murtyy25 Üye ya nokia n8 e symbian anna yüklemiştim şimdi belle yükleyecegim pek anlamıyorum biraz bilgiye ihtiyacım var
ya nokia n8 e symbian anna yüklemiştim şimdi belle yükleyecegim pek anlamıyorum biraz bilgiye ihtiyacım var
haydaravısyon Üye Pondusss' Alıntı: hocam 2 kere 2 5 di mi? Genişletmek için tıkla ... kendinide sayarsan 5 eder
AHMED... Üye hiç birşeyi yok dostum çok kolay Ovi suiteyi kur bilgisayarına zaten mesaj rehber hepsini yedekliyor kendi kuruyor sen hiç telefona dokanma kendi kurar gider
hiç birşeyi yok dostum çok kolay Ovi suiteyi kur bilgisayarına zaten mesaj rehber hepsini yedekliyor kendi kuruyor sen hiç telefona dokanma kendi kurar gider
AHMED... Üye DiaBLoS' Alıntı: Bu gece de sessiz burası ... Genişletmek için tıkla ... sessiz değil konuşuyoruz ya ----------Eklendi @ 01:26:40 ---------- Yazıldı @ 01:26:11 ---------- murtyy25' Alıntı: hala yardım gelmedi ya ? Genişletmek için tıkla ... ben anlattım sana yukarıda ki mesajı oku
DiaBLoS' Alıntı: Bu gece de sessiz burası ... Genişletmek için tıkla ... sessiz değil konuşuyoruz ya ----------Eklendi @ 01:26:40 ---------- Yazıldı @ 01:26:11 ---------- murtyy25' Alıntı: hala yardım gelmedi ya ? Genişletmek için tıkla ... ben anlattım sana yukarıda ki mesajı oku
AHMED... Üye murtyy25' Alıntı: ahmet telefondan yükleyemez miyim ? Genişletmek için tıkla ... hayır dostum illa bilgisayar gerekli bunda
murtyy25' Alıntı: ahmet telefondan yükleyemez miyim ? Genişletmek için tıkla ... hayır dostum illa bilgisayar gerekli bunda
Amaru Shady Üye DiaBLoS' Alıntı: Bu gece de sessiz burası ... Genişletmek için tıkla ... biraz öyle. Hoşgeldin abi