mstf_l Üye DiaBLoS' Alıntı: Arkadaşlar , 3 golüm var . Stoper oynuyorum ben ... Maç 7-6 üstünlüğümüzle sona erdi ... Asıl maçım Perşembe günleri 10-11 dir ... Genişletmek için tıkla ... Stopersin 7 golün 3 ünü attın maasallah
DiaBLoS' Alıntı: Arkadaşlar , 3 golüm var . Stoper oynuyorum ben ... Maç 7-6 üstünlüğümüzle sona erdi ... Asıl maçım Perşembe günleri 10-11 dir ... Genişletmek için tıkla ... Stopersin 7 golün 3 ünü attın maasallah
Joker. Üye hasane51' Alıntı: selamunaleykùm ben geldim Genişletmek için tıkla ... Vay Rekoriz Hoş Geldin
VKUCUKSAHİN Üye mstf_l' Alıntı: selamün aleyküm cümleten Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selan hoş geldin ----------Eklendi @ 00:41:49 ---------- Yazıldı @ 00:40:51 ---------- hasane51' Alıntı: selamunaleykùm ben geldim Genişletmek için tıkla ... ve aleyküm selam sende hoş geldin kardeşim
mstf_l' Alıntı: selamün aleyküm cümleten Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selan hoş geldin ----------Eklendi @ 00:41:49 ---------- Yazıldı @ 00:40:51 ---------- hasane51' Alıntı: selamunaleykùm ben geldim Genişletmek için tıkla ... ve aleyküm selam sende hoş geldin kardeşim
Joker. Üye [sıze="2"] diablos' Alıntı: [sıze=3]hoşgeldin hasan'ım . berkant yaş kaç kardeşim ?[/sıze] Genişletmek için tıkla ... 13 sizin[/sıze]
[sıze="2"] diablos' Alıntı: [sıze=3]hoşgeldin hasan'ım . berkant yaş kaç kardeşim ?[/sıze] Genişletmek için tıkla ... 13 sizin[/sıze]
DiaBLoS Admin hasane51' Alıntı: hoşbulduk İyiyim Ali Abi Sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Sağol kardeşim iyiyim çok şükür . Biraz yorgunum ama . Joker.' Alıntı: Berkant SİZİN Genişletmek için tıkla ... Ali ... Memnun oldum ... Yaş kaç ?
hasane51' Alıntı: hoşbulduk İyiyim Ali Abi Sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Sağol kardeşim iyiyim çok şükür . Biraz yorgunum ama . Joker.' Alıntı: Berkant SİZİN Genişletmek için tıkla ... Ali ... Memnun oldum ... Yaş kaç ?
Joker. Üye şaşırdım az önce Joker kardeş ismi nedir diyodu son anda değiştirmişsiniz ----------Eklendi @ 00:48:28 ---------- Yazıldı @ 00:47:26 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Sağol kardeşim iyiyim çok şükür . Biraz yorgunum ama . Ali ... Memnun oldum ... Yaş kaç ? Genişletmek için tıkla ... 13 Bende memnun oldım Nice meet you too
şaşırdım az önce Joker kardeş ismi nedir diyodu son anda değiştirmişsiniz ----------Eklendi @ 00:48:28 ---------- Yazıldı @ 00:47:26 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Sağol kardeşim iyiyim çok şükür . Biraz yorgunum ama . Ali ... Memnun oldum ... Yaş kaç ? Genişletmek için tıkla ... 13 Bende memnun oldım Nice meet you too
DiaBLoS Admin Oyyyyy ... Berkantcım kardeşim den ufakmışsın len . Kardeşim var 14 yaşında Nasılsın kardeşim ?
mstf_l Üye Joker.' Alıntı: şaşırdım az önce Joker kardeş ismi nedir diyodu son anda değiştirmişsiniz ----------Eklendi @ 00:48:28 ---------- Yazıldı @ 00:47:26 ---------- 13 Bende memnun oldım Nice meet you too Genişletmek için tıkla ... Bari bende araya kaynayıp tanısyım ben de mustafa 16- 17 falan biseyim ben de iste
Joker.' Alıntı: şaşırdım az önce Joker kardeş ismi nedir diyodu son anda değiştirmişsiniz ----------Eklendi @ 00:48:28 ---------- Yazıldı @ 00:47:26 ---------- 13 Bende memnun oldım Nice meet you too Genişletmek için tıkla ... Bari bende araya kaynayıp tanısyım ben de mustafa 16- 17 falan biseyim ben de iste
VKUCUKSAHİN Üye DiaBLoS' Alıntı: Oyyyyy ... Berkantcım kardeşim den ufakmışsın len . Kardeşim var 14 yaşında Nasılsın kardeşim ? Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 00:50:46 ---------- Yazıldı @ 00:49:42 ---------- mstf_l' Alıntı: Bari bende araya kaynayıp tanısyım ben de mustafa 16- 17 falan biseyim ben de iste Genişletmek için tıkla ... 16 mı 17 mi karar ver yoksa arada bi yerde mi Neyse bende Hüsnücan memnun oldum Mustafa
DiaBLoS' Alıntı: Oyyyyy ... Berkantcım kardeşim den ufakmışsın len . Kardeşim var 14 yaşında Nasılsın kardeşim ? Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 00:50:46 ---------- Yazıldı @ 00:49:42 ---------- mstf_l' Alıntı: Bari bende araya kaynayıp tanısyım ben de mustafa 16- 17 falan biseyim ben de iste Genişletmek için tıkla ... 16 mı 17 mi karar ver yoksa arada bi yerde mi Neyse bende Hüsnücan memnun oldum Mustafa
DiaBLoS Admin Şu anda 9 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 4 misafir) DiaBLoS, By_GaBLiN+, hasane51, tinasoft+, anılbaran+
Şu anda 9 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 4 misafir) DiaBLoS, By_GaBLiN+, hasane51, tinasoft+, anılbaran+
Joker. Üye diablos' Alıntı: [sıze="3"]oyyyyy ... Berkantcım kardeşim den ufakmışsın len . Kardeşim var 14 yaşında :d nasılsın kardeşim ?[/sıze] Genişletmek için tıkla ... iyiyim kardeşinize selamlar forumun ek geç üyelerinden biriyim ----------Eklendi @ 00:51:59 ---------- Yazıldı @ 00:51:41 ---------- diablos' Alıntı: [sıze="3"]oyyyyy ... Berkantcım kardeşim den ufakmışsın len . Kardeşim var 14 yaşında :d nasılsın kardeşim ?[/sıze] Genişletmek için tıkla ... iyiyim kardeşinize selamlar forumun en geç üyelerinden biriyim ----------Eklendi @ 00:52:40 ---------- Yazıldı @ 00:51:59 ---------- Mobil sürümü bu yüzde sevmiyorum
diablos' Alıntı: [sıze="3"]oyyyyy ... Berkantcım kardeşim den ufakmışsın len . Kardeşim var 14 yaşında :d nasılsın kardeşim ?[/sıze] Genişletmek için tıkla ... iyiyim kardeşinize selamlar forumun ek geç üyelerinden biriyim ----------Eklendi @ 00:51:59 ---------- Yazıldı @ 00:51:41 ---------- diablos' Alıntı: [sıze="3"]oyyyyy ... Berkantcım kardeşim den ufakmışsın len . Kardeşim var 14 yaşında :d nasılsın kardeşim ?[/sıze] Genişletmek için tıkla ... iyiyim kardeşinize selamlar forumun en geç üyelerinden biriyim ----------Eklendi @ 00:52:40 ---------- Yazıldı @ 00:51:59 ---------- Mobil sürümü bu yüzde sevmiyorum
mstf_l Üye tinasoft' Alıntı: ----------Eklendi @ 00:50:46 ---------- Yazıldı @ 00:49:42 ---------- 16 mı 17 mi karar ver yoksa arada bi yerde mi Neyse bende Hüsnücan memnun oldum Mustafa Genişletmek için tıkla ... Bosver : ben de memnun oldum tam 22 aralıkta dogup 1 ocak 96 kaydettirip 95 lilerle okula yollayınca böyle garip birsey olmus
tinasoft' Alıntı: ----------Eklendi @ 00:50:46 ---------- Yazıldı @ 00:49:42 ---------- 16 mı 17 mi karar ver yoksa arada bi yerde mi Neyse bende Hüsnücan memnun oldum Mustafa Genişletmek için tıkla ... Bosver : ben de memnun oldum tam 22 aralıkta dogup 1 ocak 96 kaydettirip 95 lilerle okula yollayınca böyle garip birsey olmus
Hasan Üye tinasoft' Alıntı: ----------Eklendi @ 00:50:46 ---------- Yazıldı @ 00:49:42 ---------- 16 mı 17 mi karar ver yoksa arada bi yerde mi Neyse bende Hüsnücan memnun oldum Mustafa Genişletmek için tıkla ... Dur bi de ben araya giriyim ben hasan
tinasoft' Alıntı: ----------Eklendi @ 00:50:46 ---------- Yazıldı @ 00:49:42 ---------- 16 mı 17 mi karar ver yoksa arada bi yerde mi Neyse bende Hüsnücan memnun oldum Mustafa Genişletmek için tıkla ... Dur bi de ben araya giriyim ben hasan
VKUCUKSAHİN Üye mstf_l' Alıntı: Bosver : ben de memnun oldum tam 22 aralıkta dogup 1 ocak 96 kaydettirip 95 lilerle okula yollayınca böyle garip birsey olmus Genişletmek için tıkla ...
mstf_l' Alıntı: Bosver : ben de memnun oldum tam 22 aralıkta dogup 1 ocak 96 kaydettirip 95 lilerle okula yollayınca böyle garip birsey olmus Genişletmek için tıkla ...
VKUCUKSAHİN Üye hasane51' Alıntı: Dur bi de ben araya giriyim ben hasan Genişletmek için tıkla ... Gel Hasan gel bizde yer çok
hasane51' Alıntı: Dur bi de ben araya giriyim ben hasan Genişletmek için tıkla ... Gel Hasan gel bizde yer çok