m542tf Üye mstf_l' Alıntı: Telefonumdan memnunum sorun yok simdilik ----------Eklendi @ 04:39:04 ---------- Yazıldı @ 04:28:06 ---------- ama soyle yeni telefonlardan bisey vereceklerse neden olmasın ----------Eklendi @ 04:46:03 ---------- Yazıldı @ 04:39:04 ---------- herkes nerde yav Genişletmek için tıkla ... içtim ve geldim
mstf_l' Alıntı: Telefonumdan memnunum sorun yok simdilik ----------Eklendi @ 04:39:04 ---------- Yazıldı @ 04:28:06 ---------- ama soyle yeni telefonlardan bisey vereceklerse neden olmasın ----------Eklendi @ 04:46:03 ---------- Yazıldı @ 04:39:04 ---------- herkes nerde yav Genişletmek için tıkla ... içtim ve geldim
m542tf Üye mstf_l' Alıntı: he iyi o zaman sabahta oluyor yavas yavas Genişletmek için tıkla ... sen hala yatmadın mı? ----------Eklendi @ 05:52:23 ---------- Yazıldı @ 05:50:34 ---------- Günaydın
mstf_l' Alıntı: he iyi o zaman sabahta oluyor yavas yavas Genişletmek için tıkla ... sen hala yatmadın mı? ----------Eklendi @ 05:52:23 ---------- Yazıldı @ 05:50:34 ---------- Günaydın
mstf_l Üye nereye yatcam uykum yok ki sana da günaydın ----------Eklendi @ 05:56:13 ---------- Yazıldı @ 05:54:26 ---------- hala radyoyla ugrasıyom
nereye yatcam uykum yok ki sana da günaydın ----------Eklendi @ 05:56:13 ---------- Yazıldı @ 05:54:26 ---------- hala radyoyla ugrasıyom
m542tf Üye mstf_l' Alıntı: nereye yatcam uykum yok ki sana da günaydın ----------Eklendi @ 05:56:13 ---------- Yazıldı @ 05:54:26 ---------- hala radyoyla ugrasıyom Genişletmek için tıkla ... klavyedeki tuşlardadır ses kısma tuşu
mstf_l' Alıntı: nereye yatcam uykum yok ki sana da günaydın ----------Eklendi @ 05:56:13 ---------- Yazıldı @ 05:54:26 ---------- hala radyoyla ugrasıyom Genişletmek için tıkla ... klavyedeki tuşlardadır ses kısma tuşu
By_GaBLiN Üye hasane51' Alıntı: kötüyüm oğuz ya sen Genişletmek için tıkla ... Hayırdır noldu ? Iyi sayılırım bende
hasane51' Alıntı: kötüyüm oğuz ya sen Genişletmek için tıkla ... Hayırdır noldu ? Iyi sayılırım bende
Hasan Üye By_GaBLiN' Alıntı: Hayırdır noldu ? Iyi sayılırım bende Genişletmek için tıkla ... okuul var diye neyse ben kaçtım
By_GaBLiN' Alıntı: Hayırdır noldu ? Iyi sayılırım bende Genişletmek için tıkla ... okuul var diye neyse ben kaçtım
Amaru Shady Üye hasane51' Alıntı: a.s Genişletmek için tıkla ... ne oldu ----------Eklendi @ 00:06:10 ---------- Yazıldı @ 00:05:45 ---------- mstf_l' Alıntı: selamün aleyküm gencler Genişletmek için tıkla ... a.s
hasane51' Alıntı: a.s Genişletmek için tıkla ... ne oldu ----------Eklendi @ 00:06:10 ---------- Yazıldı @ 00:05:45 ---------- mstf_l' Alıntı: selamün aleyküm gencler Genişletmek için tıkla ... a.s
By_GaBLiN Üye mstf_l' Alıntı: selamün aleyküm gencler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam Mustafa
mstf_l Üye hasane51' Alıntı: okuul var diye neyse ben kaçtım Genişletmek için tıkla ... Gecmis olsun hasan ama bizimde var
hasane51' Alıntı: okuul var diye neyse ben kaçtım Genişletmek için tıkla ... Gecmis olsun hasan ama bizimde var
By_GaBLiN Üye hasane51' Alıntı: okuul var diye neyse ben kaçtım Genişletmek için tıkla ... Ooo kötüymüş gerçekten iyi uykular Hasan ----------Eklendi @ 00:08:23 ---------- Yazıldı @ 00:07:28 ---------- Pondusss' Alıntı: ders çalışıyor musun ?? Genişletmek için tıkla ... Pazartesi dedim bugün sabah başlıyorum
hasane51' Alıntı: okuul var diye neyse ben kaçtım Genişletmek için tıkla ... Ooo kötüymüş gerçekten iyi uykular Hasan ----------Eklendi @ 00:08:23 ---------- Yazıldı @ 00:07:28 ---------- Pondusss' Alıntı: ders çalışıyor musun ?? Genişletmek için tıkla ... Pazartesi dedim bugün sabah başlıyorum