fullwar Üye Bir milyonuncu gösterime yada yüzbininci mesaja hediye varsa buralardayım. Yazarken çalmaktaydı; JJ - My Life.
Bir milyonuncu gösterime yada yüzbininci mesaja hediye varsa buralardayım. Yazarken çalmaktaydı; JJ - My Life.
DiaBLoS Admin Teşekkürler Yasmin .. Allah razı olsun şahsen iyiyim ... Arkadaşlar ben çıkıyorum . Hepinize iyi geceler keyifli muhabbetler ..
Teşekkürler Yasmin .. Allah razı olsun şahsen iyiyim ... Arkadaşlar ben çıkıyorum . Hepinize iyi geceler keyifli muhabbetler ..
Tuba.Erva Üye DiaBLoS' Alıntı: Teşekkürler Yasmin .. Allah razı olsun şahsen iyiyim ... Arkadaşlar ben çıkıyorum . Hepinize iyi geceler keyifli muhabbetler .. Genişletmek için tıkla ... saol sanada ali
DiaBLoS' Alıntı: Teşekkürler Yasmin .. Allah razı olsun şahsen iyiyim ... Arkadaşlar ben çıkıyorum . Hepinize iyi geceler keyifli muhabbetler .. Genişletmek için tıkla ... saol sanada ali
coolasker54 Üye Gahi zengin oldum hülya yaşattım Nerde güzel gördü isem laf attım Sevda denizinde gönlüm aldattım Arzularım suya düştü ne ettüm Selamun Aleyküm Maxicep' in vampirleri
Gahi zengin oldum hülya yaşattım Nerde güzel gördü isem laf attım Sevda denizinde gönlüm aldattım Arzularım suya düştü ne ettüm Selamun Aleyküm Maxicep' in vampirleri
coolasker54 Üye sol tarafa bak ----------Eklendi @ 01:09:22 ---------- Yazıldı @ 01:08:53 ---------- öğretim 2 olunca böyle oluyor
sol tarafa bak ----------Eklendi @ 01:09:22 ---------- Yazıldı @ 01:08:53 ---------- öğretim 2 olunca böyle oluyor
coolasker54 Üye yakup_281' Alıntı: 8774 sayfa lan bu ne Genişletmek için tıkla ... lan Genişletmek için tıkla ... hiç hoş değil. gececilerin sohbet yeri burası.
yakup_281' Alıntı: 8774 sayfa lan bu ne Genişletmek için tıkla ... lan Genişletmek için tıkla ... hiç hoş değil. gececilerin sohbet yeri burası.