coolasker54 Üye Tuba.Erva' Alıntı: profıl muzıgımle oynaym az cıkıyorum sonra yarın cumartesiiiiiiiii uyuycam hadi iyi geceler size Genişletmek için tıkla ... saol Tusem' sanada iyi uykular tatlı rûyalar ----------Eklendi @ 02:29:54 ---------- Yazıldı @ 02:29:29 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: sanada iyi geceler tuba, bende kaçıyorum, hadin Allah rahatlık versin Genişletmek için tıkla ... Sanada kardeş.
Tuba.Erva' Alıntı: profıl muzıgımle oynaym az cıkıyorum sonra yarın cumartesiiiiiiiii uyuycam hadi iyi geceler size Genişletmek için tıkla ... saol Tusem' sanada iyi uykular tatlı rûyalar ----------Eklendi @ 02:29:54 ---------- Yazıldı @ 02:29:29 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: sanada iyi geceler tuba, bende kaçıyorum, hadin Allah rahatlık versin Genişletmek için tıkla ... Sanada kardeş.
Amaru Shady Üye minoo' Alıntı: Ya bilgisayarımı betona düşürdüm Genişletmek için tıkla ... sorun yoktur inşallah
Amaru Shady Üye herkese iyi geceler ----------Eklendi @ 00:10:11 ---------- Yazıldı @ 00:09:50 ---------- afiyet olsun
herkese iyi geceler ----------Eklendi @ 00:10:11 ---------- Yazıldı @ 00:09:50 ---------- afiyet olsun
SHS Üye Murat okudum birazını ne güzel konuşuyonuz.. Bak güzel kardeşim falan bide smile lar falan, ama alttan alttan laflar
Murat okudum birazını ne güzel konuşuyonuz.. Bak güzel kardeşim falan bide smile lar falan, ama alttan alttan laflar
Amaru Shady Üye goldonfreeman' Alıntı: Oha sabrının golunu arıyordum nereye geldım Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin ----------Eklendi @ 00:20:33 ---------- Yazıldı @ 00:20:00 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: yeni gelenler hoşgeldiniz Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum
goldonfreeman' Alıntı: Oha sabrının golunu arıyordum nereye geldım Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin ----------Eklendi @ 00:20:33 ---------- Yazıldı @ 00:20:00 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: yeni gelenler hoşgeldiniz Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum