Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

hosgeldın iyi geceler..görunce dırekt zaplıyorum ben valla

DiaBLoS

Admin
rebul un hangisi clasic olanı güzeldir ama kalıcı değil . Firstclass çok ağır bir kokudur . bilgin olsun rahatsız edebilir . Hadi ben kaçtım .

hosgeldın iyi geceler..görunce dırekt zaplıyorum ben valla

yok bea eniştem aradı yayına bağlamadılar 4 tl si gitmişti az kalsın adreslerine baskına gidyoduk biz
arayınca
soru soruyo 2 adet hep aynı soru tusa basıyosun diyoki dogru cevabı kısa zamanda veremediniz sonra dıt dıt dıt diye gidiyo sende kufuru basıyon tabiki

amanyaklı bişeymi alsam ama bayanlar üstüme atlar ozman reklamdaki gibi

Tepkiler: Tuba.Erva

Ona bakarsan clear man şampuan aldım arkasında yazıyor ilk kullanımdan itibaren kadınlar gözlerini sizden alamayacak diyor nerdeeee

amonyak etkileşim yaratmıyomuydu bi aceyip his filan aklımda ole kalmıs 250 tl den baslıyo parfumleri

şaka bi yana da gerçekte veriyonuz mu o kadar parayı

Cevap alamadım ama olsun ilginiz için yinede teşekürler iyi geceler.

Bizi takan yok hahaha

(Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.)

şaka bi yana da gerçekte veriyonuz mu o kadar parayı

o senin 30 paket deil de 30 tl ye set alıyom d&p den 27 tl ye set var o kadar para ancak ancak aklıma bi sebep gelmedi vermem hayatda ( ama KOÇ yada SAKIP aga damat alırsa alırım 250 300 tl ye parfüm )

La bi parfüme o kadar para verilir mi ya giderim o paraya 30 paket marlbora alırım
o senin 30 paket deil de 30 tl ye set alıyom d&p den 27 tl ye set var o kadar para ancak ancak aklıma bi sebep gelmedi vermem hayatda ( ama KOÇ yada SAKIP aga damat alırsa alırım 250 300 tl ye parfüm )