murtyy25 Üye ya çok iyi bilen birisi özelden face sini yazabilir mi biraz korkuyorum yanlış bi şey olur diye. Yanlış anlamayın beni.
ya çok iyi bilen birisi özelden face sini yazabilir mi biraz korkuyorum yanlış bi şey olur diye. Yanlış anlamayın beni.
Amaru Shady Üye DiaBLoS' Alıntı: Çok karışık geldi bana ..... Hiç alışamadım valla ... Genişletmek için tıkla ... karışık daha güzel 2 saate alışman lâzımdı aslında
DiaBLoS' Alıntı: Çok karışık geldi bana ..... Hiç alışamadım valla ... Genişletmek için tıkla ... karışık daha güzel 2 saate alışman lâzımdı aslında
LuckyDALT0N Üye Yüksek derecede alkol almama rağmen sallayamıyorum Pondusss' Alıntı: salla Genişletmek için tıkla ...
Yüksek derecede alkol almama rağmen sallayamıyorum Pondusss' Alıntı: salla Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: bence belle daha güzel. Hatta sen iyi bi cfw bile bulabilirdin Genişletmek için tıkla ... sorma valla c7 için pek cfw Yok ne varsa N8 için
Pondusss' Alıntı: bence belle daha güzel. Hatta sen iyi bi cfw bile bulabilirdin Genişletmek için tıkla ... sorma valla c7 için pek cfw Yok ne varsa N8 için
AHMED... Üye murtyy25' Alıntı: ahmet tel numaran veya face adresin var mi ben yarın internet kafe ye gideceğim orada sayende kurmak isterim özelden face adresini yazar misin ? Genişletmek için tıkla ... yarın ehliyet sınavım var dostum 11 de sabah 9 da da işten çıkacam yani zor yarın müsait olmam da yinede ekle face yi ahmet köroğlu diye arat elinde nargileli fotoğraf olanı benim face
murtyy25' Alıntı: ahmet tel numaran veya face adresin var mi ben yarın internet kafe ye gideceğim orada sayende kurmak isterim özelden face adresini yazar misin ? Genişletmek için tıkla ... yarın ehliyet sınavım var dostum 11 de sabah 9 da da işten çıkacam yani zor yarın müsait olmam da yinede ekle face yi ahmet köroğlu diye arat elinde nargileli fotoğraf olanı benim face
Amaru Shady Üye murtyy25' Alıntı: ya çok iyi bilen birisi özelden face sini yazabilir mi biraz korkuyorum yanlış bi şey olur diye. Yanlış anlamayın beni. Genişletmek için tıkla ... facebook.com/pondusss bi şey olursa sor
murtyy25' Alıntı: ya çok iyi bilen birisi özelden face sini yazabilir mi biraz korkuyorum yanlış bi şey olur diye. Yanlış anlamayın beni. Genişletmek için tıkla ... facebook.com/pondusss bi şey olursa sor
AHMED... Üye murtyy25' Alıntı: ya çok iyi bilen birisi özelden face sini yazabilir mi biraz korkuyorum yanlış bi şey olur diye. Yanlış anlamayın beni. Genişletmek için tıkla ... ben çok iyi bilmiyorum sen bilen birine sor
murtyy25' Alıntı: ya çok iyi bilen birisi özelden face sini yazabilir mi biraz korkuyorum yanlış bi şey olur diye. Yanlış anlamayın beni. Genişletmek için tıkla ... ben çok iyi bilmiyorum sen bilen birine sor
Amaru Shady Üye 'TUĞ'' Alıntı: sorma valla c7 için pek cfw Yok ne varsa N8 için Genişletmek için tıkla ... N8 karizma :
'TUĞ'' Alıntı: sorma valla c7 için pek cfw Yok ne varsa N8 için Genişletmek için tıkla ... N8 karizma :
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap - SerkeŞ -' Alıntı: iyiyim abi sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... eh ışte kış mevsimi çetin soğukla mücadele ediyoruz
- SerkeŞ -' Alıntı: iyiyim abi sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... eh ışte kış mevsimi çetin soğukla mücadele ediyoruz
Amaru Shady Üye LuckyDALT0N' Alıntı: Yüksek derecede alkol almama rağmen sallayamıyorum Genişletmek için tıkla ... ben her türlü sallayabiliyorum
LuckyDALT0N' Alıntı: Yüksek derecede alkol almama rağmen sallayamıyorum Genişletmek için tıkla ... ben her türlü sallayabiliyorum
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: N8 karizma : Genişletmek için tıkla ... sorma furkan bilseydim n8 alırdım
Amaru Shady Üye DiaBLoS' Alıntı: N8 gerçekten harika ... Ama Anna lı N8 tabi ki Genişletmek için tıkla ... Anna klasik symbian çizgilerini barındırıyor. Belle ise daha yeni bi arayüze sahip. Bence belle
DiaBLoS' Alıntı: N8 gerçekten harika ... Ama Anna lı N8 tabi ki Genişletmek için tıkla ... Anna klasik symbian çizgilerini barındırıyor. Belle ise daha yeni bi arayüze sahip. Bence belle
LuckyDALT0N Üye Hava sııcaklığı ne kadar bulunduğunuz yerde 'TUĞ'' Alıntı: eh ışte kış mevsimi çetin soğukla mücadele ediyoruz Genişletmek için tıkla ...
Hava sııcaklığı ne kadar bulunduğunuz yerde 'TUĞ'' Alıntı: eh ışte kış mevsimi çetin soğukla mücadele ediyoruz Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap DiaBLoS' Alıntı: N8 gerçekten harika ... Ama Anna lı N8 tabi ki Genişletmek için tıkla ... anna mı? Annamı kaldı yahu belleyi gördükten sonra kim döner geri
DiaBLoS' Alıntı: N8 gerçekten harika ... Ama Anna lı N8 tabi ki Genişletmek için tıkla ... anna mı? Annamı kaldı yahu belleyi gördükten sonra kim döner geri
Amaru Shady Üye 'TUĞ'' Alıntı: sorma furkan bilseydim n8 alırdım Genişletmek için tıkla ... keşke bana sorsaydin
LuckyDALT0N Üye ​Maşallah o zaman sana Pondusss' Alıntı: ben her türlü sallayabiliyorum Genişletmek için tıkla ...
​Maşallah o zaman sana Pondusss' Alıntı: ben her türlü sallayabiliyorum Genişletmek için tıkla ...