AHMED... Üye Blackhawk1111' Alıntı: İyi düşünmüşün hayırlı olsun... ----------Eklendi @ 04:54:32 ---------- Yazıldı @ 04:53:39 ---------- Aynen Ahmed, Belle gayet iyi ve stabil diğer sorun var diyen arkadaşlar ne yapıyor da sorun yaşıyorlar bir türlü anlamıyorum. Genişletmek için tıkla ... valla sorun var diyen arkadaşların sorunlarını kendi telefonumda da araştırdım hiç bir sorun bulamadım kulağına kurşun ----------Eklendi @ 04:56:16 ---------- Yazıldı @ 04:55:53 ---------- loveship911' Alıntı: Sağol Genişletmek için tıkla ... işim neydi kardeş
Blackhawk1111' Alıntı: İyi düşünmüşün hayırlı olsun... ----------Eklendi @ 04:54:32 ---------- Yazıldı @ 04:53:39 ---------- Aynen Ahmed, Belle gayet iyi ve stabil diğer sorun var diyen arkadaşlar ne yapıyor da sorun yaşıyorlar bir türlü anlamıyorum. Genişletmek için tıkla ... valla sorun var diyen arkadaşların sorunlarını kendi telefonumda da araştırdım hiç bir sorun bulamadım kulağına kurşun ----------Eklendi @ 04:56:16 ---------- Yazıldı @ 04:55:53 ---------- loveship911' Alıntı: Sağol Genişletmek için tıkla ... işim neydi kardeş
OttomaN TigeR Üye AHMED...' Alıntı: Gökçen bi konu açmışin havuz new york da mi japonya da mi orası Genişletmek için tıkla ... Singapurdaki Marina Bay Sands Hotel
AHMED...' Alıntı: Gökçen bi konu açmışin havuz new york da mi japonya da mi orası Genişletmek için tıkla ... Singapurdaki Marina Bay Sands Hotel
'Sefer Üye temporay' Alıntı: telefonun ışığı hiç sönmüyor sorun ne olabilir Genişletmek için tıkla ... tuş ışıkları mı ekran mı ?
temporay' Alıntı: telefonun ışığı hiç sönmüyor sorun ne olabilir Genişletmek için tıkla ... tuş ışıkları mı ekran mı ?
AHMED... Üye temporay' Alıntı: telefonun ışığı hiç sönmüyor sorun ne olabilir Genişletmek için tıkla ... sen orjinal fw mi yükledin yoksa cfw mı seref ----------Eklendi @ 04:59:18 ---------- Yazıldı @ 04:58:32 ---------- loveship911' Alıntı: tuş ışıkları mı ekran mı ? Genişletmek için tıkla ... pardon isimler karıştırdım ----------Eklendi @ 04:59:58 ---------- Yazıldı @ 04:59:18 ---------- benim şartelLER yandi
temporay' Alıntı: telefonun ışığı hiç sönmüyor sorun ne olabilir Genişletmek için tıkla ... sen orjinal fw mi yükledin yoksa cfw mı seref ----------Eklendi @ 04:59:18 ---------- Yazıldı @ 04:58:32 ---------- loveship911' Alıntı: tuş ışıkları mı ekran mı ? Genişletmek için tıkla ... pardon isimler karıştırdım ----------Eklendi @ 04:59:58 ---------- Yazıldı @ 04:59:18 ---------- benim şartelLER yandi
'Sefer Üye AHMED...' Alıntı: pardon isimler karıştırdım Genişletmek için tıkla ... bana sormamıştın o zaman
OttomaN TigeR Üye temporay' Alıntı: telefonun ışığı hiç sönmüyor sorun ne olabilir Genişletmek için tıkla ... Ne yüklemiştin?
temporay' Alıntı: telefonun ışığı hiç sönmüyor sorun ne olabilir Genişletmek için tıkla ... Ne yüklemiştin?
AHMED... Üye loveship911' Alıntı: bana sormamıştın o zaman Genişletmek için tıkla ... saat beşi geçti ibre 120 de su kaynatti
loveship911' Alıntı: bana sormamıştın o zaman Genişletmek için tıkla ... saat beşi geçti ibre 120 de su kaynatti
'Sefer Üye temporay' Alıntı: ekran ışıkları valla ne yüklediğimi bende bilmiyorumki Genişletmek için tıkla ... ayarlardan>Telefon>Ekran> Ekran/Tuş kilidi zaman aşımını kontrol et
temporay' Alıntı: ekran ışıkları valla ne yüklediğimi bende bilmiyorumki Genişletmek için tıkla ... ayarlardan>Telefon>Ekran> Ekran/Tuş kilidi zaman aşımını kontrol et
AHMED... Üye temporay' Alıntı: ekran ışıkları valla ne yüklediğimi bende bilmiyorumki Genişletmek için tıkla ... peki nerden indirdin yükledigini
temporay' Alıntı: ekran ışıkları valla ne yüklediğimi bende bilmiyorumki Genişletmek için tıkla ... peki nerden indirdin yükledigini
OttomaN TigeR Üye AHMED...' Alıntı: saat beşi geçti ibre 120 de su kaynatti Genişletmek için tıkla ... Yok yok normal o.
AHMED...' Alıntı: saat beşi geçti ibre 120 de su kaynatti Genişletmek için tıkla ... Yok yok normal o.
AHMED... Üye Blackhawk1111' Alıntı: Yok yok normal o. Genişletmek için tıkla ... bugün gündüz de geç yattım uykuyu alamadım
Blackhawk1111' Alıntı: Yok yok normal o. Genişletmek için tıkla ... bugün gündüz de geç yattım uykuyu alamadım
OttomaN TigeR Üye Ahmed bu arada arkadaşın birisi naviden 8 dosyanın dışında diğerlerinide indirip flashlamış baya bir uygulama var diyordu konuyu görmüşmüydün yada dikkatini çekti mi?
Ahmed bu arada arkadaşın birisi naviden 8 dosyanın dışında diğerlerinide indirip flashlamış baya bir uygulama var diyordu konuyu görmüşmüydün yada dikkatini çekti mi?
OttomaN TigeR Üye toplam 1 gb boyutunda iniyormuş dosyalar. ----------Eklendi @ 05:06:37 ---------- Yazıldı @ 05:06:14 ---------- AHMED...' Alıntı: kpss kursu var ona gidiyorum hafta sonları Genişletmek için tıkla ... İnşallah iyi bir sonuç alırsın...
toplam 1 gb boyutunda iniyormuş dosyalar. ----------Eklendi @ 05:06:37 ---------- Yazıldı @ 05:06:14 ---------- AHMED...' Alıntı: kpss kursu var ona gidiyorum hafta sonları Genişletmek için tıkla ... İnşallah iyi bir sonuç alırsın...