazım. ----------Eklendi @ 05:08:41 ---------- Yazıldı @ 05:07:50 ---------- AHMED...' Alıntı: navi den indirdiğin dosyalarda zaten ekstradan uygulama oluyor Gökçen biliyorum ben onu Genişletmek için tıkla ... İşte ben bilmiyordum yeni öğrendim...
AHMED... Üye temporay' Alıntı: nawifirmle indirdim rm675 charco black 059g803 yazıyor bataryanın altındakide 059g803 Genişletmek için tıkla ... o zaman bu gün dursun da yarın gece team dan yardımcı olalım yada şimdi yardımcı olacak arkadaş vardır ben mobilim
temporay' Alıntı: nawifirmle indirdim rm675 charco black 059g803 yazıyor bataryanın altındakide 059g803 Genişletmek için tıkla ... o zaman bu gün dursun da yarın gece team dan yardımcı olalım yada şimdi yardımcı olacak arkadaş vardır ben mobilim
AHMED... Üye Blackhawk1111' Alıntı: Yani orj.fw yükledin ama yapmaması lazım. ----------Eklendi @ 05:08:41 ---------- Yazıldı @ 05:07:50 ---------- İşte ben bilmiyordum yeni öğrendim... Genişletmek için tıkla ... symbian 3 de denemedim ama ben 5800 da indirmiştim onda da geldi bayaha bi uygulama ----------Eklendi @ 05:10:34 ---------- Yazıldı @ 05:10:18 ---------- temporay' Alıntı: telefonu kapatıp açayımmı Genişletmek için tıkla ... dene bi
Blackhawk1111' Alıntı: Yani orj.fw yükledin ama yapmaması lazım. ----------Eklendi @ 05:08:41 ---------- Yazıldı @ 05:07:50 ---------- İşte ben bilmiyordum yeni öğrendim... Genişletmek için tıkla ... symbian 3 de denemedim ama ben 5800 da indirmiştim onda da geldi bayaha bi uygulama ----------Eklendi @ 05:10:34 ---------- Yazıldı @ 05:10:18 ---------- temporay' Alıntı: telefonu kapatıp açayımmı Genişletmek için tıkla ... dene bi
'Sefer Üye temporay' Alıntı: telefonu kapatıp açayımmı Genişletmek için tıkla ... bi hard format at flash sonrası tavsiye ederler her zaman
temporay' Alıntı: telefonu kapatıp açayımmı Genişletmek için tıkla ... bi hard format at flash sonrası tavsiye ederler her zaman
AHMED... Üye belle ye hard format aman ha yoksa bir özellik gidiyor o zaman Ovi den tekrar yüklemen gerekiyor belle yi
belle ye hard format aman ha yoksa bir özellik gidiyor o zaman Ovi den tekrar yüklemen gerekiyor belle yi
OttomaN TigeR Üye loveship911' Alıntı: bi hard format at flash sonrası tavsiye ederler her zaman Genişletmek için tıkla ... Evet bi hard dene olmazsa teamwiewer ile tekrar flash atalım.
loveship911' Alıntı: bi hard format at flash sonrası tavsiye ederler her zaman Genişletmek için tıkla ... Evet bi hard dene olmazsa teamwiewer ile tekrar flash atalım.
AHMED... Üye arkadaşlar kusura bakmayın benim çıkmam gerekiyor yapılacak bi dünya iş var kendiNİZE iyi bakın hayırlı geceler iyi sohbetler kolay gelsin
arkadaşlar kusura bakmayın benim çıkmam gerekiyor yapılacak bi dünya iş var kendiNİZE iyi bakın hayırlı geceler iyi sohbetler kolay gelsin
'Sefer Üye AHMED...' Alıntı: belle ye hard format aman ha yoksa bir özellik gidiyor o zaman Ovi den tekrar yüklemen gerekiyor belle yi Genişletmek için tıkla ... aynı sorun devam ederse nokia suitten yeniden yüklesin o zaman
AHMED...' Alıntı: belle ye hard format aman ha yoksa bir özellik gidiyor o zaman Ovi den tekrar yüklemen gerekiyor belle yi Genişletmek için tıkla ... aynı sorun devam ederse nokia suitten yeniden yüklesin o zaman
AHMED... Üye temporay' Alıntı: ahh benim 7610 supernova telefonum nerdesin açıp kapatınca düzeldi şükür Genişletmek için tıkla ... tamam o zaman iyi olmuş denemede fayda var
temporay' Alıntı: ahh benim 7610 supernova telefonum nerdesin açıp kapatınca düzeldi şükür Genişletmek için tıkla ... tamam o zaman iyi olmuş denemede fayda var
OttomaN TigeR Üye AHMED...' Alıntı: arkadaşlar kusura bakmayın benim çıkmam gerekiyor yapılacak bi dünya iş var kendiNİZE iyi bakın hayırlı geceler iyi sohbetler kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... görüşürüz kendine iyi bak.
AHMED...' Alıntı: arkadaşlar kusura bakmayın benim çıkmam gerekiyor yapılacak bi dünya iş var kendiNİZE iyi bakın hayırlı geceler iyi sohbetler kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... görüşürüz kendine iyi bak.
'Sefer Üye AHMED...' Alıntı: arkadaşlar kusura bakmayın benim çıkmam gerekiyor yapılacak bi dünya iş var kendiNİZE iyi bakın hayırlı geceler iyi sohbetler kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... haydi kolay gelsin
AHMED...' Alıntı: arkadaşlar kusura bakmayın benim çıkmam gerekiyor yapılacak bi dünya iş var kendiNİZE iyi bakın hayırlı geceler iyi sohbetler kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... haydi kolay gelsin
'Sefer Üye temporay' Alıntı: Arkadaşlar teşekkürler tuttuğunuz elmas olsun Genişletmek için tıkla ... paylaşmak güzeldir kardeş ne demek her zaman buradayız
temporay' Alıntı: Arkadaşlar teşekkürler tuttuğunuz elmas olsun Genişletmek için tıkla ... paylaşmak güzeldir kardeş ne demek her zaman buradayız
OttomaN TigeR Üye temporay' Alıntı: olsun tek başına çırpınmaktan iyidir psikolojik destek bile her daim faydalı olur Genişletmek için tıkla ... Evet haklısın... ----------Eklendi @ 05:21:10 ---------- Yazıldı @ 05:20:14 ---------- Aklıma telefonumun açılmadığı o gün geldi.
temporay' Alıntı: olsun tek başına çırpınmaktan iyidir psikolojik destek bile her daim faydalı olur Genişletmek için tıkla ... Evet haklısın... ----------Eklendi @ 05:21:10 ---------- Yazıldı @ 05:20:14 ---------- Aklıma telefonumun açılmadığı o gün geldi.