Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

DiaBLoS

Admin
Erkek parfümleri önereyim sana kardeşim Birçok parfümü kullanmış bir olarak , diesel fuel for life , ck euphoria , joop jump , channel blue , one million , pola big poney , gucci by gucci sport , jil sander , emporia armani ... Bunları kullanıyorum vallaha . Hepsine mükemmeldir . Dene aldığın yerde .

ee bana ne diyonuz parfüm konusuna

en en güzel koku insan kokusuu diyonuz

açık parfüm alcam param yok isemiyaki ile ck one hosuma gidiyo cok hafif vede kokunun peşinden sürüklüyo ama açıklarını denemedim daha

Bi channel blue yu duydum gerisini hiç ne duydum ne de işittim

Selam

(Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.)

ee bana ne diyonuz parfüm konusuna

en en güzel koku insan kokusuu diyonuz

avondan önereyım bıraz sana

bunu bende kulladım erkek parfumlerıne asıktım bi arada

sonra sunun kokusu harıka

tras sonrası losyonu gbı bı kokusu var bunun ama cok güzel cıdden ferah bı kokusu var

baska su var

bu da harıka bayılmıstım kokusuna
nedense bayan olanı iğrenc kokuyo..
bunu da alabılırsın dusunuyosam çekici bı kokusu var
dur aklıma geldıkce bıldıklerımden eklerım

DiaBLoS

Admin
Hoşgeldin murat ... Sende doldurmalarını dene kardesim . O parfümleri duymadıysan , atla pencereden güzel kardesim.

Hoşbulduk arkadaşlar

(Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.)

[h=3] bunu deneyen yok galiba bu baya sürüklüyo yani kız eve kadar gelir çok sıkarsan [/h]

açık parfüm alcam param yok isemiyaki ile ck one hosuma gidiyo cok hafif vede kokunun peşinden sürüklüyo ama açıklarını denemedim daha

benım kullanmadıgm parfum kalmadı nerdeyse cok deıstım
en kalıtelıler bıle suan kulladgmdan daha az sürede uçtular
şuan acık parfum kullanıyorum bıkere fıslatıyorum 2 gün oldu hala üzerımde kokusu
okadar parfum denedım bukadar hoş ve kalıcı bır kokuya daha raslamadım desem yerıdır
demekkı marıfet markada deılmıs