mstf_l Üye harbi ha mobilden yazmak zordur bide alfasayısal tus takımı yada kapasitif ekransa tam bi iskence
anılbaran Üye hasane51' Alıntı: Yaz yaz zor oluyo bıktım yaza yaza Genişletmek için tıkla ... alıştım artık
.BlueTR Üye hasane51' Alıntı: Tel ne? Genişletmek için tıkla ... Samsung Star S5230W bide star olacak
Hasan Üye mstf_l' Alıntı: harbi ha mobilden yazmak zordur bide alfasayısal tus takımı yada kapasitif ekransa tam bi iskence Genişletmek için tıkla ... kapasitif ve alfasayısal ne demek ya biz fakiriz bilmeyiz öyle şeyleri
mstf_l' Alıntı: harbi ha mobilden yazmak zordur bide alfasayısal tus takımı yada kapasitif ekransa tam bi iskence Genişletmek için tıkla ... kapasitif ve alfasayısal ne demek ya biz fakiriz bilmeyiz öyle şeyleri
mstf_l Üye .BlueTR' Alıntı: Samsung Star S5230W bide star olacak Genişletmek için tıkla ... Star mı gecmis olsun
.BlueTR' Alıntı: Samsung Star S5230W bide star olacak Genişletmek için tıkla ... Star mı gecmis olsun
Hasan Üye anılbaran' Alıntı: alıştım artık Genişletmek için tıkla ... Hiç mesajlaşmam ama maxicep sayesinde çok hızlı yazıyorum
anılbaran' Alıntı: alıştım artık Genişletmek için tıkla ... Hiç mesajlaşmam ama maxicep sayesinde çok hızlı yazıyorum
coldman41 Üye TeAmo42' Alıntı: s.a arkadaşlar ben geldim nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin ben iyi sen nasılsın
TeAmo42' Alıntı: s.a arkadaşlar ben geldim nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin ben iyi sen nasılsın
TeAmo42 Üye mstf_l' Alıntı: harbi ha mobilden yazmak zordur bide alfasayısal tus takımı yada kapasitif ekransa tam bi iskence Genişletmek için tıkla ... aksine benim ki kapasitif ve alfa sayısal ile yazıyorum Bilgisayar hızında t9 ile
mstf_l' Alıntı: harbi ha mobilden yazmak zordur bide alfasayısal tus takımı yada kapasitif ekransa tam bi iskence Genişletmek için tıkla ... aksine benim ki kapasitif ve alfa sayısal ile yazıyorum Bilgisayar hızında t9 ile
mstf_l Üye TeAmo42' Alıntı: s.a arkadaşlar ben geldim nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin
m542tf Üye TeAmo42' Alıntı: s.a arkadaşlar ben geldim nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam hoşgeldin
TeAmo42' Alıntı: s.a arkadaşlar ben geldim nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam hoşgeldin
mstf_l Üye TeAmo42' Alıntı: aksine benim ki kapasitif ve alfa sayısal ile yazıyorum Bilgisayar hızında t9 ile Genişletmek için tıkla ... Simdi klavyenin hızını veremz hicbiri
TeAmo42' Alıntı: aksine benim ki kapasitif ve alfa sayısal ile yazıyorum Bilgisayar hızında t9 ile Genişletmek için tıkla ... Simdi klavyenin hızını veremz hicbiri