By_GaBLiN Üye - SerkeŞ -' Alıntı: adam pcsine kavuşmuş tabi hemen oyun oynıycak acıktım yav dolaptaki bulgur pilavına mı saldırsam Genişletmek için tıkla ... Tabii Hacı Şurda Duracağı 1 Hafta Sonra Geri Gidecek
- SerkeŞ -' Alıntı: adam pcsine kavuşmuş tabi hemen oyun oynıycak acıktım yav dolaptaki bulgur pilavına mı saldırsam Genişletmek için tıkla ... Tabii Hacı Şurda Duracağı 1 Hafta Sonra Geri Gidecek
L-LumieRe Üye hasane51' Alıntı: çok iyi olur bi de şu telefon tuşlarinın sesini kısma olsa Genişletmek için tıkla ... senın telefon modelı ne ? He ya benım normal tuşlar catır cutur edıyor.. Iyıkı qwerty klavye saglam ses yapmıyor cok. Takatuka cekılmıyo cıdden
hasane51' Alıntı: çok iyi olur bi de şu telefon tuşlarinın sesini kısma olsa Genişletmek için tıkla ... senın telefon modelı ne ? He ya benım normal tuşlar catır cutur edıyor.. Iyıkı qwerty klavye saglam ses yapmıyor cok. Takatuka cekılmıyo cıdden
By_GaBLiN Üye Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 2 misafir) By_GaBLiN, hasane51, - SerkeŞ -+, haydaravısyon
Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 2 misafir) By_GaBLiN, hasane51, - SerkeŞ -+, haydaravısyon
SHS Üye hoşgeldiniz yav bizde de para yok kardeşim, napalım idare ediyoz haydar son yazdığın hiçbişeyi sevmiyorum
hoşgeldiniz yav bizde de para yok kardeşim, napalım idare ediyoz haydar son yazdığın hiçbişeyi sevmiyorum
Hasan Üye uyumuyoruz o kesin ----------Eklendi @ 03:41:07 ---------- Yazıldı @ 03:40:23 ---------- en son mesajı ben atcam saat 5.59da
uyumuyoruz o kesin ----------Eklendi @ 03:41:07 ---------- Yazıldı @ 03:40:23 ---------- en son mesajı ben atcam saat 5.59da
By_GaBLiN Üye Mareşal' Alıntı: ayıp yahu. gelsinler iki lafın belini kırak. ee ne yapıyorsunuz gececi dostlar Genişletmek için tıkla ... Ben Pcyi Kurcalıyorum Dosyaları Nereye Attım Diye Falan Bulamıyorum
Mareşal' Alıntı: ayıp yahu. gelsinler iki lafın belini kırak. ee ne yapıyorsunuz gececi dostlar Genişletmek için tıkla ... Ben Pcyi Kurcalıyorum Dosyaları Nereye Attım Diye Falan Bulamıyorum
Mareşal Üye gece gece yarim ile hoş bir sohbetin ardından bakayım dedim gececilere.. zira daim buralarda olamıyorum..
gece gece yarim ile hoş bir sohbetin ardından bakayım dedim gececilere.. zira daim buralarda olamıyorum..
By_GaBLiN Üye Mareşal' Alıntı: serkeş utancım ile soruyorum: Isim.neydi? unuttum da. Genişletmek için tıkla ... Ben Cevap Veriyim Metin
Mareşal' Alıntı: serkeş utancım ile soruyorum: Isim.neydi? unuttum da. Genişletmek için tıkla ... Ben Cevap Veriyim Metin